Eco Friendly gaver for menn

Eco vennlige ting eller varer er de, som ikke forårsaker skade eller en minimal skade på miljøet vårt, når de blir produsert eller transporteres til markedet. Med global oppvarming altering temperaturen vår mor jord, gjør havet nivåene stige, og risikere overlevelsen av mennesker lever i landområder nær sjøen, er det vår plikt å bytte til slike produkter, som er miljø vennlige. Foruten å være miljø bevisst selv, bør vi også ta skritt å gjøre andre mennesker klar om det og den beste måten å gjøre det er gjennom gifting dem øko vennlige produkter. Her er en liste over noen innovative eco vennlige gaver for menn.
Liste over Eco Friendly Gaver for menn
Fruktkurv Menn elsker å spise, det er derfor vi har ordtak som, en vei til en manns hjerte er gjennom magen hans. Så en av de beste øko vennlige gaver for menn kan være en kurv full av frukt. Du kan dekorere denne gaven kurv med vakre blomster som røde roser eller hvis du vil den skal være unik, kan du dekorere det med gladiolas. Les mer på mat gaver.
Gaver laget fra Resirkulert Things; En av de beste eco vennlige gaver for ham kan være ting hvilke er laget av resirkulerte produkter. Det er et stort variasjon på Internett å velge mellom. Det er boller laget fra gamle, resirkulert LP plater, armbånd kaffe krus laget av resirkulert gamle koks bokser, college vesker og lommebøker laget av gamle aviser, laget fra syklus kjeder, etc. Les mer på gode gaver til kjærester.
T-Shirts; Det finnes t-skjorter som er tilgjengelige i markedet idag, laget av resirkulerte materialer, som gjør svært gode eco vennlige gaver til pappa'en, vurderer han kan gjøre hagearbeid, male huset eller bare slappe i dem. Disse bomull skjorter inneholde miljøet friendly slagord som Grow Mer Trees eller Recycle Reuse Run påtrykt. Les mer på gode gaver for far.
Solar Battery; fleste menn er teknologi freaks, gjør en solar batteri en av de mest ettertraktede eco vennlige gaver for menn. Noen solar batteriene tilgjengelig i markedet brukes å lade USB-kompatibel enhet. De har solar paneler knyttet til dem, hvilke suge solens energi, lader batteriet i prosessen. Disse batteriene kan brukes til lade mobiltelefoner, digitale kameraer, MP3 spillere osv.
Water Drevet Klokke; Ja, du hørte det riktig. Det nå en klokke tilgjengelig i markedet og også på internett, som kjører på en vann drevet batteri. En klokke er noe som vil være til stor nytte i tillegg til en flott påminnelse om deg til mannen det er ment å være begavet. Les mer på perfekt gave for ham.
Batteri-mindre Lommelykt, En lommelykt som ikke bruker noen batteriet og får ladet bare ved å riste, er en annen av miljøvennlige gaver for menn. Slike lommelykter inneholde ett intern magnetisk generator, som svinger repetitive bevegelse, skapt av risting lommelykten, til elektrisitet. Dette elektrisitet lagres deretter i en kondensator og brukes kjøre LED lampen. Hvis din mann liker eventyr, så denne lommelykten kan være av enorm hjelp løpet nødhjelp.
Håndlaget papir Gifts; En dagbok laget av håndlaget papir eller et bokmerke laget av samme, er en av de beste miljøvennlige gaver for menn som elsker å lese, skrive og søke andre intellektuelle sysler. Veggtepper laget av resirkulert papir kan også være ressurssterke. Les mer på hjemmelagde gaver for menn.
Les mer på:; Best gaver for menn 2010; Miljøvennlig gaver for kvinner: Dette var noen kreative ideer på miljøvennlige gaver for menn. Et siste tips om å kjøpe gaver - Velg gaven henhold til personens personlighet og smak, for å gjøre det minneverdig for ham.