Hva mener Dreams

Jeg liker å drømme, selv på dagtid! Jeg elsker hva min sinn spins i drømmer. Historien linjene spenner fra hysterisk morsomt, absurd å regelrett skremmende. Drømmer har blitt tolket som sinnets virkelighetsflukt, meldinger fra sub-bevisst og til og med tilfeldige hjernen støy! Hver dag når vi våkner, husker vi biter og stykker av drømmene våre før vi snap tilbake til full virkelighet. Med mindre vi notere dem ned og fortelle noen om det umiddelbart, slip de ut av minnet. Noen ganger er de så levende og marerittaktige, at vi husker dem. I slike tider, vi ofte lurer på hva betyr drømmer. Denne artikkelen utforsker mysteriet av drømmer og hvor mye vekt skal gis til dem.
Hva Mean Dreams Really?; Drømmer er en rekke bilder, lyder, tanker og følelser som er levende trodd, og oppleves av sinnet i dvale. De er svar generert av hjernen uten noen form for ytre stimuli. De er helt skapt av hjernen fra det akkumulerte mønster av minner og følelser. La oss utforske hva betyr drømmene og gjør de virkelig gi noen indikasjoner som bør tas på alvor.
Forskning har vist at drømmer skje i kort utbrudd av 15-20 minutter under hva er kjent som REM (Rapid Eye Movement) søvn, når hjernen er mer aktiv. Vi bruke rundt to timer drømmer på et gjennomsnitt. Hvis du beregner, over et år, bruker vi ca 30 dager av tiden i drømme. Hjernen stenger signalstoffer som kan føre til kroppsbevegelser under søvn. Denne drømmen sikkerhetstiltak forhindrer fysiske skader, som kan oppstå fra drømmen aktivert kroppsbevegelser.
Hva drømmer betyr i virkeligheten er et spørsmål hvis svaret er relativt til personen. Det er mange teorier om hva mener drømmer. Jeg vil diskutere min egen idé om dette hele ting basert på min egen drøm erfaringer. Jeg tror drømmer skapt av tre viktige kilder: undertrykt begjær, frykt og ren gamle tull som følge av ødelagt informasjon i hjernen! Det er simpelthen sinnet projiserer informasjonen garnered fra dine erfaringer, videre til indre øye. Noen ganger, kan historien linjene skapt være vanlig gammelt søppel, men noen ganger hjernen din er faktisk prøver å kjør mot en løsning. Dette har skjedd med meg i fortiden. Noen ganger, du bare se hva du vil se. De tingene du bør være håndtere men er redd for gjør noe om eller unngå, vanligvis beskjære opp i drømmer. Noen frykter at er begravd dypt nede finne et utløp i drømmer. Jeg tror ikke på å identifisere en liste over drøm bilder og deres betydning, da det ikke kan være et absolutt tingen. Folk gjør forretning ut av drømmetydning. Jeg tror ikke på å identifisere bestemt type drømmen bilder med en bestemt melding, for alle. Ulike bilder vil bety forskjellige ting for folk, som hver persons opplevelser, frykt og begjær er forskjellige. La meg prøve å svare på noen vanlige spørsmål om drømmer. Les mer på "Hva skyldes Dreams? '.
Hva Mean gjentakende Dreams?; Hva mener drømmer gjør når du holder på å få de samme igjen og igjen? Hva det betyr kan bare forstås ved å gå inn på detaljer av det. Vanligvis, i hvert fall i mitt tilfelle, er de tilbakevendende drømmene som oppstår i forbindelse med noen dype røtter problemer, som holder gnager meg i søvn. De er enkelte uferdige begjær og frykt manifestere seg i form av en drøm. Vanligvis man forstå hvorfor man får bestemt tilbakevendende drømmer hvis en går dypere inn hva spesifikke imageries av drømmen bety. Hva drømmer mener når de holder på tilbakevendende er at du trenger å gjøre noe med en følelsesmessig problem som du har vært å ignorere! Les mer på 'Periodiske Dreams - Hva do De Mean'.
Hva Mean mareritt?; Nightmares beskjære af visse usikkerhet og frykt at en person kan ha. Et mareritt er generelt en legemliggjøring av dine dypeste frykt. I frykt for at du har kjøpt gjennom hele livet. De kan bli bedt av noen skumle hendelsen som du har gått gjennom, som fortsatt plager deg. Den eneste måten å komme over det er å møte frykten og gjøre fred med den tidligere hendelsen. Uløste problemstillinger beskjære opp i drømmer og mindre de er løst, kan du ikke bli fri fra mareritt.
Noen folk spør meg gjøre hva bety døden drømmer? Vel, det også igjen avhengig av personen. Det kan være at det viser at du ennå ikke har kommet over tapet av en kjær eller dødsfallet er truende på hjertet for øyeblikket. Det kan også bety ingenting egentlig. Det hele avhenger av hvor dypt du ser inn i det og hva er de konkrete ting du ser. Ikke ta døden drømmer som indikatorer på fremtiden. Future er i din kontroll, og du kan endre det. Jeg personlig tror ikke på forutanelse, og vil råde deg til ikke å tro på døden drømmer som forutanelse eller noe sånt. Det er bare frykten tar form i tankene.Les mer på:; Hva skyldes Nightmares, Typer av Nightmares, Dealing med barn mareritt; Hva drømmer om Snakes Mean?; Vel, når du ser slanger i drømmene dine, betyr det enten at du er veldig redd for dem eller symbolisere de frykter i tankene dine. Jeg tror ikke på lage en forbindelse mellom slanger og seksuelle begjær. Det selv kan være en tilkobling, men det vil ikke være den samme for hver person. Som alle har forskjellige opplevelser og sett med symbolske Sammenhengene i deres sinn.
Les mer på:; Psykologi of Dreams; Forskjellige typer Dreams; Forståelse Dreams: Dream Meanings og Tolkning; Hva betyr drømmer i virkeligheten kan bare forstås av deg drømmeren, som ting du ser i finnes opprettes fra din eget sinn . Hold en drøm dagbok og skrive din drømmen så detaljert, som du kan, like etter våkne. Som du grave dypere inn i deg selv, og du vil forstå hvorfor du får en spesiell drøm!