Fake Lip Rings

Lip piercing er en av de hotteste trendene i moteverdenen. Du har kanskje sett mange som har gjort dette ansikts piercing og ville være dø for å ha en. Men med iveren etter å få leppe pierca du kan like godt være redd for piercing prosedyren. Så, hvis du tror at det er nettopp tilfelle med deg så hvorfor ikke velge den falske leppen ringer? Ja, du bare tenke på en mote, og det finnes en rekke alternativer for det. Den falske ringene er tilgjengelig i et stort utvalg og for det meste av kroppen piercings disse er en god erstatning. La oss få vite mer om den falske leppe ringene, hvordan få dem og hva er design tilgjengelig.
Hvordan lage Fake Lip Rings?; Her er noen trinn for å få den falske leppe ring klar og du ville ha en fake leppe piercing også. Les mer om ulike typer piercinger.
Trinn 1: Få en håndverk sølv wire, fra en hobbybutikk. Velg en av tykkelsen samme som en leppe ring.
Trinn 2: Skjær den i en størrelse av en tomme eller mindre som ønsket å bruke en wire cutter. Sand den med et heavy metal sand papir slik at enden er ikke skarpe, og det er rent.
Trinn 3: Få svært lite fancy magneter og limes i endene. Kontroller at du bruker de beste limet å sikre at disse ikke kommer av.
Steg 4: Nå bøye det i en rund form og sørge for at magnetene berører hverandre.
Steg 5: Nå forsiktig utvide ringen for å ta magneter hverandre og plasser den ene enden utenfor kanten, og den andre inni munnen. Utrolig er det du kan føle. Er det noe mindre enn en reell leppe piercing ringen? Slett ikke.
Du kan også ha en bøyle ørering å få en falsk leppe ring. Lurer du på hvordan? Det enkle. Bare fjerne klippet fra øreringen som du setter inn i motsatt side, slik som å låse den. Nå, redusere avstanden mellom de to åpne endene på denne ørepynt ved å langsomt trykke det, ikke endre formen. Plasser den på leppene som nevnt i trinn 4 ovenfor. Les mer på kroppen smykker.
Fake Lip Rings: Valg Ledige; Hvis du går shopping for en falsk leppe ringer du er sikker på å bli forvirret på grunn av stor variasjon i disse. Ringene varierer i tykkelse, fra svært tynne ringer til en tykk en, kan du finne en som passer ditt valg. Videre piggene på endene som berøre huden din er også så små at de er bare ikke synlige. Dette gjør falske leppe ringer som ser ekte, akkurat som de har vært hull i leppene. Du kan velge den enkle ringer som nettopp har ringen wire. Andre alternativ er å velge fancy ringer som er brede og har design inngrodd. De som elsker fet utseende kan velge slike tykke, designer ringer. Du kan velge den i din favoritt metall, gull, sølv, etc. Silver fortsatt en av de mest populære valget i piercing ringen kategorien. Du kan også ha en matchende ring i en metallisk farge for å forsterke antrekk. De med perler i mellom kan også velges. Dessuten, disse perlene er flyttbar, slik at du kan bruke en vanlig ring hvis ønskelig. Perlene kommer i en rekke farger. En metallisk perle kan være det beste valget da det vil se perfekt på alle antrekk. Du kan også plukke ut den størrelsen som passer deg. Bortsett fra mote tilbehør butikkene, kan du kjøpe falske leppen ringer på nettet også. Må sjekke dens funksjoner og størrelse før du kjøper en.
Les mer på leppe piercing:; Lip Piercing infeksjon; Lip Piercing Cost; Lip Piercing Care, med en rekke alternativer er tilgjengelige på falske leppe piercing ringer ønsker du å bare lese denne artikkelen og glemmer dem? Neida! Hmm ... så får din favoritt stykke falske leppe ringer og uten noen hull eller smerter, sette dem på og se nymotens.