Best Dusj Head

Stående under en hyggelig, forfriskende spray fra dusjen kan faktisk vaske bort alle stress og velling til en slitsom, travel dag. Selv som barn, kan mange av oss forteller historier for munter dans og sang høyt under våre lange dager under dusjen. Så, kan ha det beste dusjhodet i vårt bad kalles en nesten kvintessensen nødvendighet i vårt daglige bad liv. En god dusj hodet kan til og med lagre viktig minutter når du er bokstavelig talt rushing ut av vettet i morgen for å være på jobb i tide. Så, la oss se hvilke faktorer du må huske når du velger den beste dusjen hodet i tandem med dine behov.
Best Dusj Head: Ting å vurdere; Mange av oss foretrekker stilige og elegante baderomstilbehør å gå med våre bad innredning. Det er ingenting galt med det, så lenge vi ikke trenger å gå på akkord med verktøyet kvotient. For eksempel, leder dusj av "regndusj" variasjon har fått antiluftskyts fra de fleste dusjhode vurderinger. Disse dusjhoder uten tvil gjøre badet ser moderne og på moten, men hva er poenget når du ikke engang kan nyte en stødig, konsekvent kaskade av vann til et bad, med en trist vanntrykk på 1-2 liter per minutt? Det er som om du ønsker det beste dusjhoder for lavt trykk vann, gå for dem. Derfor er det viktig at dere vurdere følgende forhold før nullstilling ned på de mest favoritt badet tilbehør.
Best dusj Heads - Justerbart vanntrykk Facility: Du kan faktisk regulere ønsket spray trykk som du vil med spray dusjhoder. Med separate knotter å justere vannmengden, kan disse installeres i ikke mer enn 25 sekunder, og er varierer behagelig priset. Imidlertid kan for de som er villige til Mete ut noen ekstra pengene for stil også, lett takke med XL Z94 fra Zucchetti dusjhode med en sentralt plassert i bygget lampe som stråler mest milde, beroligende lys, for den ultimate dusjopplevelse og remorph at badet skal være på nivå eller bedre enn de på 7-stjerners feriesteder. Hvis du er ute etter de beste dusjhode å øke vanntrykket, så nøy deg de fra huset til Pegasus som tilbyr dusjhoder med et vanntrykk på 10 liter per minutt med opptil 5 regulatoriske presser på for vanntrykk regulering. De har også et bredt spekter av dusjhoder å by på av 4 tommers dual solsikke dusjhoder å bred 8 tommer diameter dusjhoder. Det finnes også en rekke telefon dusjer tilgjengelig på markedet fra Charleston, brannhydrant dusjhoder og Easy Select, men min stemme på den beste hånddusj hodet ville uforferdet gå til den grønne, ringformede dusj fra GROHE Ikon. Se den og du vet hva stil er.
I tilfelle du spesifikt ute etter den beste dusjhoder for lavt vanntrykk, kan du alltid konvertere eksisterende en inn en lav trykkdusj, for ikke mer enn USD 20 eller plukke lav flow hoder fra alternativer som Trispa Series fra Conservco Water Company eller de fra Oxygenics, som tillater et trykk på bare ca 2 1 / 2 gallons per minutt. Disse bedriftene produserer slike dusjhoder ikke bare for folk som liker et lett duskregn effekt på huden deres, men også søke å utnytte svinn av vann gjennom bevaring.
Best Dusj Head Filter - Enkel rengjøring Fasiliteter: Rengjøring dusjhoder virkelig kan være smertefullt, mindre hoder er laget for å lette enkel rengjøring på kortere tid. Grohe dusjhoder kommet med anti-kalk rengjøring ordninger for rask rengjøring, mens Pegasus de kommer med avtagbar dusj ansikter for praktisk tilgang. Dusjhoder som har gummi foret dyser eller porer er også ganske lett å rengjøre. Dusj vann filtre med utskiftbare kassetter er svært egnet for dem som ikke har tid til å rengjøre og selskaper som Aquasana og april dusj lage filtre som også de-klor og ph balanse vannet.
Når du kan finne den best mulige kombinasjonen av dusjhodet, som har både et mulig vanntrykk regulering og et egnet filter, vet at du har funnet deg selv den beste dusjhode. Selvfølgelig kostnader, installasjon og vedlikehold er faktorer som skal grublet på i tillegg, så gå gjennom alle kataloger bra og så investere stash. Happy dusjing!