Weeping Willow Tree

Weeping piletre tree, med dets godt avrundet, dramatiske utseende, er en favoritt blant treet elskere. Den fallende grener gi et perfekt sted å ta hvile eller tilbringe en luftig sommerkveld. En gråtende Willow Tree er veldig lett å gi næring og vokse også som det er tilpasningsdyktig til praktisk talt alle slags vekstforhold og jordsmonn. Weeping Willows er også kjent for å overleve i en tørke-liknende tilstand. Weeping Willow treets skjønnhet er enestående, som de er en av de første trærne til å erverve leaves om våren og en av de siste som å kaste dem, ved utbruddet av høsten. Hvis du er interessert i hagearbeid og planlegger å vokse en gråtende selje treet i hagen din, så her er noen gråt piletre treet informasjon, som du finner både interessant og hendig.
Weeping Willow Tree Fakta, Weeping piletrær finnes først og fremst i den nordlige halvkule. ; Det er mer enn fire hundre arter av den gråtende piletrær. ; Weeping piletrær kan være både busker og trær. , The normal høyde for de fleste gråt piletrær er omtrent førti fot. En gjennomsnittlig tre vokser ti meter per år. : Bladene av gråtende piletre treet er tynne og grønne i løpet av våren. I løpet av høsten, bladene anskaffe en gul-grønn farge med et blålig skjær. , Weeping Willow Tree trevirke blir brukt til å lage en rekke elementer, slik som møbler, flaggermus, esker, etc., Salisylsyre, noe som blir mye brukt i tropiske medisiner til behandling av hudsykdommer som akne, psoriasis, etc., er oppnådd fra barken på den gråtende piletrær. Les mer på gråt willow tree fakta. ; Weeping Willow Tree Care
Dyrking og omsorg for en gråtende selje treet er ekstremt enkelt som piletrær er svært lite vedlikehold. Alt du må gjøre, er å beskjære dem fra tid til annen for å opprettholde sin form, og befrukte dem riktig, slik at de forblir friske. Beskjæring den gråtende piletre treet, riktig, hjelper å balansere veden i denne soft-skogkledd treet. En vanlig gråt selje treet problem er at den suckers vokser fra jorda til stammen, og dermed understreker treet. Regelmessig beskjæring hjelper på å holde dette problemet i sjakk også.
Hvis du har en nylig plantet selje, kan du gjødsle den med en tang biostimulant som den fremmer rotvekst, og også bidrar i treet etablering. Hvis du har en allerede etablert treet, ved hjelp av organiske mikro og makro næringsstoffer vil holde trærne sunn og langvarig. Les mer på gråt willow trepleie.
Weeping Willow Tree Sykdommer
Mesteparten av den gråtende willow tree sykdommer forårsaket av skadedyr som sigøyner møll larvene and bagworms. Andre sykdommer som infisere en gråtende piletre tree skyldes en bakterie kalt 'Crown galle', en sopp kjent som 'piletre skabb' og ved angrep av piletre blad beetle larver og voksne. Alle disse sykdommene gi ulike symptomer i gråt piletre treet, slik som krone galle kan føre til dannelse av flere galls på rot samt stammen av treet og vier streikebryter gir grønn spore massene nær årer av bladene . Black canker kan forårsake brunt, svart, grå og hvite flekker på bladene og stilkene. Ubehandlet tre sykdommer kan forårsake treet skader og forfall. Så, burde om noen har selv den minste mistanke om en sykdom, ringer en arborist for evaluering og behandling igangsettes umiddelbart.
Les mer på:; Typer av piletrær, Curly Willow Tree, ha en gråtende piletre tre i hagen din, vil styrke sin estetisk appell, så vel som dens mystikk, vurderer de ulike mytene som omgir den. En av de mest populære mytene rundt en gråtende selje treet er at den har magiske egenskaper, og om dens grener eller blader er plassert på en kvinnes seng, hun er bundet til å bære et barn snart. Dermed er en gråtende selje treet en lykkelig og vakker treet å vokse. Hvis du har en liten hage, planting en dverg gråtende piletre treet, også kjent som Kilmarnock piletre, vil være det ideelle valget.