Weeping Cherry Tree

Weeping kirsebærtre som er ekstremt populær for sin blomstene kjent som Sakura, er opprinnelig fra Japan, og har blitt lovprist i mange japanske dikt. Disse trærne blir holdt i svært høyt, og under andre verdenskrig, malte den japanske jagerflypiloter kirsebær treet på sine fly. I Japan er det festivaler og blomster visningene holdt, spesielt for å vise disse trærne. Så, hvordan kom disse vidunderlige trærne kommet til Amerika?
Den gråtende cherry treet funnet i Japan, ble introdusert til Amerika av David Fairchild. Han var ansatt ved Department of Agriculture, og introduserte disse vakre trærne tidlig på 1900-tallet. Som trærne blomstret, blir de populære og mer ble importert til USA. Noen år senere, donerte den japanske ambassaden 2000 trær til USA, og i dag kan sees i mange regioner i USA. Den gråtende kirsebærtre vokse i varmere klima, og ved å følge noen stell du kan legge dem til landskap design, og fremheve dine landskap med dette treet.
General Weeping Cherry Tree Informasjon, The Weeping kirsebærtre vil vokse til en omkrets som varierer hvor som helst mellom 20 - 40 fot. Derfor er det viktig at du planlegger en plass for hagearbeid som er stor nok, til å huse en fullvoksen størrelse gråt cherry tree. Den vokser i varmere klima, i sone 5-9. Det er tolerant av mange typer jord, men pH bør mellom 6,5 til 7.5. Den trenger full sol, og adekvat vanning kreves for unge trær, men over vanning er ikke bra for modne gråt kirsebær tree.
Varianter av Weeping Cherry Tree; Den vanligste utvalg av den gråtende kirsebær treet plantet i USA er det Dwarf gråt kirsebærtre, mange ganger kjent som Snow Fountain gråtende cherry tree. Denne rekke gråt cherry treet er ideell for små landskap, og er rekke gråt cherry treet som har hvite blomster på hengende greiner. Det store gråt kirsebærtre, som blomstrer i april, som er hver vår har rosa blomster og vokser til en stor størrelse. De trenger mye rom, mens vokser og kan bli ekstremt høy med en omkrets på opptil 40 fot. Sørg for at du designe din landskapsarbeid plan, i god tid før planting dette treet om landskap din. De to andre vakre varianter er Okame Cherry og Kwanzan Cherry. The Okame kirsebær er en grasiøs treet, og istedenfor utvikle grener som droop, vokser det oppreist till 20-30 fot, og får delikate rosa blomster løpet våren. Det er et ideelt valg for folk som ønsker å unngå beskjæring. The Kwanzan kirsebær, er et imponerende syn når den forfaller, i april er det blomstrende av store enkel eller dobbel rosa blomster, og den har en vane økende oppreist lik Okame Cherry.
Kjøp og Planting Weeping Cherry Tree, gjøre litt mer forskning på varianter av gråt kirsebærtrær, før avslutte på rekke gråt cherry du ønsker gjøre en del av landskap. Du kan kjøpe anlegget fra en nett-leverandør, eller fra et gartneri i nærheten av deg. Pass på at du kjøper en høy kvalitet gråt kirsebærtre planten for å forhindre fremtidige problemer om treets helse. Plant din plante i en gjennomtrengelig container, og grave et hull større enn beholderen. Form et lag med gjødsel før og deretter plassere beholderen, uten å forstyrre noen røtter av anlegget. I tilfelle, er jorda fuktig legge ned et lag av grus og sandstein, og deretter plassere anlegget.
Weeping Cherry Tree Care, Weeping kirsebærtrær 'jord skal opprettholdes, godt drenert å forhindre gråt kirsebærtre sykdom relatert til roten. Hold gjødsle treet lett under tidlig våren med en passende gjødsel. Hvis du har variasjonen med hengende grenene, er da regelmessige beskjæring en må. Bruk skarp saks, og mellom hvert kutt, smøre litt antibakteriell løsning. Weeping cherry tree pruning bør gjøres på slutten av sommeren for å forhindre sap blødning. Opprettholde et naturlig paraply form mens beskjæring for et naturlig utseende. Å hindre skade fra klipping, kan du bruke et lag med godt drenert mulch.
Weeping cherry tree problemer som skadedyr eller rot sykdommer, skje hvis den omsorg påleggene ikke blir fulgt skikkelig. Så, omsorg for din gråt cherry tre godt, og nyte en full, vakker, hvit-rosa blomstret gråtende cherry tree i våren!