Rosemary Herb

Native til Middelhavet regionen, er rosmarin en flerårig urt med treaktig stamme og velduftende nål som blader. En populær urt i tradisjonell middelhavskjøkkenet, brukes det som fersk og som tørkede blader.
Rosemary Herb Informasjon, The rosmarin blader bitter smak smaker mange ulike typer matvarer, selv de spiselige blomster brukes som olje, og som fersk pynt i salater. Urten navn er avledet fra det latinske navnet Rosmarinus, stammer fra to ord Ros og marinus, som betyr dugg og sjø, henholdsvis. Rosmarin vokser enten stående som en busk eller kan bli trent som en klatrer, avhengig opp på cultivar sin. Den vokser fem til seks meter i høyde, med lyse grønn og duftende bladverk. Bladene er nål som, tynne og spisse. Blomstene og frøene blir belastet midten av våren før sommeren. Før vi kommer ned til rosmarin urt og olje fordeler, et ord om dens vekst og omsorg. Rosmarin urt bruk inkluderer dens bruk som en kulinarisk urt, og utvinning av rosmarinolje for bruk i kosmetikk, aromaterapi og urtemedisin.
Slik Grow urten Rosemary; Rosemary er ikke masete om sitt lys og jordbunnsforhold. Denne urten er hardfør, og ganske tolerante overfor tørkeperioder og tørke liknende situasjoner. Selv vinteren omsorg er minimal. Det eneste de ikke liker er jord som beholder overflødig vann og lange timer med skygge. De gjør veldig godt i jord med 5,0 til 7,5 pH balanse. Rosmarin bør plantes rundt mars til mai, forplanter dem enten gjennom frø, eller woody stiklinger. Start frø inne åtte uker før utbruddet av frost, delvis lys og varme perioder er nødvendig for å fremskynde spiring prosessen. Hvis du planlegger å bruke borekaks å spre dem, ta et år gammel sunn woody stammen, dyppe den i root hormon løsning og plante den i en forankring medium.
Vann, rosmarin bare når matjord føles tørr, eller som per de klimatiske forholdene. Rosemary vinteren omsorg innebærer svært lite vanning, holde røttene og jorden fuktig, men ikke kalde. Befrukte bare under deres voksende perioden, fra mars til oktober, og i en liten mengde. De responderer godt til økologisk kompost. Beskjær bare for å gjøre dem mer bushier, eller for å bli kvitt mugg. Så lenge bladene og røttene ikke bli våt, vil rosmarin bo ganske motstandsdyktig mot skadedyr.
Hvordan lage en god Rosemary Herb Oil; Trekke ren rosmarin urteolje er ikke så vanskelig. Med god rosmarin urt omsorg vil du sikkert ha dem vokser i overflod. Så sett i gang og samle en cupful av frisk rosmarin blader. La dem over natten for å sikre at alle fuktigheten fordamper. I en sterilisert bred munn krukke, helle en kopp noen carrier olje som olivenolje, og slipp den i knust rosmarin blader. Seal glasset og plasser i nærheten av en godt opplyst (ikke for varmt) vinduskarmen. Rør innholdet én gang i dag med en ren spatel, i fjorten dager. Når du åpner glasset, må en sterk eim unnslippe den. Sil oljen om en olje filter eller sil. Trykk det i en sterilisert flaske, sel, og avkjøl. Man kan bruke den for et par måneder. Les mer på rosmarin olje for håret.
Rosemary Herb Fordeler; Bruk av rosmarin urten i tradisjonell medisin har en lang historie, har den sterk anti-bakterielle og antiseptiske egenskaper. Tilbake i gamle dager, var de sprigs kokt i vann, og hus ble fumigated mot pest. Rosemary urten brukes i urte te, som en kulinarisk urt, og en olje i mange medisiner å kurere betingelser for fordøyelsesproblemer, isjias, revmatisme, etc. Det er også kjent for å hjelpe til å forbedre hukommelsen, og stimulere nervesystemet, spesielt nyttig for depresjon saker. Les mer på rosmarin urt fordeler.
Rosmarin urten er full av ytelser, friske, tørkede og olje, i alle skjemaer. Grow dem, å nyte dem friske!