Gauged øredobber

Vi mennesker har vært besatt styrke våre utseende. Dette er ikke bare en trend, men har vært der siden de tider det første tidlige mennesket. Disse kroppen modifikasjoner først var en tradisjon som bandt ett stamme samlet, signaliserte den passerer inn i voksenlivet, og innprentet ett tilhørighet blant stammen. Selv den dag i dag, kan man skille mellom ulike stammer på grunn av disse endringene. En stamme i skogene i Burma er kjent for sine kvinners lange strukket hals, er Mursi stammen i Etiopia er kjent for platen som de plasserer i sin munn, også der dette er et tegn på skjønnhet for kvinner. Jo større-plate finere hun regnes.
Den nyeste gauged ørering kjepphest påvirkes fra slike tribal tradisjoner. Av alle forskjellige typer body piercings, personlig jeg føler, dette er en av de mest radikale stiler av selvutfoldelse.
Gauged Øredobber for Girls
Smykker måles i målere, gauged øredobber er brukt med den hensikt å strekke øreflippen. Det finnes mange typer gauged øredobber tilgjengelig, kan man plukke alt fra økologisk gauged øredobber, til rett stang gauged øredobber til spiral gauged øredobber. Kvinner generelt gå for spiral gauged ørepynt som med disse øredobbene ørene ikke er strukket i den utstrekning. Dessuten kan man plukke masse kunstnerisk gauged spiral øredobber.
Den riktige måten å strekke øreflippen er å kjøpe en gauged ørering i henhold til hvor bred du vil at øreflippen å strekke, og deretter massere øret med litt olivenolje eller noe lignende, og deretter sette den koniske smykker inn i øret piercing. Tapered smykker hjelper deg å øke piercing på den størrelsen du ønsker, og deretter kan du bære måle øredobber tilsvarende. Det er best å måle ørene når du tar en varm dusj som damp gjør huden mer fleksible. Før du forsøke en måle ørene selv, ta en titt på hvordan du skal måle ørene.
Gauged Øredobber for Men
Dette gauged ørering stilen er mer populært blant menn. Det er generelt støttet av menn som ønsker å bryte med stereotype. Gauged ører er mer av en okkult følgende, hvor folk som støtter dem er ikke redd for å bryte reglene. Gauging ører tar tid så en trenger mye tålmodighet, den beste typen gauge øredobber til gauge ører for nybegynnere er sylindriske øredobber. Disse er rør som øredobber som ligner den tradisjonelle øreringene av Hawaiian menn. Må du lurer på hvorfor can'ta person få en stor piercing å passe i deres gauge smykker, godt grunnen er, at de fleste piercere nekter å fjerne et stort stykke kjøtt fra øreflippen, som i dette tilfellet, er det vanskelig å få i øreflippen tilbake til normal størrelse. Standard størrelse at de fleste piercere bruk er 18-20 gauge nåler. Det er best å konsultere en profesjonell før du prøver å måle ørene selv.
Disse øre piercing tips vil være nyttig hvis du er interessert i å få ørene gauged. ; Få hull i ørene ved den tradisjonelle metoden, som er med en nål. Hull i ørene gjennom denne metoden gro raskere slik at du kan starte din gauging mye tidligere. ; Bruk en vanlig, men sightly tykt ørering i utgangspunktet, til øret leges helt. ; Få hånden på smalner og øke størrelsen gradvis hver måned til du kommer til ønsket bredde. ; Når du har riktig størrelse for piercing din, kan du sette inn gauge øredobber. , Så dette var alt som jeg vet om gauged øredobber. Jeg hadde nesten glemt, den smalner må gå i, på en gang. Så, hvis du planlegger å gjøre det, vær deg selv forberedt på smerten. Inntil da, ta vare og husk for stor en piercing ville bety at du ikke kan bruke vanlige størrelse smykker igjen.