Tips for bedre søvn

I senere tid, er mer og mer bli forstått om fordelene med søvn. En ganske kjent faktum er at søvnmangel kan føre til vektøkning. Men for de som ikke sover nok, er fedme den minste av deres bekymringer. Mer alvorlig utfall av søvnmangel er en økt risiko for å utvikle diabetes, hjerte-og karsykdommer og infeksjoner.
Mens forskere er ennå ikke fullt ut forstå behovet for og nytten av søvn, kan de fleste si at mangel på søvn resulterer i at de blir irritable, treg og noen ganger klarer å tenke klart. Bortsett fra timer med søvn (7 til 8 for voksne) vi får, kvaliteten på at søvn er også en viktig faktor i å gjøre oss føler hvilte. Her er tips for bedre søvnen som vil hjelpe deg til å føle uthvilt og forfrisket. Les om timer med søvn trengs.
Fem tips for bedre søvn
Still ett Rutine: Mens noen mennesker argumentere kommer til å sove når du føler deg sliten, i virkeligheten, er det innstillingen av en søvn rutine som faktisk vil hjelpe. Bedre søvnvaner omfatter søvn og våkner på samme tid hver dag, selv på helgene. For de som sliter med å sove, hjelper en tidsplan forsterke kroppens sove-våkne syklus, og gjør sovne lettere. En bedre sove mønster er å sove kun i nettene. Men, hvis du ikke kan gjøre uten ettermiddagssiestaen din, begrense det til halve time gjennom midten ettermiddag.
Wind Down: Det er viktig å få deg klar til å sove før du faktisk går til sengs. Aktiviteter som hjelper roe deg er de du bør gjøre før du går til sengs. De inkluderer lytter til beroligende musikk, drikke et glass varm melk eller tar et varmt bad eller dusj og dimming lysene. Reading hjelper noen mennesker sovner så du kan prøve det. Se på TV er ikke en god idé, da det har motsatt effekt av svingete ned. Her er litt informasjon om måter å sovne.
Soverom Miljø: En av måtene å få bedre søvn er å skape et miljø på soverommet som bidrar til å sove. Start med å lage soverommet mørkt når du sover og og prøver å redusere alle typer støy. Også opprettholde temperaturen og luft sirkulasjon på et nivå du er komfortabel i. Hvis du trenger øreplugger, blendingsgardiner og øye dekker å oppnå dette, så vær det. Pass også på at sengen har nok plass til å tillate deg å ta bedre sovende stilling, og at puter og madrass er komfortable.
Stress Control: For mange mennesker, er det bekymring og angst som holder dem opp om natten. Finne en effektiv måte å takle stress, bekymring og sinne vil hjelpe deg i å få bedre søvn. Innse at det er ingen vits i å bekymre om ting som er utenfor din kontroll, og finne en måte å la gå av sinne og bitterhet.
Mat og drikke Mens innlemme bedre sover metoder, prøve å sørge for at din siste måltid på dagen er hatt minst to timer før du skal sove. For de utsatt for halsbrann, unngår krydret eller fet mat. I motsetning til hva mange tror, ​​reduserer alkoholbruk søvnkvaliteten din og vekker deg opp senere i kveld, så hoppe over kveldsdrink. Andre sentralstimulerende midler som koffein og nikotin, kan holde deg våken. Man er anbefalt å ikke ha koffein for åtte timer før sengetid. Bortsett fra disse, hvis du drikker for mye væske før du går til sengs, har du sannsynligvis til å våkne opp om natten for å bruke toalettet.
Les om:; triks for å sovne raskere; Slik sovner Fast; tips for å sovne, Disse metodene bør utstyre deg med nok kunnskap om hvordan du får bedre søvn. Blant tips for bedre søvn, er en velkjent forslag om å få regelmessig fysisk aktivitet, som ikke bare vil hjelpe deg å sovne lettere, men også lage din sove mer avslappet. Men ikke gjør dette til en før leggetid aktivitet.