Martin Luther King Day

Du vet det gjør ikke mye mening; Det burde finnes en lov mot; Alle som tar lovbrudd; På et dagen i feiring din; Årsak all vi vet i vårt sinn; At der burde være gangen; At vi kan sette tilside; Å vise akkurat hvor mye vi elsker dere; Og jeg er sikker du ville enig; Det kunne ikke passe mer perfekt; Than å ha en verden fest den dagen dere kom å være
Gratulerer med dagen, Hurra for deg; Happy birthday
Jeg har aldri forstått, hvordan en mann som døde for godt, kunne ikke ha en dag som ville, bli satt til side for anerkjennelse hans; Fordi det aldri skal være; Bare fordi noen ikke kan se, Drømmen så klar som han, at de skulle gjøre det blir en illusjon, og vi vet alle alt, at han sto for tiden vil bringe, for i fred våre hjerter vil synge; Takk til Martin Luther King
Hvorfor har det aldri vært en ferie; Hvor fred blir feiret, alle i hele verden
Tiden er forfalt, For folk som meg og deg, som vet veien til sannheten, er kjærlighet og enhet for alle Guds barn; Det bør være en stor begivenhet, og hele dagen skal brukes; I full minne; Av de som levde og døde for enheten til alle mennesker; Så la oss alle begynne; Vi vet at kjærlighet kan vinne, la den ut ikke hold det i; Syng den høyt du kan
Vi vet nøkkelen til forene alle mennesker; Er i drømmen som du hadde så lenge siden; som lever i alle hjertene mennesker; som tror i enhet; Vi gjør drømmen bli realitet; Jeg vet vi vil; Fordi våre hjerter forteller oss så. ~ The 1981 Happy Birthday sang av Stevie Wonder.
Denne sangen var den siste trumfkort av alle i favør av dedikere en dag i minne om den store afrikanske amerikanske helten, Dr. Martin Luther King Jr, champion av Civil Rights Movement i Amerika. Arbeidet med å etablere et offentlige fridager jubileumsmynt til King, Jr initiert av den første svarte personen som pryde leder av House justiskomiteen, John Conyers, kort tid etter 1968 mordet på Martin Luther King Jr. Men det tok et tiår og en halv mer for å realisere denne drømmen av alle afro-amerikanere, da i 1983, president Ronald Reagan til slutt bukket under og vedtatt loven, erklærte den 3. mandag hver januar som Martin Luther King Jr Day. Den første Martin Luther King Day ble feiret den 20. januar 1986. I dag er alle 50 statene i USA observere denne dagen i kor, til ære for alle bedriftene til Martin Luther King Jr, organisere spesielle begivenheter som for eksempel Martin Luther King Day parade, service og aktiviteter. Følgende er spesielle aktiviteter og skikker at folk Amerikas har vedtatt over årene for ham som hadde avhørt rasemessig misforhold og definert rettferdighet for mange.
Martin Luther King Day Parades; Det hadde tatt underskriftene av 6 millioner mennesker å få regjeringen å dedikere en dag for King Jr dag er en av de fire helligdager anerkjent av amerikanske myndigheter, som er innviet til en individuell. Parader er organisert i tallrike byer rundt USA. I Los Angeles Kongeriket Day Parade starter fra Martin Luther King Boulevard og går på å Leimert Park klokken ca 10.30. Hele arrangementet er telecasted og inkluderer spektakulære float show, marsjer, drill presentasjoner og spesielle opptredener og forestillinger av kjendiser. Paraden generelt følges av spesiell gospel-tjenester, i minnet om Luther King som var pastor, og en svært religiøs mann. Martin Luther King anførselstegn hold vitne til hans dype tro på Guds kraft å opphøye situasjonen for sosialt undertrykte. Denne tjenesten ser også en diskusjon av den berømte Jeg har en drøm Martin Luther King tale, sammen med levende musikk. Matboder er satt opp av lokale leverandører rundt tjenesten området.
Med forskjellige tema årlige Martin Luther King Jr Day Parade i Baltimore starter fra Martin Luther King, Jr Boulevard på Eutaw Street, Manhattan's Fifth Avenue store paraden reise fra den 61. til 86th Street i New York City, den ordinære MLK Jr Parade i Savannah, Georgia og Martin Luther King Jr Day Parade i Washington DC begynnelsen av Ballou High School på Fourth Street beveger seg langs Martin Luther King Avenue, er alle magniloquent viser holdes i minne om den store mannen. Varigheten av disse paradene varierer fra by til by. Det kan være alt fra to og en halv time parader til fem timers lange extravaganzas som i tilfelle av New York. Mange aktiviteter er inkludert i Martin Luther King Jr Day feiringer sammen med parader.
Martin Luther King Day Aktiviteter, Martin Luther King Day paradene er oftest siamesiske med aktiviteter som for eksempel blodgivning kampanjer (som arrangeres av Savannah Etterlevelse Day Association, Inc.), helse messer, samfunnet tjenester som almisser samlingen, samt distribusjon av hjemmelaget mat og andre fasiliteter i sykehus og slumområder, som organiseres av jødiske Community Center i New York.
Human renter dokumentarer som omhandler lidelse og overlevelse av løp strødd over hele kloden, screenes mange steder langs med skoler organisere spesielle museumsbesøk samt barnehjem, boliger for funksjonshemmede og alderdommen hjemmene på denne dagen. Martin Luther King Day tjenester i Atlanta involverer frivillige tilbringe dagen med under privilegert kids, tending til deres fysiske og mentale behov og også renovere deres skoler og omgivelser. Mange mennesker også samles på kirker og biblioteker, med deres unger, for prekener og utdype diskusjoner på prinsippene om Martin Luther King som demonstrert av ham under hans levetid. Utdrag fra hans bøker er også lest opp i noen steder med analytisk taler levert av lærde og tilhengere av King's idealer.
I dag ulike lokalsamfunn klubbens ulike aktiviteter og tjenester, og planlegge den i og rundt selve Martin Luther King Day, hvor hendelsene finner sted gjennom hele forrige uke, og helgen, nå adressert som Martin Luther King uke.
Hvis du ønsker å finne ut mer om Martin Luther King, se:; Martin Luther King Jr Biografi, Martin Luther King Jr Timeline; Så, fra den tiden da folk av slike som Jesse Helms, da Senator of North Carolina) hadde stilt spørsmål ved om sanksjonering en hel dag for en mann som aldri hadde en amerikansk kontor på dagen i år 2000 da Utah, Virginia og South Carolina ble den siste statene å akseptere tredje mandagen i hvert år i januar som offisielt betalt ferie dedikert til menneskelig rettigheter fighter Martin Luther til japansk Tadatoshi Akiba, borgermester i Hiroshima, vert for en fest i King's ære, har Martin Luther King Jr Day sikkert komme langt. Det er en veldig spesiell dag for amerikanerne, fremgår av omfanget av hendelsene arrangert. Ingen flere begrenset til kun det svarte samfunnet, alle borgere av USA, i dag stå sammen om å søke mot og visdom fra mannen som så for seg en enhetlig verden med en utviklet menneskelig art, sans en verden lenkene av rasisme og trange sinn. Faktisk er det denne svært budskapet om King's, om en verden som gjør det mulig for hvem som helst, uansett en borger av hvilket land å adoptere Martin Luther King Day, og feire seieren for menneskeheten.