Face Wash for fet hud

Fet hud med dem overaktiv talgkjertler kan være et mareritt å håndtere. På ansiktet, er de sebaceous glands konsentrert mer på pannen, nesen, haken og cheeks, også kalt trekanten regionen av ansiktet. Det overskytende olje på ansiktet kan tiltrekke seg smuss og skitt, som fører til større porer, kviser og akne arr. Den beste måten å unngå farene ved fet hud er med bruk av ansiktet vasker og rensemidler som fjerner overflødig olje og smuss fra ansiktet og holde den hydrert også. Trikset for å finne den beste ansikt vask fet hud er å velge en mild rensemelk som er blottet for sterke kjemikalier, og i stedet bidrar til å lindre hud betennelse og irritasjon. Her er noen av de essensielle fet hud ansikt vask produkter som du kan prøve ut.
Best Face Vask for fet hud
Mesteparten av ansikts cleansers har sterke vaskemidler at kan tørke ut huden, fører til overskytende produksjon av naturlige oljer å beskytte huden. Den beste fet hud ansiktet vasker er olje gratis og inneholder ingredienser eksempel hyaluronic acid som hjelper holde på fuktigheten. Sammen med DMAE, grønn te og panthenol, denne kjemiske lindrer, beskytter fra celle skade fra oksidering og hjelper krympe porene. Vanlige innholdsstoffene i ansiktet vasker formulert for fet hud er salicylic og Azelaic syre og urte ekstrakter av myrra og echinacea. Her er en gjennomgang over noen av de beste ansikt vask for fet hud.
Neutrogena Deep Clean Facial Cleanser: En ideell ansikt vask fet hud og akne, jobber Neutrogena ansiktsrens konsekvent fjerne grime av ansiktet og holde kviser på avstand. Priset til en pen $ 7, hjelper dette ansiktet vaske redusere glans og rødhet. Den eneste ulempen er den tørker effekt som gjør at du kan bruke i ansiktet vask kun en eller to ganger om dagen.
DDF Blemish Foaming Cleanser: Denne medisinert ansiktsrens fungerer som en drøm å redusere urenheter og akne. Den milde formuleringen løser opp olje og skitt og bidrar til å redusere arr og misfarging som skyldes urenheter. Opprettet av New York hudlege Howard Sobel, Doctor's Dermatologic Formel (DDF) rensemidler inneholder salisylsyre, en alpha hydroxy syre som forsiktig tørker huden og forhindrer akne utbrudd. Hvis du har sensitiv hud så se opp for en hudreaksjon forårsaket av syrer.
Clinique fet hud Formula Facial Soap: Jeg vet de fleste kvinner ville vende ved tanken på å bruke en såpe for rengjøring av huden, men dette produktet er et must hvis du blir møtt med stygge skinner på huden. Så hva gjør dette produktet de beste ansikt vask for fet hud? Vel, for startere etter bruk av dette rensemiddel huden din føles glatt og ikke tørr og uttørket. Videre begrenser det den dårlige breakouts til ganske grad. Den er tilgjengelig i alle kosmetisk butikker for en kul $ 12 (med såpe parabolen inkludert).
Clean & Clear Morning Burst Facial Cleanser med Bursting Beads: Priset for en whooping $ 18, hjelper dette skummende rengjøringsmiddel for å fjerne oljen uten å tørke opp huden. Videre Vitamin C og ginseng som inngår i produktet frisker opp huden og hjelper åpne opp de clogged skitne porer. Mer om fet hudpleie.
Hjemmelaget Face Wash for fet hud
Hvis du ikke vil investere i alle de kjemiske kosmetiske produkter eller er ikke så fornøyd med resultatet, prøv disse enkle hjemmelagde ansikt vasker og fet hud rettsmidler som hjelper klare fet hud uten de stygge bivirkninger. ; Legg ½ kopp kald melk og ½ ts. av salt og rør. Bruk en bomullsdott å tørke den over ansiktet. Vask den av etter et minutt eller to med kaldt vann. ; Vask ansiktet med en blanding av tea tree olje, timian olje og flytende slott. Bland en dråpe av eteriske oljer til én teskje flytende slottet på håndflaten. Massasje det på ansiktet for å danne en mild skum og deretter fjerne det med en myk klut. Vask av spor i ansiktet vask med kaldt vann. Dette er en utmerket ansiktet vask for fet hud og hudormer. ; En blanding av limejuice og agurk juice anvendt på akne berørte områdene hindre ytterligere acne breakouts. ; Du kan også blande trollhassel med limesaft og vask ansiktet med den. Dette er spesielt effektiv for mennesker som lider av tørr hud usammenhengende. ; Les mer på:; fuktighetskrem for fet hud, fet hud Solutions, Fet hud krever forsiktighet så sørg for at du behandler den godt med bruk av ansiktet vask for fet hud. Følg opp med et ansikt toner og en lett fuktighetskrem for å fullføre hudpleie regime og gjenopprette glød til ansiktet ditt.