Drunk Driving Statistikk

Det å fyllekjøring kan beskrives som kjører bil (inkludert rullestolbrukere) samtidig som beruset eller under påvirkning av alkohol eller andre narkotiske stoffer. 39% av alle havarier som finner sted i USA skyldes fyllekjøring. I Canada også, er død som følger av fyllekjøring ulykker rundt 30%. La oss ta en titt på drikking og kjøring statistikk i følgende artikkel.
Drunk Driving Statistikk
Problemet for promillekjøring er haunting utviklede landene i mange år. Selv om medisinsk vitenskap gjør sitt for å redde folks liv, selvforskyldt dødsfall som følge av fyllekjøring er ganske høy i disse landene. Mange ganger andre mennesker må bære byrden av uvøren oppførsel fyllekjørere, og mister livet på prosessen. Her er et forsøk på å presentere så mange promillekjøring fakta som mulig.
Fyllekjøring Statistikk og fakta, Kjøring under påvirkning av alkohol er farlig på grunn av det faktum at psykiske og motoriske ferdighetene til vedkommende er svekket. Teknisk, er lovbrudd av fyllekjøring navngitt som 'kjøring under påvirkning' (DUI). Her kunne innflytelsen være at av alkohol eller andre narkotiske stoffer. Les mer på fyllekjøring fakta.
Fakta om Drunk Driving i USA, The fakta som er nevnt nedenfor om fyllekjøring bilulykker og andre ulykker er spesifikke for USA. , I USA, er 3 av 10 personer involvert i ulykker relatert til fyllekjøring, minst én gang i livet. ; Antall personer som fortsetter å kjøre selv etter sine lisenser ble suspendert varierer mellom 50-75%. ; Ulykker knyttet til fyllekjøring skje hvert 45. minutt i USA. , I år 2002, 159 millioner fyllekjøring reiser ble foretatt av amerikanerne. Av disse 159 millioner reiser, ble 10% tatt av folk fra aldersgruppen 18-20 år. ; Rundt 275 000 mennesker ble skadet i ulykker relatert til fyllekjøring i 2003. , I år 2006 ble det 1.46 million mennesker arrestert for kjøring under påvirkning av enten alkohol eller narkotika. Det betyr at bak hvert 139 lisensierte førere i USA, var en arrestert. , Året 2008 så en nedgang (9.8%) i ulykker relatert til fyllekjøring sammenlignet med året før. , Drunk Driving Fakta - Ungdom under 21; de som omkom forbundet med kjøring i beruset ungdom under 21 år så en gradvis nedgang (71%) fra året 1 982 (5215) til 2008 (1510). Etableringen av National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) var ansvarlig for denne positive endringen. I de siste 10 årene, har drapet på unge (under 21 år) knyttet til fyllekjøring redusert med 33%. Men, selv etter den betydelige nedgangen, rundt 4 personer fra denne aldersgruppen dør hver dag på grunn av fyllekjøring. Les mer om teenage fyllekjøring statistikk.
Hardcore Drunk Driving Fakta; Hardcore fyllekjørere ikke har endret sine vaner selv etter arrestert flere ganger; trenden har forble uendret for siste tiåret. På en gjennomsnittlig, er blodet alkoholinnhold (BAC) i hardcore fyllekjørere funnet å være 0,15. Den BAC av 68% av de arresterte sjåfører i 2008 var 0,15. Rundt 3% av de involverte dødsulykker i 2008 ble dømt for kjøring mens beruset '(DWI) innen de tre foregående år.
Drunk Driving Statistikk 2009; The drunk kjøring dødsulykker i året 2009, till Den 27. november var 11769. Tallene for 2007 og 2008 var 12 998 and 11 773 kroner. Den viser at problemet med fyllekjøring er langt borte fra over. Les mer på overstadig drikking fakta.
Worldwide Drunk Driving Statistikk; En undersøkelse utført av Verdens helseorganisasjon viser at 1 av hver 50 dødsfall er forårsaket av trafikkulykker. Road ulykker står for mesteparten av antall dødsfall etter barndommen infeksjoner og AIDS. Trafikk krasjer ta livet av rundt 1,2 millioner førere, passasjerer og fotgjengere hvert år. Les mer på fyllekjøring artikler.
Beruset kjøring statistikken presentert ovenfor gir oss en ide om alvoret i dette globale problemet. Det vil ikke ta mye å redde millioner av liv som er tapt hvert år, gitt at vi følger enkle reglene foreskrevet av regjeringen. Så neste gang du tenker på å kjøre etter å ha drukket, ikke, at dere ikke skal bli en del av statistikken over.