Gemini tatoveringer

Gemini personer er personer født mellom mai 22 og 21. juni. Dette symbolet har tvillinger som dyrekretsen, og det enten viser en dobbel av ethvert objekt eller den romerske nummer to. Som symbolet, Tvillingen eller Gemini enkeltpersoner er komplekse personer som uttrykker dualitet. Noen av personlighetstrekk av en Gemini er, de elsker kompleksitet og blir lei av ting raskt. Disse menneskene er sosiale dyr, men deres stemninger endre seg svært raskt. Gemini er et lufttegn og mennesker som tilhører dette tegnet er ofte snill og generøs, men kan slå kaldt og fjernt til tider. Folk får Gemini tatoveringer gjort selv i minnet på noen av sine kjære som en ektefelle eller en kjæreste eller en venn.
Blomstene som steg og orkidé tilhører denne dyrekretsen signere og kan flettes inn i disse Gemini tatovering design for å gjøre dem ser enda mer attraktivt. Det er veldig lett å få Gemini dyrekretsen tatovering som de er enkle å designe og se unike og originale. De fleste av folk som vil Gemini tatoveringer gå for den romerske tall II, derfor er dette en felles design for Tvillingen. Skiltet er assosiert med den greske twin gudene Apollo og Artemis, og dermed viser dualitet. Ta en titt på noen kreative Gemini tatovering ideer nedenfor.
Gemini Tattoo Ideer
Selv om dette er en unisex tatovering design, både menn og kvinner kan style den på sin helt unike ideer. En tribal arm band med romertall II kan være en av kule Gemini tatoveringer for menn. Kvinner kan få tall med enten en orkidé eller rosen rundt det å lage tatoveringen ser mer feminine og vakre. Les mer om Gemini dyrekretsen tatoveringer.
Som Gemini skildrer dualitet, kan du ha tegninger av to kvinner, engler, Cupids, brødre, eller noen ting med en tvilling som Gemini tatovering. Romertall II kan også være skrevet på en rekke måter som kan avbilde dualitet. Tilsvarende kvinner kan ha to roser eller orkideer trekkes sammen for å avbilde dualitet.
En av de kuleste ideene for en Gemini tegn tatovering kan være et navn innskrevet i Gemini tegn. Det kan enten være ditt eget navn eller på personen du vil få det til. En sirkel med to ansikter kan også være en av de unike og ulike utførelser av Gemini tatoveringer. Gemini er et luft tegn, så hvis du vil gjøre din tatovering se trendy og varmt, kan du ha Gemini skilt i sentrum sammen med vind i bakgrunnen. Tallet 5 er også forbundet med denne dyrekretsen. Du kan ha en tribal tatovering i bakgrunnen med tallet 5 i sentrum sammen med enten en rose, orkidé eller ringblomst i forskjellige farger. Du kan ha dette som en stor back tattoo slik den vil se majestetiske og fascinerende.
De ulike stedene du kan få din Gemini tatoveringer er, ryggen, korsryggen, nakken, bak i nakke, arm, håndleddet, skulder, ben og føtter. Hvis din tatovering er på ryggen eller armen kan du foretrekker å ha en stor størrelse tatovering design. Hvis din får den på halsen, håndledd, føtter eller lavere tilbake du kan ha liten tatovering design med romertall som de er lettere å lage, og ser også elegant. Les mer på dyrekretsen tatoveringer.
Du kan mikse og matche mye design i disse Gemini tatoveringer som det er en rekke å velge mellom. Jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg til å tenke på noen kreative måter å få en Gemini tatovering. Så, før du får din tatovering Gemini, gjøre litt lekser å komme opp med ditt eget unike tatovering design.