Natural Hair Relaxer

Relaxers er kremer eller lotion som brukes til å løsne krøllene, og gjøre dem mer håndterbare og mindre krusete. Disse behandler håret proteiner, noe som gjør krøllete hår, mindre krøllete eller rett. Mens det er ulike kjemiske relaxers tilgjengelig i beste merker, kan du kanskje velge en naturlig en. Den kjemiske hår relaxers kan ha alvorlige bivirkninger og skader håret. Velge naturlig hår relaxers for krøllete hår er alltid et smart valg som disse er fullstendig trygg på låser. Så la oss gå videre å vite mer om noen av de beste naturlige håret relaxers. Les mer på hårpleieprodukter.
Natural Hair Relaxer Oppskrifter
Natural Hair Relaxer # 1: Olivenolje, Olivenolje er en av de beste ingrediensene for håret ditt. For å gjøre et hår relaxer oppskrift, tar ¼ kopp olivenolje og varm den til den er varm. Nå fjerner det fra varmen og begynn å legge den over håret. Pass du dekker hele man og lengde på hår. Nå tar et varmt håndkle og vikle den over håret. Påfør varme til håndkleet med en hårføner i ca 5-10 minutter. Vent i 1-2 timer og deretter vaske av deg håret som vanlig.
Natural Hair Relaxer # 2: Coconut Cream; Coconut krem ​​er en annen klassiker ingrediens som fungerer best for hårpleie. Det er en populær naturlig hår relaxer. Ta 4 ss kokos fløte, 2 ss kokosolje og 12 oz med fettfri yoghurt (uten tilsatt sukker) å gjøre relaxer. Start ved smelting kokos krem ​​og kokos olje i et vannbad. Nå gjelder det grundig, fra rot til tips. Vask av etter en time.
Natural Hair Relaxer # 3: Milk; Melk er også populært brukt som en naturlig hår relaxer. Du trenger en liten sprayflaske for dette. Hell en kopp med melk i denne spray flasken. Nå spruter den over ditt hår, kontrollerer at alle låser er dekket med melken. Vask håret etter 1 time for å ha slappet hår.
Naturlig hår Relaxer # 4: Cocoa Butter; Kakaosmør fungerer som en effektiv fuktighetskrem, ved å gjøre dem myke og løsne krøllene. Du kan kjøpe kakaosmør fra et supermarked og bruke den direkte over smell. Sørg du bruker et tykt lag av den samme på ditt hår. Avslutt med å pakke en fuktig, varmt håndkle over håret ditt for bout 1-2 timer.
Natural Hair Relaxer # 5: Lemon, Lemon fungerer best på hår av avslappende dem og gi det en skinnende utseende. Ta 1 / 2 kopp sitronsaft, tilsett 2 ts av honning og 3-4 kopper varmt vann til det. Bland godt og anvende denne blanding på håret grundig. Vask av som vanlig bare etter 2 timer og se forskjellen.
Natural Hair Relaxer # 6: Honey, Honey er en av de effektive naturlige relaxers for svart hår. Du trenger 1 kopp honning, 1 / 2 kopp olivenolje, 1 / 2 kopp sitronsaft og 1 / 2 kopp karamell. Bland disse ingrediensene svært nøye i en bolle. Bruk den riktig på håret og vask av etter 1 / 2 time. Dette er en av de beste naturlige håret relaxers for svart hår.
Les mer på:; Hair Straighteners; Rett Hår uten Kjemikalier; Du kan velge en av de nevnte naturlige hår relaxers og legge dem i håret tannpleierutine å ha myke og håndterbare låser. Disse kan gi deg sakte resultater, men er som helst bedre enn den kjemiske håret relaxers.