Muggen lukt

En muggen lukt fra klær som er pakket bort, fra en bil som ikke har vært brukt på en stund og fra kjelleren er felles forekomster. Hvis lukten invaderer hjemmet eller kjeller, være oppmerksom på at i all sannsynlighet, er det forårsaket av mold og mugg. Muggsopp som forårsaker mugg trives i fuktig, varmt, dårlig opplyste områder, spesielt der luften ikke sirkuleres. De vanligvis vokser på gardiner, tepper og dusjforheng, bomull, lin, silke, skinn og ull. I tillegg til å forårsake en muggen lukt i huset, mugg og mugg forårsake skade ved misfarges stoffer og noen ganger spiser inn i dem. De kan også utløse allergier. Den beste måten å unngå mugg er ved å holde rene klær, og rommene godt ventilert og tørt.
Bli kvitt Musty lukt
Fra huset; Eliminere muggen lukt er et viktig skritt for å nedslående videre muggvekst. En måte å gå om det er for å sikre at området er tørket og ventilert. Å fjerne muggen lukt fra kjelleren, bør man strø klorerte kalk (vanligvis kjent som bleking pulver eller klorid av kalk) over gulvet. Når du finner muggen lukt forsvinner, så feie opp pulveret fra gulvet. Muggen lukt fjerning av sement og fliser kan gjøres ved å skrubbe alle berørte overflater med en svært fortynnet løsning av natrium hypokloritt. Alternativt, kan du bruke noen fortynnet klor blekemiddel. Husk å fortynne kjemikalie som brukes slik at du ikke skade overflaten. En god konsistens er en-halv til en kopp flytende klorin til en liter vann. Når du er ferdig med skrubbing, vaske med rent vann, og tørk som tørr. Sørg for at området er godt ventilert til det tørker grundig. Ditt andre valg for rengjøring og desinfiserende bad vegger er aerosol spray. Les mer om mugg tiltak i hjemmene.
Fra Cloth; å fjerne muggen lukt fra klær, gardiner eller sengetøy, suge dem i en løsning av vann og eddik i 30 minutter. Du må bruke en kopp hvit eddik for en normal last i vaskemaskinen. Deretter kjører du en vanlig vask med en flytende, duftende skyllemiddel. Hvis du ikke oppnår resultater første gangen, gjør det igjen.
Fra Hvitevarer; Musty lukt fjerning av apparater (kjøleskap, komfyr osv) som ikke har vært brukt på en stund kan gjøres ved å lage en pasta av natron og vann, og så sprer det inni disse apparatene. Så, ta ark med gamle aviser, krølle dem, og ting mellomrommene inne i apparatet med dem. La det på denne måten i 24 timer eller mer, så ta ut avisene, og om mulig, skyll med belagt flater med vann. Hvis du ikke kan gjøre dette, tørk dem rent med en våt klut, og tørk. Hvis lukt er invaderende kjøleskapet som du bruker, bare plassere en åpen boks med natron i ryggen, og la den være der i noen dager for å gjøre sin magi.
Et annet forslag for å fjerne muggen lukt fra rom som er å plassere få (mesh) poser av knust vulkansk stein, og plassere dem på problemområdet i henhold til instruksjonene de kommer med. For best resultat, plasser poser på ulike nivåer i rommet. For rom og skap, finnes det en rekke produkter tilgjengelig som kan fungere. Du kan prøve en spray produkter som Oust, eller et sted en beholder av Damp Rid i skapet. Selv om disse forslagene bør løse problemet ditt, hvis du finner betydelig muggvekst hvor som helst i huset, bør du ha den tatt hånd om av fagfolk, da det kan være giftig.