Hvordan å Wear en Pocket Watch

Er du blant dem som er vurdert stilig? Er din personlige stil 'sukk-inducing' og fører til følelser av misunnelse blant andre? Vel, så hvordan ønsker du å ta din stil kvotient i mote å ett all nytt nivå? Den perfekte måten å glam opp stilen din er kjapt å bære et lommeur. Motsetning til populære tro, er det ikke en arkaisk og sjarmerende fashion statement, men fortsetter å grave en følelse av sjarm, eleganse og sidestykke stil til denne dagen.
Hvis du er en troende i iført stilige håndleddet klokker og aldri forlate hjemmet uten å ha på en, bør du kanskje vurdere inkludert pocket klokker inn i garderoben eller helt bytte over til dem. Pocket klokker har føler en helt annen til dem at kan ikke sammenlignes.
I tidligere tider, var lommeur bæres av folk som var rike. Det var en indikasjon av mengden av rikdom en person hadde. At trenden fortsetter til denne dagen. Det tar mye å kunne bære et lommeur med stor elan og panache og det er der, hvordan slite deg gjør et lommeur blir viktig. Hvis ikke slitt riktig, kan den låne ut til en pjuskete og ut av stedet se til de mest elegante klær.
For å spare deg fra at skjebnen, lære å bære en lommeur på rad avsnittene.
Velger Perfect Watch; Velg et klokke som compliments din personlige stil og siste mote trender. ; Metallet du velger blir ekstremt viktig. Gå inn for en sølv klokke som har en sølvfarget metall kjetting festet til den. Noen ganger velger en klokke av ett metall og kjeden av en annen. Dette har en svært rystende virkning. ; En sølv watch er det foretrukne valg fordi det går med alt. Gold derimot, ikke passer nødvendigvis all klesstiler. ; Hvordan Wear en Lommeur med ett Suit
En dress er selve personifiseringen av stilen. Det kan glamorize hele utseendet kjapt og gjøre du virker som en demi gud. Laget ditt dress med et lommeur og du vil bokstavelig talt ha folk ser over skuldrene. Det kan låne deg at noe ekstra og få deg til å stå miles fra hverandre i det matte hav av dresser. Men hvordan å bruke et lommeur på en dress er viktigere. Selv om du ikke kan egentlig gå galt med kombinasjonen av et lommeur og dress, vil vi vise deg den rette måten å gjøre det. ; Velg din klokke og kjede nøye. ; Go i for en FOB kjede (en stil som stammer fra viktoriansk epoken) eller andre kjede stil. ; Uret vil vedlegges slutten av denne fob kjeden. ; Fest denne kjeden ved klipping den til knappen hullet av din vesten eller dress. ; Når du ikke bruker, vil lommeur plasseres i bukselommen eller i lommen på vesten (mot deg). ; Det eneste som bør synlige er fob kjeden. ; Slutten av fob kjeden kan være dekorert etter din personlige stil. Enten med en nål eller en skinnende bob. ; Kontroller at det ikke er noe i lommer som kan ripe metal av klokken. ; Chains kommer i flere varianter, noen av disse er: beltet clip kjeder, t-bar kjeder, vest kjeder og knappen hullet kjeder. ; Man kan også bruke en belteklips kjede og feste kjeden til et belte, tar det over lengden på beltet og plassere uret i lommen. ; Hvordan Wear ett Lommeur med Jeans
En dress er ikke den eneste klær at man kan kombinere et lommeur med. Jeans som klær har dukket ikke bare som et tilfeldig skjemaet, men også kombineres med visse typer klær for å oppnå en semi-formell utseende. Dette ser er det perfekte valget for, når man ønsker å se verken for tilfeldig eller for formell. At er grunnen vi finne mennesker kombinere jeans med formelle bluser eller vester. Det medfører en veldig unik stil. I bærer på med samme tradisjonen, kan man legge oodles å style deres ved donning en stilig lommeur med deres regelmessige par jeans. Det gjør ikke nødvendigvis være en semi formell titt at man er sikter for, men kunne veldig godt bare være et fullstendig casual titt og lommeur ville fremdeles match! Det er kraften i den lommeur. Hvis slitt rett, kan det gjøre underverker. Så, så hvordan bære et lommeur på jeans er ganske enkel. ; Første trinnet er å velge en god klokke. I disse dager er det flere fasjonable klokker som er tilgjengelige i markedet. Go i etter en som vil kompliment og legge til din personlige stil. ; Igjen, husk at kjeden og se er laget av samme metall for det classy effekt. ; Bruk en av flere typer kjeder og fest uret til den. ; Fest kjeden med en moteriktig bob eller pin og deretter til beltet eller knappen hullet (henhold til dine preferanser). Deretter plasserer uret enten i jeans lommen eller vesten lommen. ; Uret bør plasseres vendt kroppen slik at når du fjerner den ut, ansikter det du og du enkelt håndtere det. ; Det andre alternativet er at av den femte lomme som er plassert i den øvre delen av front lommer av jeans. Dette lomme vil være mye mindre enn de andre lommer, men gir et perfekt dekke for klokken. ; Man kan også feste kjettingen til beltet og la uret henge løs. Men for å gjøre dette, må man være sikker på at klokken ikke kolliderer med noe annet. Derfor må kjedet svært liten så at den ikke dingle farlig fra sidene. ; Lommeur for kvinner
Lommen ur er ikke en stil som er begrenset til menn. En kvinne kan team et lommeur med henne klærne like lett. Når iført et skjørt, kan lommeur kjeden bli lagt til som et lag med beltet, eller kan brukes som en kjede og være dinglet ned foran henne som et smykke. Eller i samme måte som menn gjør; med en vest eller kjede. Hvorfor begrense selv? Bruk din egen genial måter styling klærne med pocket klokker! Uansett hvilken stilen du adoptere, er lommeur huske å legge ett sexy touch til enhver stil klær! Les mer på designer klokker.
Nå som du vet de ulike stiler av hvordan å bære lommeur gå ut der, kjøp deg en og se din stil himmelen raketten! Du vil takke oss for dine plutselige forhøyet status!