Money Tree Ideer

Growing penger på trær er umulig for naturen, men helt mulig for deg! Hvordan ville du reagere hvis en av bursdagen din presenterer er en plante med faktiske penger, i stedet for blader, på den? Vel er det en flott måte overraskende noen, som sådan gave ideer ingen noensinne forventer. Penger trær er en flott måte å gave noen penger. Nedenfor er noen kreative penger treet ideer som du kan bruke til gaver til venner og familie.
Ideer for Money Tree, Money trær er en flott gave til alle aldersgrupper på en anledning. Blant utvalg av gaver, kan pengene også være ressurssterke on bursdager, bryllup, jubileer, brude og baby dusj, innflyttingsfest, etc. I stedet for å gi penger i en konvolutt, hvorfor ikke ta litt innsats og feste disse regningene på en kunstig eller ekte anlegg. For å gjøre en unik penger treet gave krever følgende forberedelse.
Ting du trenger: En ekte eller en kunstig plast, potteplante (valgfri størrelse), Valuta, Bånd og buer av forskjellige farger, et kort for å skrive, Baby Shower Money Tree; Baby shower gave ideer er vanlig som alle gaver den nye mor , enten baby klær, gaver knyttet til baby omsorg eller leker. Denne gangen, hvis du kommer til å delta på en baby shower, hvorfor ikke gave moren et godt dekorert penger treet?
Retninger; Først av alt må du kjøpe en potteplante, enten en ekte eller fake en. Så, enten pinne eller tie valuta noter til grener og blader av planten. Fortrinnsvis bruke mindre merknader som du kan fylle opp treet med dem og pengene treet vil ha en fullstendig og blomstret utseende. For å gjøre pengene treet ser pen og attraktiv, dekorere det med sløyfer og annen pynt etter eget valg. Skriv et kort, gi din beste ønsker til den nye mor og hold den til treet. Hvis du vil kan du pakke inn disse pengene treet med et innpakningspapir. Dette er en av de beste pengene treet ideer.
Bursdag Money Tree, Bursdager er en fantastisk anledning til å gave en penger treet. Du kan også komme opp med dine egne penger treet ideer til å dekorere det, men hvis du kjører ut av dem, er vi her for å hjelpe.
Retninger; Kjøp en kunstig eller ekte potteplante til å begynne med. Hvis personen som skal begavet er i tenårene, kan du knytte 10 dollar regninger hele treet. Likeledes om de er i 20 eller 30's du kan bruke 20 og 30 dollar regninger henholdsvis og tilsvarende for de andre aldre. Du kan knytte litt kort eller et notat til ett av bladene på planten uttrykke dine følelser og ønsker personen på hans fødselsdag. Dekorer treet med sløyfer og vimpler for å gjøre det attraktivt.
Wedding Money Tree; Mange liker å gi penger som bryllup gaver. Hvis du vil gaven paret pengene, er det ingen bedre måte å gjøre det annet enn gifting dem en penger treet.
Retninger; Tie 10, 20, 50 og 100 dollar regninger på kjøpt (ekte eller kunstig) treet. Som det er en bryllupsgave fylle opp treet med noter og dekorere det så mye du kan. For å legge et personlig preg, kan du også knytte noen bilder av paret på en eller to grenene. Jeg er sikker på at de vil verne disse pengene treet ideen av deg. Når du har ferdig dekorert pengene treet, ikke glem å legge et kort som ønsker dem alt det beste for deres ekteskap.
Fund-raiser Money Tree: A pengene tre kan brukes som en gave i tillegg til et fond raiser eller en vinner pris for noen konkurranse.
Retninger; For å gjøre en pengene treet som et fond raiser, alt du trenger å gjøre er å holde en plante (ekte eller falske) på midler til å øke disken og når folk kommer til å donere penger, tie eller stikke den opp på anlegget. Hvis dette er en premie til en konkurranse, så prisen pengene kan knyttes opp til treet og gitt til vinneren på slutten av arrangementet. Er ikke dette en flott måte å skaffe penger, så vel som å hjelpe i veldedighet?
Du ønsker kanskje å ta en kikk på hvordan å lage en pengene tre for andre anledninger, foruten de nevnte.
Du kan komme med mange slike innovative penger treet ideer til gave mennesker. Det er en flott måte å bringe et smil til ansiktet sitt, med svært liten innsats. Så, neste gang du går tom for gave ideer, hvorfor ikke tenke på en penger treet.