Blue Star Creeper

Populære som bunndekkende, den blå stjernen krypegir, botanisk kjent som Isotoma fluviatilis, gir en interessant plante på et landskap. Det er favoriserte over mange andre slyngplanter som det ikke floke og blitt en plage, mens beskjæring. Uvanlig formet blomster at det bjørn er den blå stjernen krypegir lett å vokse og vedlikeholde. Og hvis du er ivrig vite 'hvordan å vokse blue star krypegir', så les du må.
Blue Star Creeper Fakta: Tidligere botanisk kjent som Laurentia fluviatilis, den blå stjerne Creeper tilhører slekten av blomstrende planter Pratia, i familien Campanulaceae, og er innfødt til Asia, Australia og New Zealand. Anlegget er ganske lav vekst, ikke mer enn 15 cm i høyden, og har ganske spredt, nesten like mye som du vil den skal ha, opptil 30 cm. Det er en rask dyrker, som utvikler liker masser av dyp grønne eviggrønne blader på spindly, delikate snikende stengler. Blomstene er seks petaled, hver avsmalende mot slutten, og avhengig artene eller sorten, kan eller ikke kan ha støvbærere. Blomstene varierer i fargene hvitt og nyanser av blått, lilla, fiolett, og med den nye utviklede sortene, selv en lilla og dyp rosa. Blomstene kan være ensfarget, skyggelagt, eller stripet med noen annen farge, eller nyanse av samme farge. Størrelsen og formen på bladverket avhenger altfor upon variasjonen, men er alltid glatt.
Blue Star Creeper Informasjon; Avhengig av sonen de er plantet på, vil en blå stjerne Creeper blomstre nesten hele året, selv tidlig vintre, og gjennom vinteren hvis de er mild. The Creeper stopper bærer blomster hvis vintrene blir for kaldt og kjølig, og kan også kaste noen blader. Se flere om hage.
Planting Blue Star Creeper; Blue star krypegir er delt enten ved dividere roten ballen eller frø. Frø eller annen merkelig grunn er vanskelig å komme med, kanskje deres kolleksjon er litt vanskelig. Blue star krypegir frø kan samles fra modnet og tørket pods; lar pod tørke på planten selve. Knuse pod, og samle frø i en lufttett beholder. Imidlertid hvis du får dem, deretter strø dem på ett fuktet såing medium, annet stå beholderen i en bolle med vann, inntil matjord fukter. Etter at frøene er jevnt fordelt på overflaten av sår medium, en lett dryss av Sandjord kan gjøres. Plasser en avis på beholderen, sikrer noen gap mellom beholderen toppen overflaten, og jorda. Spirene bør få plass for spirende. Holde fuktig og i delvis skygge, før frøene spirer, 7 til 15 dager. Når frøplante når en seks blad stadium, transplantasjon dem i bakken, mellom steiner, langs stier og sidelengs, eller i container og hengende potter. For root ball divisjon, forsiktig skrape all jord fra det, og enten hjelp skarpe handsaks eller kraft hånden din split roten ballen. Plant umiddelbart. Les mer på container hagearbeid.
Blue Star Creeper Care; Jorda typen er ikke et problem med den blå stjernen Creeper, bare sørg for at det er godt drenert og godt matet med organiske kompost med pH balansen opprettholdes på 6,0 til 7,8. Soil kunne være sandy, loamy eller selv med mer leire. Likhet jorda, er de ikke masete om deres lys kravet, full eller delvis sø. å skygge, de vokser og blomsten under alle forhold. Sannsynligvis grunnen til at de gjør fine vinduskarm planter. Vann som per sesong, mer når Creeper er i full blomst. Som anlegget blooms runde året, kan man gjødsle det hver måned vil en applikasjon av flytende fertilzer være mer enn nok å infundere mer blooms. For å forlenge blomstringen, fjerne brukt blomster regelmessig. Beskjæring er ikke veldig viktig, men man kan kutte ned ekstra veksten gang i mens med en lys sviske. Beskytt Creeper under ekstreme vintre, ta den innendørs hvis vokser i en container, eller mulch rundt dem, hvis inground. Venstre alene løpet vintre, vil også ikke drepe planten, vil den enkle vise tegn vekst når solen skinner.
Et ord av forsiktighet om denne planten, slitasje hansker mens håndtering det, som det kan forårsake hudirritasjon eller allergisk reaksjon som det er giftig, pluss overlates til seg selv enheter kan bli ganske invaderende. Å være en ikke-masete anlegg, fortjener den blå stjernen Creeper plante definitivt en plass i enhver hage.