Hvordan Shrink ett skjorte

Skjorter er klær man ville finne i hver garderobe. Med sine forskjellige stilarter og materialer, gjør det til det perfekte klær til enhver anledning. Men hva når du har gått ned i vekt, men skjorten er fortsatt den samme størrelse, eller du bare måtte kjøpe en skjorte fordi den var perfekt, men det var for stort? Uansett din situasjon kan ha vært, det er en måte å krympe en skjorte til din størrelse. Tipsene er gitt her hjelper deg å finne hvordan du kan krympe en skjorte raskt, uten å måtte løpe til en skredder for å få den endret.
Hvordan Shrink en skjorte?
Før du bestemmer deg for å gå videre og krympe skjorte, husk det materialet du har å gjøre med. En skjorte enn en som er bomull-basert, dvs. polyester og bomull, eller rayon, kan ikke bli berørt av krymping prosedyren. Også visse skjorter er forkrympet. Den krympende prosessen vil ha noen effekt på disse skjortene. Disse trinnene vil hjelpe deg å finne hvordan å krympe en skjorte ned en størrelse. ; Sett skjorta i vaskemaskinen. Sett vaskemaskinen på høyeste vanntemperaturen. Hvis det er sjansene for skjorten miste fargen, satte en kopp eddik sammen med vaskemiddelet, inn i vaskemaskinen. The tumbling handling av vaskemaskinen bidrar også til krymping av en skjorte. Du kan legge til en kopp kokende vann til maskinen hvis du føler at varmtvannstemperaturen er ikke nok. Når vaskesyklusen er ferdig, snu skjorten innsiden ut og kaste den i tørketrommelen på høyeste varme innstillingen. ; Du vil nå ha en krympet skjorte. Hvis du føler at du vil krympe skjorten videre, gjentar denne syklusen igjen, men denne gangen, ikke la skjorten tørke i tørketrommelen. I stedet, når det er halv, stryk skjorten på høyeste temperatur. Dette vil gjøre skjorten mindre. Hvis skjorten skjer for å tørke opp helt i tørketrommel, strykejern skjorten med et dampstrykejern. Dampen vil legge til krymping av skjorten. Et viktig poeng å huske å oppnå maksimal krymping, er å begynne å stryke fra utsiden, mot innsiden av skjorten. Å gjøre det motsatte vil føre til at skjorten å strekke videre. Dette var hvordan å krympe en skjorte en størrelse. ; Du kan til og gjenta dette trinnet hvis du er usikker på hvordan å krympe en skjorte mye. Den viktigste faktoren i krympende prosessen er varme. Så hvis du ønsker å krympe skjorten mye, må du bruke maksimal varme mulig i alle hvitevarer du bruker for krymping. Igjen, sjekk først om din skjorte er forberedt på å ta varme som dette. Noen ganger visse skjorter skal vaskes etter visse regler. ; Hvordan Shrink en skjorte uten vask?
Mange er nysgjerrige på hvordan å krympe en skjorte uten å vaske det. Selv om det finnes ulike metoder for å gjøre det, krymper en skjorte uten å vaske det kan ikke være like effektivt som en skjorte som har blitt vasket. Følg disse trinnene for å gjøre det. ; Toss deg skjorta i tørketrommelen, på den høyeste temperaturen innstillingen. , Et alternativ til dette alternativet er å plassere skjorte ute, i sterkt sollys. ; Følg en av de prosedyrer ved å stryke skjorten med et dampstrykejern. Dampen vil bidra til den krympende prosessen. ; Du kan gi denne metoden en sjanse, men som nevnt før, er det ikke til å bevise så effektive som krymper en skjorte i en vaskemaskin.
Er det viktig å huske at prosessen med svinnet ikke kan konvertere en skjorte fra ekstra-store til en middels eller liten. Også, har mye omsorg for å bli tatt mens gjennomføre prosessen med å krympe en skjorte. Noen ganger kan det hende at skjorten blir for kort, eller kan komme seg ut av proporsjoner. Men, selv om det er risikabelt, er det definitivt en tidsbesparelse prosedyre, og kan hjelpe deg å oppnå det perfekte passer deg kan ha vært mål for.