Øyenbryn Figurer

Øyenbryn ikke bare ramme øynene, men er også viktig for vår ansiktsuttrykk. Det kan skape markant forskjell i den generelle utseendet på ansiktet. Tidligere, var det kvinnene som pleide å forme deres øyenbrynene for å markere unike funksjonene deres øyne og gjøre sine øyesminke se bra. Men i dag menn er også klar over viktigheten av riktig preparerte øyebryn figurer.
Ulike Øyenbryn Figurer
Den gylne regelen du skal følge mens du velger riktig type øyenbryn figuren er at det må være som per naturlige krumningen på pannen din. Hvis du er interessert i å vite om ulike øyenbryn former for menn, så ville jeg gjerne fortelle deg at runde, kantete og flate shaped øyenbryn ser bra på menn. Alle de ulike type av øyebryn figuren har blitt forklart nedenfor:
Vinklet Shaped Øyenbryn: Denne formen har en slående appell og er en av de beste øyenbrynet former for runde ansikter som det bidrar til å gjøre ansiktet ser slankere. Av denne grunn passer det enda bredt ansikt kutt godt. Øyenbrynet starter ved indre hjørnet av øyet og beveger seg oppover, og så kommer ned å lage en bratt dramatisk fall og ender på ytterkanten av øyet. Forsiktighet bør tatt mens forme øyenbrynet som en ekstrem vinkel kurven vil gi sint uttrykk for ansiktet ditt.
Buet Shaped Øyenbryn: Dette kan legge en lysere uttrykk i tett linjeavstand øyne og er egnet for ansikter med skarpe kantete funksjoner. Det hjelper å myke opp helhetsinntrykket. Utgangspunktet, er formen av en buet øyenbryn samme som at av en halv sirkel. Arealet av den oppadgående skråningen og at av nedadgående skråningen bør proporsjonal hverandre.
Buet Shaped Øyenbryn: En bue shaped pannen har fått mange likhetstrekk med den vinklede shaped øyenbrynet, men kantene er ikke så bratt. Den beste delen av buet shaped øyenbrynene er at den passer nesten alle typer ansikter. Den danner en vinkel oppover fra indre hjørnet av øyet og slutter med en svak nedadgående.
Flat Shaped Øyenbryn: Dette er også kjent som lav vinklet øyebrynet form. Her er kurven av pannen over sin lengde holdes minimum. Det synes å være nesten som en rett linje. Hvis folk til stor avstand mellom øynene velger dette øyenbryn formen deres øyne vil vises mye nærmere. Det passer også lange og smale ansiktet figurer som ansiktet vil se mye større enn den faktisk er.
Øyenbryn Shaping Tips
Du bør vite visse fakta om å forme øynene, eller annet du kan ende opp med å skade dem dårlig. Her er noen verdifulle tips som vil hjelpe deg å få den riktige typen av øyebryn:
Ikke forsøk å endre formen på øyenbrynet helt. Å få den perfekte formen av øyenbrynet det er viktig at naturlige form øyenbrynet ditt holdes intakt. Du bør vite at du er født med et øyenbryn form som er perfekt for ansiktet ditt. Snarere gjøre noen mindre endringer her og der. ; Få en forhåndsvisning gjort før du velge noen bestemt form av øyebryn. Du kan opprette en spesiell øyenbryn form for å forhåndsvise ved å skjule håret med hjelp av hvit eyeliner blyant. , Først av alt, trim den ekstra lange, floppy hår med ett øyenbryn saks før forme øyenbrynene. Hvis det er enda en bortkommen hår, kan det ødelegge en perfekt gjort øyebryn form. ; Start alltid forme øyenbrynene ved nesen. Når du bruker pinsett sørg for at du trekker den ekstra hårvekst i den retningen de vokser. ; Strengt unngå overdrive øyenbrynet forme. En tynn par øyenbryn vil gjøre gi deg en mye eldre ut. Videre kan du ikke korrigere en overdrevet øyenbryn form med mindre og helt til håret vokser ut igjen. ; Tweezing regnes som en bedre optisk for å forme deg øyenbrynene enn voksing. Dette er fordi for mye av voksing kan endre retningen på øyenbrynet håret og huden struktur kan også bli påvirket. Les mer på øyebrynet forme tips. ; Få mer informasjon om øyebryn threading instruksjoner og øyenbryn threading vs voksing.
Gjort på rette måten øyenbryn figurer kan ha stor innvirkning på den samlede personligheten til et individ. Så, velge riktig type øyebryn forme og skape det selv. Hvis du ikke er trygg nok til å gjøre det selv, kan du ta hjelp av profesjonelle i et skjønnhetssalonger. Når du har fått formen ferdig kan du holde den hjemme ved å bare plukker opp ekstra hårvekst.