Hvordan Cheer Noen Up

Menneskenaturen har alltid funnet en måte for oss å se etter de verste i nesten enhver situasjon. Som et resultat av dette, alle vet hvordan det føles å være lite tillit og ned i dumper. Å være deprimert en gang i blant er ikke uvanlig, og det er mange grunner som bringer dette på. I tider som dette, er det venner og familiemedlemmer som tar opp den formidable oppgaven med å heie på noen med hjelp av oppmuntrende positiv tenkning. Ingen vet egentlig hvor å muntre noen opp, og mange mennesker faktisk har en tendens til å gjøre ting verre med tankeløse kommentarer. Men nesten hver person har en strek i dem som gjør dem i stand til å lytte til andres klager, og forsøke å lette deres ånder. Her er noen nyttige råd om hvordan å muntre opp noen.
Lytt, vite hvordan å muntre opp noen som er deprimert, stammer fra den enkle kunsten å lytte. Hvis du prøver å muntre opp noen som føler seg lavt, må du plassere dine problemer side på en stund og konsentrere seg om å lytte til hva han eller hun har å si. Alle liker et utløp for sine problemer og ha noen å snakke med er første skritt i heie på noen. Det er best ikke å være fordømmende og sta noen ganger, og dette kunne ikke være mer aktuelt enn i en slik situasjon der du prøver å finne ut hvordan å muntre opp noen. Tenk på de gangene du har hatt en dårlig dag og hadde ingen å snakke med, og hvordan ulike ting kan ha vært dersom du hadde. Læring noen effektive lytting kan hjelpe deg å gjøre noen føler seg bedre. Tross alt, jubler folk og være der for dem er hva vennskap handler om.
Vise empati; Den neste tingen å ha i bakhodet når du heie opp noen er å prøve å forstå hvordan de føler. Ikke gjør dem til å føle som du synes synd på dem, da dette kan bare forverre saker. Du må vise dem at du virkelig forstår hvordan de føler i øyeblikket, og gjøre det klart for dem at ting kunne bli verre, men de er ikke. Gjøre dem ser ting som de trenger å være takknemlig for i stedet, og ganske snart vil du se en merkbar forbedring i oppførsel deres. Håndtere relasjoner er noe som bare utvikler med tid og gjennom praksis.
High Spirits; Her annen alternativ for deg, men en som må håndteres med forsiktighet. Alkohol, til tross for sine mange skadelige virkninger og lang sikt ødeleggende egenskaper, har en utmerket tendens til å muntre opp noen. Nesten alle kan sette sine problemer på en backburner etter inntak av denne berusende stoffet, om enn bare for en liten stund. Vær advart skjønt, at noen ganger alkohol kan har nøyaktig motsatte effekten også. Å vite hvordan å muntre opp noen med alkohol er en spesialisert vitenskap, som krever inngående kunnskap om personen er involvert, sammen med kunnskap om hva alkohol de foretrekker og når du skal stoppe. Å ikke vite når du skal stoppe kan føre til et alvorlig tilfelle av alkoholisme skjønt, så pass opp.
Get Away, Dette er en populær ting å gjøre, spesielt hvis du lurer på hvordan å muntre opp noen etter et brudd opp. Ta dem med deg og komme bort for en stund. Gå til et fint sted å spise, eller gå til et sted hvor det er mange folk, eller gå ut av byen for en stund. Få en endring av omkringliggende er en perfekt måte å øke noens ånder, istedenfor å sitte i et lukket rom og velte seg i selvmedlidenhet. Hvis det er et bestemt sted at personen er glad i, eller om det er noe spesielt at han / hun liker å gjøre, gjøre det skje. Lese om noen bilferie ideer eller ideer for en ferie kan også være nyttige for deg.
Uttrykksikoner; Hvis du tilfeldigvis er chatting på nettet med noen som føler seg lavt, ting blir litt vanskeligere. Det er utvilsomt litt vanskelig å vite hvordan å muntre noen opp online, som du ikke kan være nær den personen fysisk. I tider som dette, må du gjøre full bruk av makt som bredbånd internett har gitt deg. Send denne personen en kryssild av kul uttrykksikoner, send dem morsomme bilder, videoer, lenker til ulike ting, eller bare skrive en e-post eller sende dem 'muntre opp!' kort minner dem om hvor stor du tror de er. Suksessen av denne metoden kanskje ikke garanteres, men i slik situasjon, er det trolig beste som du kan gjøre. Ta en titt på noen kule ting å gjøre på Internett som kan hjelpe deg i heie opp noen.
Alltid huske at hvordan å muntre noen opp etter en dårlig dagen er ingen enkel oppgave, men hvis gjøres riktig, det kan arbeide underverk. Det finnes en rekke små ting som kan gjøres nå og da å gjøre noen smile igjen og gjøre dem glemmer alle deres bekymringer. Å kjenne de riktige tingene å si til rett tid er en gave som ikke alle har, men når den er utviklet, er det neppe noen gang bli mislykket.