Hvordan Wear Leggings

Leggings har alltid vært enten elsket eller hatet. Det er ingen nøytrale følelser leggings. Men som moteklær, leggings er et godt valg, og hvis slitt riktig, kan de hente ut moten diva i deg. Problemet er ikke mange kvinner vet hvordan å bruke leggings. De pleier å mismatch diverse andre klær med dem, og ender opp pinlig selv. På den annen side, noen kvinner anser deres alder ikke passer å bruke leggings. La meg fortelle deg at det er ingen slik regel. Det faktum at du er klar over din alder gjør det ok for deg å bruke leggings. Det er for alt du forvirret kvinner, som jeg presentere deg, hvordan du skal bruke leggings.
Slik Wear Leggings?
Ikke anta at leggings er bare ett element som tilhører teen mote eller retro mote. Som jeg nevnte tidligere, kan kvinnen i dag lett bære av leggings, forutsatt at de er slitt rett. La oss se på hvordan du kan koble dem opp med forskjellige klær og noen dos og don'ts rundt med leggings.
Hvordan å Wear Leggings as Pants, Det første og viktigste punktet som skal gjøres her er at når vi snakker om leggings as bukser, betyr det ikke at de kan erstatte jeans. Leggings er hud-hugging, og hvis slitt med noe som ender over lårene, kan se rett og slett tacky. Når dette er sagt, det finnes mer elegante måter iført leggings som bukser. Slitt med en tunika topp eller en romslig kaftan bluse som ender på midten av låret, kan leggings faktisk flatere kurvene dine. Siden leggings er ment å holde bena varme i vinter, koble opp leggings med en lang strikke genser, og holder det hele sammen med en iøynefallende ennå, subtile belte. Husker ikke å la noen toppen du har på deg med leggings ende over hoftene. De skal, under noen omstendighet dekke hoftene. Fullføre hele utseende med et par ballerina sko eller gladiator sandaler, og en stor veske til å gå med dem.
Hvordan Wear Leggings med en kjole, Opt for en kjole med en straight kuttes hvis du ønsker å bruke den med leggings. Igjen, er et belte som holder sammen hele antrekket et interessant tillegg. I noen tilfeller, vil selv en strømmende kjole ser flott ut. Ikke la lengden på kjolen å gå utover knærne. Koble opp utseendet med interessante støvler med en liten hæl. De kvinner lurer hvordan å bære leggings med hæler, og som bare kan ikke fullføre et antrekk med dem, bør huske vanlig pumper er mest foretrukne valget med leggings.
Hvordan Wear Leggings med et skjørt; Den beste Formålet tjent med leggings er at de hjelper deg flaunt bena, uten å måtte vise hud. Som sådan, kvinner som er ukomfortable med korte skjørt kan finne leggings å redde sine. Også, uansett hvor kort skjørt er, vil leggings dekke opp for dem. Husk å ikke gå til ytterligheter. Ideelt sett burde et skjørt slitt med leggings end midten av lår. Noe lengre eller kortere vil se usmakelig. En dongeri skjørt er det perfekte valget for leggings, men du kan prøve andre alternativer også.
Hvordan Wear Leggings med Boots, Den beste måten å bruke leggings med støvler er å brette dem inn i støvlene. Også, ikke gå for høyt på boot lengden. Dette vil la ingen hensikt for leggings. Ankel lengde støvler, med en svært liten hæl, er den perfekte måten å kombinere støvler og leggings sammen. Kontrast fargen på leggings med støvlene slik at både å skille seg ut.
Før vi er ferdige, holde disse grunnleggende i bakhodet når du velger antrekk med leggings. Din tallet er en viktig avgjørende faktor rundt med leggings. Hvis du er for svingete og ikke for høy, kan leggings ikke være noe for deg. Mens velge fargen leggings, prøve å velge en nyanse som utfyller antrekket, snarere enn åpenlyst kontrasterende den. Styr klar av fluorescerende nyanser, uansett hva din alder er. Ikke ha veldig trange topper med leggings. Det ideelle ser er å koble en stor topp med en liten bunn til saldoen din figur. Etter alle disse tipsene, du fremdeles ikke kan lurer hvordan slitasje leggings. Glamorisere selv med dette vidunderlige mote tilbehøret. Du bare ikke kan gå galt denne gangen!