Rebound Relasjoner

Prøver å glemme noen du elsker er som å prøve å huske noen du ikke visste. - Anonym
Hva er Rebound Forhold?; Hvis en person som har nylig hatt et brudd med partneren sin, inngår et forhold med noen andre, for enkelte eller den andre grunnen, er det kjent som en rebound forhold. Et flertall av mennesker som opplever samlivsbrudd velger rebound relasjoner som en kilde til emosjonell støtte. Disse slags relasjoner kan enten være for kortsiktige eller svært langsiktige. Du må huske at returen relasjoner er laget bare på grunn av mestring opp med tidligere forhold bruddet, og ikke fordi de to nye partnerne er følelsesmessig knyttet til hverandre. Dette er den primære grunnen til at noen mennesker er ikke i favør av slike relasjoner. Det er flere sjanser som partnere i rebound forhold er gode venner som du har kjent for en betydelig mengde tid.
Begrunnelser for Inngåelse Rebound Relasjoner, Det er mange grunner til at en person kan velge å være i en rebound forhold. Enhver person som går gjennom en breakup, har en tendens til å bli lav i selvfølelse og selvtillit. Så han kan bestemme seg for å komme inn i en rebound forholdet for å få sin selvtillit tilbake. En person kan også være lurt å komme inn i et nytt forhold bare for å håndtere opp med sin nylige bruddet og glemme minnene om den forrige partneren.
Den gode og Bad Om Rebound Relasjoner; Det er noen gode, så vel som dårlige aspekter vedrørende rebound forhold. Den viktigste fordelen med en rebound forhold er at det hjelper en person til å ta hans sinn bort fra sin eks-partner. På denne måten kan han nyte sitt liv i et nytt forhold. Personen heller ikke føle seg ensom lenger, som han har en ny partner å dele og diskutere ting. Han får tilbake sin tapte selvtillit og entusiasme. På den negative siden av rebound forhold, trenger du ikke får tid til å vurdere hva som faktisk gikk galt i ditt tidligere forhold som forårsaket bruddet. Det er også en formell form for et forhold som bare er ment å reparere et knust hjerte. Genuine attraksjon og ømhet kan være fraværende hos en rebound forhold.
Les mer på:; New forholdet råd, New Relationship Tips; vellykket forhold Tips; Rebound Forhold som virker; Det har vært mange tilfeller der en person som er i en rebound forhold har forelsket seg i sin nye partner og lever et flott liv . For en rebound forhold fungerer godt, må du holde noen ting i sinn. Gi din nye partner sikrer at du er ferdig med dine gamle forholdet. Som både har et nytt liv, må du starte opp med nye ting, helt forskjellig fra fortiden. Prøv å gjøre ting som din nye partner liker mest. Når i en rebound forhold, bør du aldri sammenligne din nåværende partner med det gamle. Du bør ikke snakke om din forrige partner for mye. Bare gjøre det, når din nåværende partner ber deg. Også fortelle partneren din som du føler deg bra at hun er med deg.
Les mer på:; Rebound Relasjoner - How lenge de varer; Rebound forhold - de virker; Rebound Relasjoner etter skilsmisse; Rebound relasjoner 'suksess i stor grad teller om hvordan du kan forstå din nåværende partner, til hvilket nivå hun forstår deg, og hvordan åpner er forholdet. Det foreslås ikke å gjenta feilene som førte til forholdet problemer med din tidligere partner. Med å holde de ovennevnte tingene i tankene, det er mer sannsynlig at din nye partner i en rebound relasjonen kan begynne å se deg som en sjelefrende for livet. Men, før du forplikter deg inn i et rebound forhold, anbefales det å ta noen sammenheng råd fra folk du kjenner veldig godt.