Granite Countertop Care

Granitt er oppført som en av de mest populære og vakre naturlige steinmaterialer skal brukes i gulv, countertops og forfengelighet topper. Tilgjengelig i mer enn 3000 attraktive farger og mønstre, kan du velge ett granitt countertop som utfyller utformingen og møbler av alle rom. Med variant farge flekker, skaper det en unik preg på rommet og også, legger eiendommens verdi. Vite mer på farger av granitt benkeplater.
I tillegg til den unike utseende og tekstur av granitt countertops, det er så mange fordeler. Hvis installert riktig, det er tøft (motstandsdyktig mot riper og varme), hard, slitesterk og krever minimalt vedlikehold. En annen fordel er lett å reparere riper og chips (hvis noen). I tilfelle du installerer granitt countertops eller allerede har en, forstå tips for granitt benkeplate omsorg vil hjelpe deg å opprettholde sin estetiske verdi og forlenge holdbarheten.
Granite Countertop Care Tips
Granitt er trolig det beste materialet for montering i kjøkken countertops. Varmen og riper motstand gjør det mest langvarige alternative, selv om hot elementer er plasseres ofte over det. Hva mer, svart granitt benkeplate stell og vedlikehold er ikke forskjellig fra en marmor countertop eller annet materiale alternativer. Drøftet nedenfor er noen av de instruksjoner som du kan bruke til å rengjøre og vedlikeholde en granitt countertop:
Dust Mop regelmessig; Bruk en ubehandlet støv-mopp å rengjøre overflaten av en granitt countertop. Selv om du kan støvsug på overflaten, er det ikke anbefalt som korn (hvis den finnes), eller noen harde partikler seg fast i maskinen kan føre til riper. I stedet kjøper en mikrofiberklut myk klut til å rengjøre overflater i granitt. Vite mer på rengjøring og omsorg for granitt benkeplater.
Påfør Stone Cleaners; Daglig tørke av granitt countertop med vann er tilstrekkelig for å holde overflaten ren. En mild såpe kan også brukes til rengjøring av granitt countertop. Eller annet, kan du velge en overlegen kvalitet stein renere å tørke og rense benkeplater. Likevel, ikke glem å undersøke ingredienser og pH (helst nøytral pH) av produktet før man søker den over granitt benkeplater.
Rensing med Hydrogenperoksid, i kjøkken, vil sporadisk rensing av granitt benkeplater med hydrogen peroxide hjelp til å fjerne akkumulert olje og fett. Aldri nyte søker sterke rengjøringsmidler kjemiske produkter, da de kan etse og gropen på overflaten av en granitt countertop. Vite mer på rengjøring granitt benkeplater.
Gjør Bruk av Coasters og Hot Pads, bruke coasters er ikke en nødvendighet for riktig installert granitt benkeplater. I motsetning til marmor, gjør overflaten på granitt ikke etch ved regelmessig bruk. Imidlertid å beskytte overflaten og øke dens levetid, kan du lage en vane å bruke dalbaner under briller og bokser. Også ikke glem å bruke varmt putene mens plassere varme panner og kasseroller over granitt benkeplater. Vite mer på problemer med granitt benkeplater.
Clean Søl umiddelbart; Ved varm drikke søl eller andre søl som juice, brus, tomatsaus, etc, må du vaske dem opp så fort som mulig. Ellers, la dem tørke stains granitt overflaten. Du kan bruke en absorberende papir, eller vaskeklut for blotting opp utslipp. Tørke av utslipp er ikke å foretrekke, da den vil spre seg og føre til store flate flekker.
Å vite mer om granitt countertops installasjon og pleie, les videre:; Granite Countertops Price
Granitt Benkeplater Fordeler og imot, Hvordan ta vare på Granite Countertops, om mulig, som forsegles granitt countertops gang i året for å kvitte seg permanent flekker og sløvhet. Ingen tvil, installere granitt countertops er dyrere enn andre valg. Men, er holdbarheten makeløs til andre, der en godt vedlikeholdt granitt benkeplate varer mer enn tjue år. Følg ovennevnte granitt benkeplate omsorg retningslinjer og jeg er sikker på, vil det glimt av livet.