Hvordan å kutte Jeans

Har vi ikke alle bare elsker vår par jeans? Selv om vi har slitt mange over tid, er jeg ganske sikker på at alle av oss har minst ett par som vi har hengt seg på, vi ikke kan begripe avskjed med. Dessverre, selv jeans har en utløpsdato; mindre du komme opp med en innovativ måte å revolusjonere dem, og stil dem til din egen merkevare av designer klær. La oss diskutere noen løsninger til hvordan å kutte jeans i forskjellige manerer, så vi kan henge på at favoritt par, bare litt lenger!
Hvordan Skjær Jeans inn Shorts
Konverter ett gammelt par jeans som du nekter å del med, inn i et par autentisk og trendy shorts. ; Mens velge et par jeans for shorts, først bestemme den type passer du leter etter, løse eller velsittende. ; Bruk jeans og bruke et vaskbart markør, for å markere nøyaktig hvor du vil kutte av deg jeans. Mål lengden med et målebånd fra kneskålen for å fastslå den eksakte lengden på shorts. ; Ta av paret, og legger ut jeans på et flatt underlag. , Brett jeans på det punktet du har markert. Skjær den rett med en skarp saks, hvis du ønsker en unik sikk-sakk eller bølget mønster for shorts. ; Prøv dem på igjen å sikre du liker utseendet av shorts. , For en frynset utseende, kaste shorts inn i vaskemaskinen og tørt. En samlet frynsete utseende oppnås ved å gni sandpapir over shorts. ; Du kan også personliggjøre shorts ved å utsmykke en baklomme med dine initialer eller lykketall eller logoen til din favoritt sport team, eller en sexy motiv i tilfelle av jentene. ; Dine fornyet jeans er nå klare til bruk! De som lurer på hvordan å kutte jeans i capris kan følge samme prosedyre, ved å bestemme en passende lengde for capris. Ved capris, kan beina bli pyntet med perler eller paljetter for jenter. Selv kantene av lommene kan gis en unik stil med egnet add-ons.
Hvordan Skjær Jeans inn et skjørt
Ikke la en liten rip i jeans få bedre av deg. Overvinne den ved å slå din tidligere sexy jeans i en nå nydelig skjørt. ; Bestem lengden på skjørtet du ønsker å ha på. Gi rom for Sømmonn mens bestemmer lengden, og klipp ut paret. Hold beina på jeans til side. ; Snu buksen innsiden ut og bruke en søm ripper, åpner opp inseam av jeans opp til glidelåsen, både i front og bak. ; Bruk bena på jeans å fylle gapet i sentrum av skjørt, foran så vel som den tilbake, ved å feste sammen i kantene. ; Når eksakte posisjon lappen har blitt bestemt, sy den inn på skjørtet. Tilsett litt jazz til skjørtet ved hjelp av en kontrastfarge tråd for å sy igjen lappen. , Pass på at skjørtet er i ett nivå, totalt. Du står fritt til å velge et frynsete utseende, eller hem opp kantene for et ryddig utseende. Som nevnt ovenfor, kan du legge til flere pynt som perler og paljetter langs kanten av skjørtet for å tilpasse den. ; En annen unik måte å skape et skjørt med jeans er å kutte jeans veldig korte, og har dikkedarer av ulike stoffer flyter ned til ønsket lengde på skjørtet. , Valget er ditt. Skjørtet ditt kommer til å se unike og glamorøse likevel!
Finn mer innovative måter å restyling din jeans på:; Hvordan Bleach Jeans; Hvordan Rip Jeans; Hvordan Fray Jeans; Hvordan Destroy Jeans, Jeans er så unik, at de lett passer inn svaret på hvordan å kutte jeans i shorts , i skjørt, hvordan kutte jeans i bunnen, hvordan å skjære jeans å passe over sko, hvordan maktkampen dem, hvordan du bleke dem, osv.! Lær triksene av handelen og blitt en mote guru. Med alle disse tipsene, og noen av dine egne kreativitet, kan du være den nye jeans stylist rundt byen!