1970 frisyrer

1970-frisyrer var ansett groovy og retro, og var typisk slitt lengre av både menn og kvinner. Det var tiden av rett hår titt som betydde hardt arbeid, da det var ingen straightening strykejern tilgjengelig. Så ble det nest beste - vanlig klut strykejern. Selv konseptet lydene litt merkelig, mange kvinner ville style håret denne måten som det var ikke mange hår tilbehør å velge mellom. Mens kvinner hadde egne frisyrer å bekymre, la oss glemme ikke mennene. Tilbake i dag, var selv menns 1970 frisyrer vilt, men fantastisk. Lengden på frisyrer var være litt lengre enn ørene og jawline.
1970 frisyrer etter Kvinner, Det beste 70s hairstyles ble at de ikke tok mye av din tid, og var ikke høy vedlikehold. Disse 1970 frisyrer for kvinner er perfekt når du er på farten, men ville fortsatt beholde ekspressive stil-sjekk.
Afro Frisyre: den afro frisyre var en afrikansk-amerikansk opprinnelse, men ble fort populær blant alle etnisiteter. For denne ikoniske 1970 frisyre, trenger du vokse deg i håret og har en profesjonell stylist flette ditt hår for å oppnå krusete utseendet. Den komplette utseendet til denne frisyren ville ha en følelse av krusete og runde, og ball-lignende figur, som er høyt over hodet. Du husker kanskje hip hop artisten Beyoncé Knowles trekke Denne 70's ser ut i filmen Austin Powers in Goldmember.
Feathered Look: Også kjent som Farrah Fawcett stilen, var den frisyre mest ettertraktede i 70s grunn av hennes rolle i Charlie's Angels. Å få denne stilen, må du klippe håret till skulder lengde med masse lag i ryggen og front. Rett håret i front med en utretting jern og blåse den opp med hjelp av curling jern for å få fjærkledde utseendet.
Shaggy hårsveis: Uansett hva din håret lengde er, raggete frisyrer ville passe noen. Med mange ulike alternativer som rufsete bob, mellomlang og lang toppskarv, og bølgete toppskarv frisyre som har massevis av ujevn lag. Hemmeligheten til få dette titt er å holde ujevn, hakkete, og skjerpet ender. Med tillegg av farge og blåst ut rett hår, kan du gjenopplive 70-tallet mote. Kjendiser som Jessica Biel og Taylor Momsen har virkelig revolusjonert de mest favoritt 1970 frisyrer for kvinner.
1970 frisyrer for menn, The Seventies er tilbake i stil med sine retro mote og Saturday Night Fever trender. 1970 frisyrer er tilbake og menn er å finne punk mote og fakling håret som deres nye stil inspirasjon. La oss sjekk ut noen av awesome 1970 frisyrer som garanterer å gjøre noen hoder sving.
Lang og Luscious: Vi har sett denne 70-frisyre gjøre comeback på catwalken og filmer. Long, gir bølgete håret en ny trendy se til kjedelig låser. Å få denne stilen, spør din hairstylist å klippe håret i lange lag og teksturer. Hjemme, når du har shampooed håret, gjelde anti-frizz serum, og kjøre fingrene gjennom håret å skille dem. Ikke bruk en hårføner på håret, la det tørke naturlig. Mange kjendiser liker Johnny Depp, Joe Nichols, og Antonio Banderas er blinker denne frisyre gangen og igjen.
Pompadour hårsveis: Bare ett navn kommer til hjernen når vi tenker på dette frisyre og det er John Travolta. Hans slicked Pompadour frisyre er fortsatt betraktet som den mest klassiske 1970 frisyrer for menn. Dette frisyre ble opprinnelig popularisert av Elvis Presley på slutten av 60-tallet, men var også et varemerke se etter James Dean, Johnny Cash, Emile Hirsch, og mange flere. Å perfeksjonere Dette frisyre, bruk generøse mengder pomade etter vask håret ditt. Som du bruker kammen bakover, kan du del håret i midten. Løft håret fra fronten ved å dra håret, og det vil ta form som en kile.
Buzz Out: The buzz cut har alltid vært i stil med Brad Pitt iføre seg frisyre i mange Hollywood filmer. Denne 1970 frisyrer for menn var populært blant punk stjernene og var viden fulgt av menn og kvinner. Alt du trenger for denne ser er en god clippers og du er all satt. Noen kjendiser som er tilhengere av denne 1970 frisyrer for menn er Ice Cube, Wentworth Miller, Channing Tatum, og Jamie Fox. The surra kuttet krever ingen vedlikehold eller styling gel og spray, og du trenger ikke å bekymre deg for frisyren stiler og ideer med denne.
For ytterligere informasjon om fasjonable 70's, gå til:; 1970's Fashion Trends; 70's Clothing; Det er alltid en god tid å bringe 1970 frisyrer tilbake på moten når du skal et tema fest eller bare i humør å gjenoppfinne selv. Disse legendariske 1970 frisyrer vil alltid bo super-chic årtier. Besøk en profesjonell stylist og søke hans / hennes råd om hvilke 1970 frisyre synes groovy på deg.