Baby Dusj Invitasjoner til Twins

Gratulerer! Det faktum at din glede kommer til å bli fordoblet, er en euforisk øyeblikk for alle de rundt deg, og la oss ikke glemme for deg også. Å gjøre kunngjøringen til din kjære og venner, som mamma-å-være, kunne det være en vanskelig oppgave å script invitasjonene og send dem også. Tenker på baby shower spill og baby shower ideer, samt å sende disse invitasjonene er nokså vanskelig. Så lette din smerte og problemer, her er noen baby shower invitasjoner for tvillinger.
Ordlyden for Baby Shower Invitasjoner for tvillinger
Baby Dusj Invitasjoner til Twin Girls; Siden du vet sikkert at du har jenter, sende ut invitasjoner i pastellfarger. Stick med blomster, bånd roser, buer og dukker, som tema i invitasjonen kortene. Dette gjør det er søte, så vel som sender budskapet.
Tiny fingre, små tær,; litt teeny bittesmå klær,, kjoler, dukker, buer og krøller,, gjett hva? Vi har jenter! , Så du er invitert for baby shower partiet på; Våre bolig klokken 18:00 26. mars 2010
Du er invitert til, (navn) 's baby shower.; Det er tvillinger!
Tyve fingre og tær Twenty, Plenty av arbeidet, gud vet!; Fire små armer å holde fast; Fire små kinn å kysse natt-natt; Vennligst bli med oss ​​for en baby shower, hedre (navn).
Dobbel Bleier, og doble lekene.; La oss hjelpe (mamma og pappa's navn); feirer tvilling jentene. (Eller forberede seg til tvillinger), Det er en baby shower!
Sukker og krydder og alt; Dobbelt så fint!; Du bli med på en baby shower, ære (navn).
To erter i en Pod; Vennligst bli med oss ​​på en spesiell, feiring til ære for (mors navn), og hennes tvillingsøster jenter (gutter) på vei., Har du hørt værmeldingen?; Det er tvillinger! Vennligst bli med oss ​​for en baby, dusj på ære for (navnet).
Dobbelt så bleier, flasker og krøller, (navn) 's venter to baby jenter!; Bli med på en tvilling baby shower hedre (navn).
Double bleier, doble pinnene, doble sviller, (navn) 's ha tvillinger!; Vennligst bli med på en tvilling baby shower.
Double velsignelsen, doble gleden; (name) 's ha to baby jenter!; Vennligst bli med oss ​​for en tvilling baby shower.
Baby Shower Invitasjoner for Twin Boys, Boys! Biler, gitarer, tennis racketer, baller, rugby temaer og andre slike 'gutter vil bare være gutter "tema for invitasjonen kortene er perfekt å invitere gjester. Dette legg eit element av moro og lar gjestene dine vet, at baby shower, kommer til å rocke!
Little gutter kommer i alle former og størrelser,, Shy, eventyrlysten, og full av overraskelser. ; Med søte små glorier og rampete gliser,; små skitne ansikter, og søte, klissete chins. , De utforske og erobre, boltre seg og løpe,, Så full av sjel og oh så gøy!
To små babyer fra himmelen, Gud velsigner oss med tvillinger å elske!
Slanger, skumle crawlies,, og så mye mer! ; Det er det hans nye mor er i butikken! , Det er ikke bare en gutt, men gutter!
En helt ny babyer er på vei,, Så la oss feire med en spesiell dag!; Vennligst bli med oss ​​for en baby shower ære (navn)!
Flasker, booties, bleier, pins,; Her moroa begynner.; To søte babyer er på vei,, La oss feire før den store dagen!
Du vil bli hopping av glede, når du finner ut hvem som har baby gutter!
Dobbelt så fotballer og Tonka leker,; Kom feire vår dyrebare tvilling guttene!
Handmade Baby Shower Invitasjoner til Twins; baby shower invitasjoner Making, er en flott idé også, og noen ganger er uvitenhet den beste lykke. Så hvis du ikke vet, hva det er, har du ubundne kreative frihet, å eksperimentere mens gjøre kortene. Vær modig med farger og stilige med pynten på kortene. Bare et tips, være annerledes med hvert kort, som det gjør dem synes alle mer spesielle.
Twinkle Twinkle Little Star,; Hvordan vi lurer på hvem du er. ; En søt jente eller edle gutt, vet vi du vil gi dere glede!
Kjærlighet, glede, og glade drømmer, er disse søte tingene en ny baby bringer ... ; Vi venter en baby, og du er invitert!
Storken er flyr, på vei,; Kom feire før den store dagen,; Janie venter, og du er invitert til en baby shower!
To av to ... her de kommer; Marsha ha tvilling jenter / gutter, dobbelt moroa!
Les mer på:; Baby Shower Invitasjon Ordlyd Ideas, Baby Shower Planlegging, Få litt kreativ med baby shower invitasjoner for tvillinger, ved å skrive dem på attraktive papirer og personlig signerer dem. Jeg håper, disse baby shower invitasjoner for tvillinger, hjelpe deg finne den perfekte ordene for ditt baby shower. Ønsker deg tonn flaks!