Glycerin Soap Oppskrifter

Glyserin er en fargeløs, luktfri, tykk væske som er søt i smak og er mest brukt i farmasøytiske produkter. Det beroliger huden, som det trekker fuktighet. Det er en god løsemiddel, og oppløser i vann og alkohol. Imidlertid ikke glyserin ikke oppløses i olje. En av sin vanligste bruker er i hjemmelaget såpe making. Så, la oss beskjed noen enkel å-lage glyserin såpe oppskrifter.
Glyserin Soap Making Oppskrifter
Lavender Glycerin Soap Oppskrift
Du trenger; 1 glyserin såpe base, 7 10 dråper lavendel essensielle oljen; lavendelblomster; Purple mat farge; dobbel kjele; molds; rubbing alkohol spray; petroleum gel; Method
Smelt 1 kopp glyserin i en dobbel kjele på en meget lav flamme. Hell en kopp destillert vann eller non-klorerte vann inn en bolle og varme over en flamme. Når vannet koker, legge lavendel blomster til det. La blomstene koke for 2 minutter, deretter fjerne fra vannet og tilsett til smeltet glyserin. Nå, tilsett lavendel essensielle olje og lilla mat farge. Rør denne blandingen på en lav flamme, till alle ingrediensene er godt blandet. Påfør petroleum gel til molds, før pouring blandingen i dem. Nå fyller formene med denne blandingen og spray rubbing alkohol på den. La det kult i ca 3 timer. Etter blandingen har helt avkjølt, vil såper pop ut.
Bivoks Glycerin Soap Oppskrift
Du trenger; 1 ss honning; 1 ss bivoks; 1 kopp glycerin; Method
Smelt glyserin i en dobbel kjele og deretter legge bivoks. Hold på lav flamme. Rør ingrediensene langsomt, till begge er blandet godt. Legg honning til denne blandingen og rør godt igjen. Nå, hell blandingen i formene og la det avkjøles for 3 timer. Når den er herdet, slipper den fra formene.
Du kan også ha en hjemmelaget flytende glyserin såpe hånden vask på håndvasken. Det er ikke bare lett å lage, men billige også!
Liquid Glycerin Soap Oppskrift
Du trenger, 2 kopper revet såpe bar, ½ liter vann, 3 ss glyserin; metode
Smelt 2 kopper revet såpe bar i et vannbad. Heat den på en lav flamme, og holder på omrøring det før den smelter jevnt. Legg ½ gallon vann til det. Samtidig legge vann, holder på å røre i smeltet såpe. Du kan også legge 1 gallon vann, hvis du vil væsken såpen som mindre tykk. Deretter hell glyserin i denne varme blandingen og rør, til de tre ingrediensene bland godt. Nå, lagre denne væsken i en krukke, og dekk den tett. Med dette, er din flytende glyserin såpe klar!
Rose Glycerin Soap Oppskrift
Du trenger; en glyserin såpe base, roseblader, 4-5 dråper eterisk olje steg, 5-6 dråper rød eller rosa mat farge; rose-formet mugg (valgfritt); rubbing alkohol spray, petroleum gelé, Metode
Smelt 1 glyserin såpe bar i et vannbad på en lav flamme. Mens glyserin bar smelter på den ene siden, steg koke vann med kronbladene på en bolle på 10 til 15 minutter. Etter de er kokt nok, plukke dem ut og holde dem side på en vev, slik at vannet fra kronbladene blir absorbert. Tilsett essensielle roseolje, rød eller rosa mat farge, og rosen petals til smeltet glyserin og rør det kontinuerlig, før alt ingrediensene er blandet godt. Påfør petroleum gel til rose-formede molds. Nå hell blandingen i rosen-formede formene og la det stå et minutt eller to, slik at boblene stiger opp. Spray rubbing alkohol over hver såpe blandingen og la det tørke helt for 2 til 4 timer. Slipp såpe fra molds. Les mer på såpe gjør muggsopp.
Disse oppskrifter for glyserin såpe, kan brukes til lage praktfull gaver for dine vennene. Legg til en personlig touch til gaven din, ved å binde dem opp med bånd, eller holde dem i dekorerte esker. Å gave wrap, ta 1 eller 2 glyserin såper, pakk dem i hjemmelaget wrapper og stikke en etikett med navnet på såpe og ingrediensene den inneholder. Forhåpentligvis disse glyserin såpe oppskriftene vil ha enthused deg nok, gjøre glyserin såper hjemme.