Gjennomsnittlig Høyde på a Man

Din høyde er en ekstremt avgjørende aspekt av din personlighet. Faktisk, å ha en god høyde er en stor ressurs, vil jeg si. Your høyde gjør sikkert en innvirkning på andre. Noen er heldige nok å ha en slående høyde, noen har gjennomsnittlig høyde. Det er faktisk mange faktorer som bestemmer fysiske høyde på en individuell. Som en konsekvens, er det et flerdimensjonalt begrep. Før vi får inn tallene, om hva nøyaktig er gjennomsnittlig høyde menneskets, en titt inn i faktorene påvirker høyden fortjener en omtale.
Høyde Determinanter
Race: Race er en svært viktig faktor når det gjelder høyde. Den ariske rase er forskjellig fra Afro amerikanerne. Likeledes den hvite innfødte amerikanerne er forskjellig fra den afro amerikanerne. Hvert løp har et sett av bestemte gener, hvilken effekt høyden.
Arvelighet: Som vi alle kjenner og har sett i fleste tilfeller, et par ha gode høyde er oftest enn ikke nødt til barn som vokse inn høye voksne. Hvis påvirkningen ikke direkte fra foreldrene, umiddelbar kin og dem høyde trender påvirke målene av barna. Genetics faktisk, er den kraftigste faktoren bestemme vår høyde. Les mer i riktig vekt for høyde.
Livsstil og oppdragelse: oppdragelse av barna har også en innvirkning på deres vekst. Tydeligvis, er høyde et uunngåelig aspekt av fysiske vekst. Derfor, er de barn som meste har sunn mat, hengi i masse fysisk aktivitet og en sport liker basket ball eller friidrett, sannsynligvis kommer å vokse høyere enn de som ikke gjør denne. Dette er bare ett aspekt knyttet til gjennomsnittlig høyde på menn.
Andre faktorer: Den helsen til mor under svangerskapet kan også påvirke høyden på barna. Det er faktisk en vedlikeholdslading ned virkning. De sunnere familien, jo bedre sjansene for høyere voksne.
Bedre Helse Standarder: I tillegg til alle de ovennevnte faktorer, har bedre levestandard, bedre fasiliteter og bedre helse miljøkrav har ført til en økning i gjennomsnittlig høyde på mannen. Dette er sant med hensyn til kvinner også. Bevis har vist at gjennom århundrene gjennomsnittshøyden av mennesker har økt. Dette forklarer hvorfor gjennomsnittlig høyde på et menneske i 1900 var mindre enn hva det er i dag. Folk er høyere nå! Les videre helse og velvære.
Gjennomsnittlig Høyde av en mann i Verden
Country / RegionAverage Male Høyde; USA5.9ft; India5.5ft; China5.6ft; Japan5.7ft; Germany5.10; France5.8ft; Iran5.7; Iraq5.5ft; Italy5.8ft to 5.9ft; Australia510ft; Belgium5.9ft ; South Africa5.6ft; Sweden5.10ft; Netherlands5.11ft; New Zealand5.9ft; England5.10
Gjennomsnittlig Høyde av en mann i USA
Som nevnt i tabellen, er den gjennomsnittlige høyden på en mann i USA for tiden mellom 05.09 til 05.10 fot. Dette er i aldersgruppen på 20 til 29. Innenfor amerikanere såvel, finnes distinksjoner. White Amerikanerne er en tad høyere enn afrikanske amerikanerne. De har 5 ft 10,4 tommers og 5 ft 10,1 tommers høyde henholdsvis. Blant annet, i sør amerikanerne liker meksikanere klokke til rundt 5 ft 7 inches. Men alle sagt og gjort, europeerne er desidert menn som 'se ned upon' (pun utilsiktede!) andre raser når det gjelder høyde. Les mer på ideell vekt for høyde.
Den tidligere Colonial Era i USA
Gjennomsnittshøyden for menn i USA i kolonitiden var litt mindre (5 ft 7inches), ifølge antropologiske og historiske studier. Tidligere folk gjorde ikke måle eller dokument deres høyder. Det er hvorfor alle forskerne har er nær virkelige gjette jobbe og informasjon på høyde som har vært hardt opptjent. Imidlertid det var en periode da det var ingen drastiske økning i høyden av menn og deretter i siste århundret eller så det fikk sprute.
Der det var omtrent den gjennomsnittlige høyden av en mann og de ulike aspektene knyttet til den. Gjennomsnittlig høyde av menn handler om dine gener og arv, gutter! Så hvis noen compliments deg om høyden din, ville det være apt å takke foreldrene dine, høyre! Det er her jeg logger av!