Hvordan å fikse et hull i veggen

Små hull kan lett dannes på veggen på grunn av ulike årsaker. Spiker brukes til å løse visse gjenstander, det er senere fjernet mest, føre til slike hull. Regelmessig ledninger eller avløp prosedyre kan også føre til dannelse av hull. Flytting møbler fra ett sted til et annet eller spisse gjenstander kan skade veggene. Gamle gips kan i tillegg føre til sprekker og hull. Mens noen mennesker kan ignorere dette, kanskje andre lurer på hvordan å fikse et hull i veggen. Vel, det er ikke vanskelig som du kanskje tror. Slik fikse et hull i veggen.
Hvordan å fikse et hull på Wall Gips?
Materiale Obligatorisk, sparkel eller meisel, Broad kniv, Patching gips; Latex bindemiddel, White-pigmentert skjellakk; Nails, Støvbørste, Maling, sandpapir, svamp, Prosedyre
Trinn 1, Det første trinn i hvordan å fikse et hull i veggen, er rengjøring. Rense ut løsmasser rundt hullet med en meisel, og deretter støv av dette området med en dusting pensel.
Trinn 2, Neste, ta latex bindemiddel og dempe kantene av hullet. Les produsentens instruksjoner før blanding og bruke det.
Trinn 3: Nå trenger du patching gips. Les produsentens instruksjoner, og bland det deretter. Ved hjelp av en bred kniv du må bruke gips for å fylle igjen hullet. En enkelt lag er vanligvis nok for små hull.
Trinn 4; Ved dype hull, må du ha et ekstra lag. I dette tilfellet, etter at det første laget i hullet, trykke den inn og la den for å sette i ca 30 minutter.
Steg 5: Etter 30 minutter, ta en spiker og score overflaten. Dette vil bidra til neste lag å fikse på riktig måte. La nå det første laget tørke i ca en dag.
Trinn 6; Nå er det på tide å anvende andre lag lapp gips. Dette laget vil fylle igjen hullet og vil gjøre veggen enda. Igjen vente 2-3 timer etter applikasjon.
Trinn 7; Den primære prosedyren for hvordan å fikse et hull i veggen er over, er det på tide å gi den siste finpussen. Ved hjelp av patching gips i en kremet konsistens ved å legge vann, bruke en glatt pels over hullet. Rengjør området rundt og vente på neste 30 minutter.
Trinn 8: Fukt svampen og bruke den til å jevne pusset lappen, bland det godt inn i de omkringliggende overflaten.
Trinn 9; Du kan bruke et lag med maling lik den eksisterende veggen farge. Når det tørker ut litt, sand området slik at den ser enda. Fullfør fremgangsmåten for hvordan å fikse et hull i veggen ved å bruke den hvite-pigmentert skjellakk.
Les mer på:; Fjerne Wallpaper fra gipsvegger, hvordan å ramme en vegg; Hvordan fikse et hull i veggen er ikke lenger en vanskelig jobb, ikke sant? Men hvis du lurer på, hvordan fikse en stort hull i muren, så er det best å ringe ett profesjonell til å gjøre denne oppgaven. Han / hun vil være i stand til å gjøre det perfekt. Mens du så en av de beste måtene å fikse et hull i veggen, finnes det andre smarte alternativer du kan gå for. I tilfelle du ikke har nok tid å arbeide på hullene, bare henge en ramme, fikse et bakgrunnsbilde, eller andre type vegg dekorasjon elementer, slik at denne hullet ikke er synlig. Alle de beste!