Hvordan lage Alkaline Water

Er du klar over at væsker i kroppen vår skal være alkalisk av natur heller enn å være nøytrale eller sure? Ja, det er sant. Og vannet som vi drikker bestemmer pH-nivå på innsiden av kroppen. Deretter ikke vil det gi mening hvis vi ha et alkalisk kosthold eller drikke flaskevann alkalisk vann? Men hvordan gjøre vannet alkalisk? La oss ta det trinn for trinn og starter fra det grunnleggende for å lære hvordan å lage alkalisk vann.
Hva menes med pH nivå - Mer om alkalinitet og Surhet
pH nivå er et mål på alkalitet eller surhetsgraden i en løsning. Det er rett og slett målt på en skala fra 0 til 14. De løsninger med en pH større enn 7 er grunnleggende eller alkaliske løsninger og de som har er pH nivåer mindre enn 7 syrlig. Pure vann er nøytralt i dette henseende dvs. det er verken alkaliske eller syrlig, og så har en pH nivå av nøyaktig 7. Men, kan man lett lære å lage alkalisk vann hjemme. La oss se hvordan.
Hvordan lage Alkaline Vann?
Fra ovennevnte kunnskap, er vann med pH-verdier over 7 alkalisk av natur. Men om sikker konsum, må pH nivåer av vann ikke være mer enn 8,5. I kjemiske termer alkalitet oppnås ved å løse opp en hydrat av en metall-oksid. Hva er metal-oksider? Nå er metall-gasser dannes på grunn av forbrenning av metaller i nærvær av oksygen (Ja, brenne metaller gjør!). For eksempel når natrium brenner, resulterer det i dannelsen av natrium oksid (Na2O). Nå er hydrate dannet av kjemisk reagere den med vann. Reaksjonen som foregår er forklart i ligningen nedenfor:
Na2O + H2O? 2 NaOH (natriumhydroksid)
Den resulterende Natriumhydroksid er ikke annet enn en Base eller en Alkali. Og så blir løsningen basisk. Så alt vi trenger å gjøre vannet alkalisk er en metall-oksid, direkte eller indirekte. By indirekte, menes fra noen andre sammensatte da det ikke tilrådelig å få et metall oksid ved å brenne metal selv. Dette er på grunn av de høye temperaturene som kreves for forbrenning av metaller. Den beste måten å oppnå alkalitet hjemme er å bruke natron, som er lett tilgjengelig husholdning element.
Kjemisk, er baking soda kalles sodium bicarbonate eller natrium hydrogen carbonate, dvs. NaHCO3. Den er et krystallinsk stoff dannes når natriumhydroksid (NaOH) reagerte med CO2 og H2O til form NaHCO3.
Når baking soda løses opp i vann, NaHCO3 mister sitt ioniske obligasjon å gi Na + ioner og HCO3-ioner.
NaHCO3? Na + + HCO3-
Nå, HCO3, ioner reagerer med vann og danner karbonsyre (H2CO3) som videre brytes ned til å gi av karbondioksid (CO2), og vann (H2O) etterlot NaOH, noe som vi har sett en alkali. La noen kjemiske ligninger stå for snakkingen:
NaHCO3 + H2O? Na + + HCO3-+ H2O ______________ (1)
i
HCO3-+ H2O? H2CO3 +-OH __________________ (to)
Na + dannet i likning (1) og OH-dannet i ligning (2) danner en ionisk bånd for å gi NaOH.
Na + + OH-? NaOH
For å opprettholde trygge pH nivå, må du ikke legge mer enn 10g natron til en liter vann. Dette er hvordan gjøre alkaline vann med baking soda. Du kan variere pH nivå ved å legge til eller redusere konsentrasjonen av alkali (i dette tilfellet, NaOH) i vann. Hjemme, det er mange andre produkter som bleking pulver eller acetate, sulfat eller karbonat kan brukes for å gjøre vannet alkalisk. Enkelt såpevann er alkaliske også, men aldri egnet til konsum. Du kan bruke en pH-lett tilgjengelig i butikkene for å sjekke alkalitet av en løsning. Hvis det viser blå når i kontakt med en løsning, da er det alkali, eller hvis Litmus blir rødt, løsning syrlig. Les mer på alkaline vann fordeler.
Mens han jobbet med alkaliske eller sure løsninger, er det anbefalt å bruke hansker og beskytte andre områder fra direkte kontakt, spesielt hvis løsningen er sterk. Alkaline vann har en glatt føler når rørt og det er ingen brennende følelse, men liker syrer, de sikkert spiser gjennom huden. Tap av sensasjon er fordi de raskt tilintetgjøre nerve cellene, er så smerte signaler ikke mottatt av hjernen likesom de brenne gjennom.
Du kan også lese mer på:, drikkevann, vann ionizers, jeg håper, med tilstrekkelig kunnskap om hvordan å lage alkalisk vann, kan du sikkert opprettholde forsvarlig alkaliteten nivåer i kroppen din.