Head Lice Rettsmidler

Hodelus er et vanlig problem blant barn, særlig de som går til skoler eller barnehager. Kilden til dette frustrerende problem for foreldre er ectoparasitic hodelus som krever menneskelig blod for å overleve. Living på menneskelige verter for rundt tretti dager, kan lusa lå rundt 3-5 egg per dag. Eggene klekkes etter rundt 7-10 dager og i en annen 7-10 dager, modnes lusa og legger sine egne egg.
Hodelus kan spre seg fra en person til den andre ved å dele personlige artikler som hatter, håndklær, børster, hjelmer, hår bånd og så videre. Dette er fordi de ikke har bakbena å hoppe, eller vinger som å fly. De kan dermed, spres bare når de kommer i kontakt med andre verten. Les mer på hodelus livssyklus.
De vanligste symptomene på hodelus infestation inkluderer en intens kløe i hodebunnen og nakken. Ved nærmere ettersyn kan du finne små hvite egg også kjent som nits festet til håret. This kløe er ledsaget av røde sår på hodebunnen som er resultatet av lusa bite. Det finnes en rekke over-the-counter hodelus rettsmidler tilgjengelig i markedet. Disse inkluderer legemidler som RID og Nix, og reseptbelagte medisiner, som for eksempel Ovide. I tillegg til disse reseptbelagte medisiner, kan du også prøve ut noen enkle hjem rettsmidler etter hodet lice som kan hjelpe deg å motvirke problemet. Les mer om hvordan å drepe lus.
Naturlig Head Lice Rettsmidler
Bruk en kam Nit: Bruk en nit kam til å børste håret ditt. Disse metall kammer hjelp til å fjerne eggene og lus uten å skade hår. Selv om dette er en tidkrevende prosess og må gjentas i flere dager, er dette hjemmet rette for hodelus langt den beste måten å fjerne klengete nits som forblir i håret selv etter behandlinger av anti-lus sjampo.
Kveling Lus Behandlinger: kveling agenter anses din beste innsats mot hodelus. Bruk av et lag med vaselin som vaselin eller majones hjelper smother og drepe lus. Cover hodebunnen og håret rikelig med produktene. Da dekke med en dusj cap og la den forbli på i åtte timer eller så, før vask den av. Den eneste ulempen er for folk med fett, fett hår. Majones og vaselin har en tendens til å belegge håret og er ikke helt lett å vaske av med en vanlig sjampo. Du kan i stedet bruke en oppvask væske.
Eddik og olivenolje Behandling: Bland olivenolje og eddik og bruke den til håret. Gre den med en Nit kam til å fjerne lus, og luseegg lett. Eddik hjelper på å redusere greasiness som forårsaker nits til å feste seg på håret sjakter. Du kan også skylle håret med litt hvit eddik eller bland den med litt babyolje for å løsne nit.
Les mer på:; Olivenolje Behandling for Head Lus, lus og eddik, Tea Tree Oil for Hodelus: En av de mest potente hodelus naturlig rettsmidler er bruk av tea tree olje. Bland tea tree olje med oliven og eukalyptus og bruke det i håret. Forlater dette på for en vaske bort med en vanlig sjampo. Blanding femten-tjue dråper tea tree olje med vanlig sjampo kan hjelpe deg med hodet lus infestation.
Bruke Essential Oljer: Mix fem dråper av sitrus essensielle olje, 10 dråper eucalyptus essensielle olje og Geranium essensielle olje og om tjue dråper lavendel essensielle olje. Legg til denne rundt femten dråper rosmarin eterisk olje og fem dråper tea tree olje eterisk olje. Påfør dette på håret og la på i tjue minutter før skylling den av med sjampo og vann. Dette er en av de beste urte rettsmidler for håret lus og ikke forårsaker noen skade håret.
Les mer på:; Hodelus Hjem tiltak; Pediculosis: Head Lice Treatment; Noen andre potente naturlige rettsmidler for hodelus omfatter bruk av kamfer ekstrakter som er blandet med olje og en fin pasta av hvitløk cloves blandet med sitronsaft. Bruk forebyggende tiltak som ikke deler personlige ting som kammer, børster, klipp, hår band, hatter, skjerf, kåper, børster eller håndklær med andre mennesker. Hvis du observerer barnet skrape hodet for ofte, deretter sjekk håret for hodelus og luseegg. Støvsug tepper og sengene, og klær må vaskes i varmt vann som noen antiseptisk væske har blitt lagt til. Husk at disse hodelus rettsmidler ikke kan eliminere alle skadegjørere i én omgang. Den beste måten er å hindre at lus fra spredning og bruk av hjemme rettsmidler tålmodig til du blir kvitt parasitter.