Hvor å Fastsette en Zipper

Akkurat hvor mange ganger har du vært i et sted med glidelåsen på jeans eller vesken seg fast, og du finner deg selv på et tap på ideer om hva de skal gjøre på det punktet. Hvorfor ikke lære å fikse et glidelås? Du kan spare deg selv litt tid, lære noe nytt og spare litt penger også. Så her er en artikkel om hvordan å fikse en ødelagt glidelås.
Glidelås Problemer
La meg starte denne artikkelen om hvordan du kan fikse et glidelås, med hvordan glidelåsen fungerer. Glidelåsen inneholder to deler: sikringsanlegget tennene og glidelåsen kategorien. Den ene enden av glidelåsen kategorien hjelper låse tennene sammen og den andre enden hjelper skille de tennene som blir låst. Så når du flytter glidelåsen, får så tennene låst av glidelåsen kategorien. Når du flytter tappen ned, så tennene får låst opp.
Virker som en perfekt idiotsikkert mekanisme, men glidelåsen bryter eller fanen virker ikke riktig. Hva gjør denne mekanismen bryte ned?
Ofte bortkommen trådene på tøy rundt glidelåsen seg fast i tennene på glidelåsen. Mesteparten av tiden, er vi vant til zipping, og unzipping våre klær eller støvler uten nøye se om noen streif tråder viklet inn i tennene. Men noen ganger de gjør, og Funnily nok, er vår naturlige reaksjon på dette for å gjøre det verre. Vi pleier å febrilsk zip og pakk ut ting til mer tråden blir trukket ut og det hele setter seg fast i tennene.
Det var det første problemet. Det andre problemet er en kvalitet problem. Vi får mye av disse substandard glidelåser rundt, og litt bøy her, litt vri der, og tennene bryter som om de har vært slått ut av en profesjonell bokser! Og hvis de ikke bryter, får de vridd til en slik grad at zippet tenner er slått åpne. Resultatet? Zip kan ikke gå ned og du sitter fast med en ganske krenkende problem ikke ulik en garderobe funksjonsfeil!
Hvor å Fastsette en Zipper
Nå, har du ganske mange alternativer på bordet her. Du kan enten chucken ut hele plagget, eller hva annet det er, med ren og utilslørt disgust, du kan enten sende ting til en skredder, som skal fikse en ny glidelås på det, eller du kan prøve å fikse en glidelås selv . Lar innse det, er det siste et billigere alternativ og noe virkelig interessant å gjøre på de helgene hvor du finner noe å gjøre. Så her er hvordan du kan fikse en glidelås på jeans eller noe annet for den saks skyld.
La oss først se på den første av de nevnte problemene. Demonstrasjonen kan ta med hjem her er IKKE å febrilsk zip og pakk ut tennene. Hvis du innser at trådene er viklet inn i tennene, stopp hva du gjorde. Få en skarp kniv eller en saks, og klipp trådene løs. Klipp hver tråd som har viklet seg rundt glidelåsen og trekker dem ut. Og zip vil kunne bevege seg bedre.
Og nå til andre problem, til hvordan fikse en glidelås av sporet. Hvis noen av tennene blir ødelagt, så du har lite annet alternativ enn å få glidelåsen erstattes. Enkelt nok prosedyre, sakte fjerne den gamle zip off, får en ny zip, må du kanskje gjøre et par kutt å holde det på den lengden du trenger, og sy den på.
Hvis tennene ikke har kommet ut, trenger du ikke engang trenger en ny glidelås, bare litt tilsynelatende kirurgiske prosedyren burde gjøre susen. Se den lille metall tingen rett nedenfor zip? Den ene som holder bunnen av zip sammen? Bryte den åpner med et par knipetang. Nå zip kategorien glir rett av. Nå rette eventuelle vridde tenner som kan føre til en gjentakelse av problemet. Nå setter kategorien i stedet du vil den skal kjøre opp fra. Så må du ta en nål og et sterkt stykke tråd og binder opp bunnen av tennene sammen veldig bra. Og så voila! Glidelåsen er fast!
Glidelåsen er ganske en spennende enhet, er det ikke? Her er en artikkel om oppfinnelsen av glidelåsen.
Så dette handler om hvordan å fikse en glidelås. Den beste måten å unngå dette problemet, er å kjøre en rask sjekk på glidelåsen på lær klær eller andre zip-lock ting du kjøper. Sjekk zip et par ganger slik at du vet at det ikke blir noen problemer med det i fremtiden.