Hvordan få tykkere hår

Mange av oss er velsignet med tykke langt hår, men noen er ikke så heldige. Etter å ha tykt hår kan også være arvelig. Det er mange måter for hvordan du får tykkere hår naturlig, og at også uten å ta noe kosttilskudd. Les videre ...
Hvordan få tykkere hår
Mat til Hair, Hvis du lurer på hvordan du får tykkere hår naturlig, og konsentrerer deg om kosthold, er et must. Forbedre den daglige kosthold er viktig, fordi det vil hjelpe med å få tykkere hår. Vi overser ofte for å sjekke bestanddelene av vårt daglige kosthold. Å vokse tykt hår, bør en inkludere omega fettsyrer, proteiner, vitaminer, etc. i vårt daglige kosthold. Inkludert Omega-3 og Omega-6 fettsyrer kan være gunstig å vokse sterkt og tykt hår. Våre Kroppen produserer ikke Omega fettsyrer, så få dem fra en ekstern kilde liker kaldt vann fisk, laks eller sild, er en god idé. Håret er faktisk protein som vokser fra hårsekkene. Dersom dietten består av mat lave i protein, kan det forårsake svake og sprø hår. Kylling, egg, tofu, fiske, lav fett meieriprodukter som ost, melk, osv. bør inngå i kostholdet. Også inkludert vitaminer liker A, B, øker E hodebunnen sirkulasjon. Magnesium, kobber, kalsium, osv. bidrar også i hårvekst. Vitamin tabletter kan også hjelpe til å få tykkere hår.
Massasje og Oil; Vår hodebunnen har hårsekkene hvorfra hårstrå vokser. Masserer stimulerer hodebunnen og forbedrer blodsirkulasjonen. Dette hjelper håret å vokse mer tykkere. Masserer er en av de eldste måtene for nærende hår og hodebunn. Nå-en-dager, der ulike oljer som er tilgjengelige i markedet, noe som er egnet for hår og hodebunn massasje. Nattlysolje, jojobaolje, solbær olje, olivenolje, etc. er noen av oljene som kan brukes til å massere en skalp. Kokos olje er best å kurere en tørr hodebunn, gjør tørr hodebunn håret tynt, som fører til håravfall. Mandel olje er rik på vitamin E som også stimulerer hårvekst.
Bad Lifestyles og håravfall, dårlig livsstil vaner som å spise junk food liker stekt og fet mat, sukret kald drikke, mat som inneholder raffinert sukker, bakervarer etc. er høy i fett og svært lav i næringsstoffer. Røyking og forbruker alkohol kan begrense hårvekst. En stressende livsstil kan også forårsake hårtap. Ikke nok søvn, ikke spise i tide, automatisk hopper over måltider forhold som fører til håravfall. Unngå disse tingene stopper også håravfall og hjelpe til håret vokser tykke.
Hvordan få tykkere hår etter Kvinner
De fleste kvinner har en god hår lengde som når skuldrene eller under, men holde dem blir litt vanskelig. Men det kan gjøres enkelt, hvis gjøres på rett måten liker sjamponering hår dobbelt eller tre ganger ett uke (avhenger av hva type hår du har, tørr, oljeholdig, normal), ha en næringsrik diett, trimming håret regelmessig for delt slutter, etc. Kvinner også tendens å gjennomgå ulike hår prosesser som hår retting, strykebrett, perming, coloring, osv. Disse behandlinger skade hår og hårvekst. Regelmessig stryke også skader tekstur, som flatt jern gir varme til hårstrå gjør dem rett. Hårfarger inneholder ammoniakk, gjør så mye bruk av slike farger hår mister sin glans, tekstur, bestandighet og kraft. Unngå slike behandlinger vil gagne. Imidlertid hvis du fortsatt vil gå for disse hår prosessene, kan behandles hår tas hånd om av nærende dem med noen naturlige hjemmelagde hår masker.
Hvordan Get Tykkere Hair klokken Home
I stedet for å gå til en privaten til hår behandling om hvordan du får tykkere hår, her er noen hår masker som vil hjelpe deg å gi næring til håret naturlig.
Hår Maske # 1; bruker denne masken gjør hår mykere og styrker håret.
Ingredienser: 1 / 2 kopp frisk aloe vera-juice, 1 ss sitronsaft, 1 ss olivenolje
Metode; Bland aloe vera juice, sitronsaft og olivenolje henhold til gitte størrelser på en bolle. Oppbevar denne blanding dekkes for 1 / 2 time. Påfør den på håret og hodebunnen, la den i 20 minutter og vask håret. Du vil merke at håret blir mykere. Bruke denne masken to ganger i uken er en av gode måtene få tykkere håret.
Hair Mask nr. 2; Denne masken er egnet mest for krusete hår pga mye hår behandling. Selvfølgelig det kan brukes for normal hår også!
Ingredienser; 2 ss av honning; 4 spiseskjeer med melk; 1 spiseskjeer olivenolje; 1 medium moden banan
Method; Kontroller at du blander alle disse ingrediensene i gitte mengder og trinnvis så de bland godt. Mos banan i en bolle og legge honning til det. Rør det inn i et lim og deretter legge melk. Igjen rør og tilsett olivenolje. Cover denne blandingen og holde den på et tørt sted i 20 minutter. Påfør dette lim på din håret og hodebunnen og la den for 15 til 20 minutter. Vask håret og føle bedre tekstur.
Det finnes ulike hårpleieprodukter tilgjengelig på markedet, som sjampo og balsam for enhver hårtype som tørr, fet, normal, skadet hår etc. sjampo for tykt hår er også tilgjengelige i disse dager. Du kan investere i en god merkevare av hårpleieprodukter, men resultatene varierer fra person til person. Styling produkter som mousse, spesielle gels og hår spray er tilgjengelige også. Lag en god bruk av dem, f.eks, før en blow tørt, gjelde nødvendige mengden hår mousse og stil dem. Dette vil boost håret, gjør dem ser bouncy. Du kan også lese mer på noen sunt hår tips.
Disse var noen tips om hvordan du får tykkere hår. Håper du følger disse enkle tipsene og vis frem din lange, sterk og tykt hår.