Leather Couch Reparasjon

Den slags møbler du har forteller mye om din smak og den økonomiske tilstanden du er i. Skinn hjem møbler er en slik ting som legger en rikdom til ditt hjem innredning. Men akkurat som det gir et anstrøk av klasse til hjemmet ditt, hvis det blir en rift, kan det være et øye sår. For å få sofaen reparert du kanskje nødt til å tilbringe en betydelig mengde. Derfor, heller enn å gjøre det, ville det ikke være flott for deg, så vel som lommen hvis du visste om skinnsofa reparere og gjorde det selv? Grip skinnsofa reparasjonssett og vi vil få til å fungere!
Reparasjon Leather Couch
Fixing hull eller rifter
Dette er ting du vil trenge for å få skinn møbler i form, bortsett fra skinnsofa reparasjonssett -; Soft ren klut; Leather rengjøring løsning; Rubbing alkohol, Cotton ball, saks, skinn protectant, skinn sandpapir, så her er hvordan du kan reparere sofaen. ; Første ting først. Hvis det er noen hvite fluff eller noe form for fylling som stikk ut av området som trenger en reparasjon, klippe den av. Dette vil gjøre det endelige utseendet etter reparasjon jevn. , Nå tar sandpapir fra settet, og røffe på området rundt tåre, eller snarere hullet. Dette vil bidra til å holde lær patch sikrere måte som ville bli plassert der. ; Rengjør deretter skadede området av møbler med rensevæske eller lær renere og bomull ball. , Hvis det er smuss eller skitt, vil lær protectant skjære gjennom det. På denne måten lappen vil kunne følge godt til sofaen. ; Nå velger en patch for å plassere over hullet, trimming det å passe hullet. Sørg for at det er en halv tomme av patch overlappende som river. ; Deretter lim lappen på plass ved hjelp av skinn limet og la det tørke. Pass på at oppdateringen er fullstendig og korrekt dekket. ; Sand området lett å jevne ut lim flekker eller ujevnheter. , Hvis det er huljern, fylle dem med skinn filler og la den tørke. Deretter sand stedet igjen. ; Påfør farge som vil være tilgjengelig i kit til lappen, samsvarer med sofa. Jevn farge og kantene med en lys sand etter at fargen tørker. ; Slutt, ta reparere forbindelsen fra skinn kit og gni den i lappet området. Skinnet sofaen restaureringen vil være over når denne reparere forbindelsen tørker på noen timer. , Dette var om å reparere skinnsofa så langt som en tåre er bekymret. Hva er gjort i tilfelle en ripe i sofaen? Kommer opp i teksten nedenfor.
Fixing Riper; Det første skrittet for skinn ripe reparasjon er det samme som å reparere riften. ; Det neste tingen du gjøre er å lim ned flaps eller løftet stykker av lær bruke skinn lim. Gi den minst en time tørke. ; Lett glatt ned og sand området limt så godt hvis du finner noen ujevnheter rundt scratch. ; Igjen bruk en skinn sparkel til fylle riper og sprekker. Fyll bulk og jevn ut huljern med fingrene. ; Kommer Nå slå av scratch reparasjon løsningen. Spre løsningen på scratch med en klut for settet. ; Scratch reparasjon løsning vil reparere, ren og forsegle grunnen av i sofaen. ; Det er det! Kudos! Du har nettopp fullført skinnsofa reparasjon! Les mer på skinnmøbler og rengjøring.
Dersom du føler du ikke veldig god på dette eller er skeptiske om det, godt, kan du definitivt ta profesjonell hjelp. Eller du kan også sjekke med en lokal møbler forhandler å sørge hvis du har riktig kit og riktig tingene for lær reparasjon. En annen ting å huske er at sofaen skal holdes unna direkte sollys, og det bør poleres regelmessig for å unngå at det bli sprekker og sprøtt. Les mer på skinnmøbler reparasjon.
Det er det! Hvis du føler at skinnsofa reparasjonen kommer til å være for omfattende, ta profesjonell hjelp. Ellers, am jeg sikker du nødt til gøy reparere sofaen selv og deretter du kan selv skryte det!
Her er der jeg signere off!