Toast Tale

Ok, hva har vi her? Oh! Er din beste venn skal gifte seg og er det slik at han eller hun har bedt deg om å gi en toast? Eller er den at uten ham eller henne å fortelle deg, vil du gi et bryllup tale? Vel, så i så fall, først av alt, hvis det gir deg den jitters (fordi du må stå foran alle og si) bare være kul. Ingen kommer til å bli en stor taler der ute! Men, betyr det ikke at du tabbe opp talen. La oss finne ut hvordan du kan gi en perfekt toast tale, uten å bli nervøse?
Wedding Toast Speech - The Build Up
Wedding toast tale er til ære for paret å gifte seg. Så må det bli sørget for at ingenting som ville fornærme dem skal snakkes. Selvfølgelig avhenger det også av hva du sier og hvordan du sier det. Talen bør alle være jovial og i en godhjertet måte. En annen ting å huske på her er å gjøre det kort og greit og ikke dra den på. For dette du må lage en grov oversikt over tale og unødvendig å si, vil legges til grunn kjærlighet og vennskap. Øv en god dag eller to før du gir toast. Hvis du ikke blir brukt til å gi skåler eller har ikke gitt en toast hele tatt, unngå å være eksperimentelle. For å forhindre noen glitches, skrive det på et papir og ha den i hånden, bare i tilfelle, glemmer du. Dette var å bygge opp til d-dagen. Nå kommer vi til selve scenariet og hvordan en toast bør gis. Les mer på skriving en skål for bruden og brudgommen.
Slik Gi en Toast Speech; Grab ett fremtredende sted i sentrum, ved venue. Det burde være et sted der du blir sett av alle de tilstedeværende. ; Ikke glem å ha et glass i hånden (tenke på en toast uten champagne glass!!) , og kontroller at du har glasset på midjen. ; Deretter starte med Jeg vil gjerne utbringe en skål. Men før du går på å snakke om bruden og brudgommen, presentere deg selv og hvordan du er forbundet med noen av dem. ; Penger på dine sterke sider. Hvis du har en morsom bein, kan du velge en av de morsomme toast tale ideer, med noen vittige og humoristiske sitater. Det er en god idé å lette stemningen som allerede stemningen ville be sentimental og nærtagende. , Men vær så snill, ikke gå på blabbering vitser alle gjennom tale. Hold det morsomt, men sentimental. , Hvis du ikke kan gjøre det, holde det enkelt, og rett. Være personlig og ekte, og vil at ektefellenes beste av hele ditt hjerte. , Se på de i hvis ære dere snakker nå og da. , En god skål tale idé er å starte med en anekdote som skjedde mellom deg og bruden eller brudgommen. ; Maid av ære toast talen kunne være virkelig emosjonelle, så vennligst hold masse papir servietter med deg! ; Avslutt toast tale på en høy og en håpefull notat, ønsker bruden og brudgommen å være lykkelig gift noensinne etter! Selvfølgelig ville du trenger for å løfte glasset og si til .. etterfulgt av navnet på bruden og brudgommen. ; Les mer på:; Best Man skåler, Maid of Honor Toast, Alt dette var utmerket, og jeg er sikker på, når du begynner å snakke, vil du komme over den første jitters. Likevel er det noen dos og don'ts eller snarere toast etikette å bli praktisert. Her er mer.
Tips for Toast Speech, aldri noensinne gi toast tale hvis du er beruset eller på en "høy". , Og hold det under 5 minutter, la det være kort, men full av betydning. ; Totalt fokus bør være på bruden og brudgommen. , La ekthet og varme gjenspeiler gjennom ord og uttrykk. Gratulerer dem med hele ditt hjerte. : Vær selvsikker og snakke klart og høyt nok. ; Ikke hoste opp om bruden og brudgommen fortid relasjoner, den ikke augur godt foran foreldre og eldre par. ; Les mer på:; Best Man Taler, Maid of Honor Taler, det, er du ferdig med toast talen! Det var ikke et tøft spør, ikke sant? Slutt, alt du trenger gode ønsker mot paret og litt street smartness for en toast tale og du ville være helt fint! Det er her jeg logger av! Alle de beste!