Tegn på Emotional Abuse

Overgrep i enhver form er en atferd som søker å underlegge og kontrollere den andre personen er i et forhold. Mens vårt bilde av misbruk er vanligvis begrenset til fysiske overgrep, er emosjonell misbruk like frodig i ett dårlig fornærmende forholdet som fysisk mishandling. Faktisk motsetning i en fysisk fornærmende forholdet, hvor du kan se merkene, etterlater følelsesmessige overgrep arr av ydmykelser og nød det er vanskelig å se, men er like skadelig for en person. Så hvis du føler at partneren din er ignorerer deg, disrespecting og latterliggjøre deg i offentlig og alltid kritisere deg, så du kan bli innblandet i en følelsesmessig fornærmende forholdet. Her er noen symptomer på emosjonell misbruk er i et forhold.
Tegn på Emotional Abuse i et forhold
De fleste beskriver forholdet med emosjonelt overgriper som en følelse av å gå på eggeskall. Dette er på grunn av bruken av kontroll taktikk av overgriperen, som frykt, ydmykelser, trusler, skyld, tvang og manipulasjon. Problemet er at de fleste av disse psykologisk taktikk er vanskelig å identifisere og dermed vanskelig å håndtere selv av offeret selv. Imidlertid er det vanligste tegn på emosjonelle og psykiske overgrep kuttes bort over følelser av egenverd og selvstendighet. Dette er ledsaget av en følelse av hjelpeløshet og følelsen av å være lenket til forholdet. Du kan identifisere om du er følelsesmessig misbrukt eller ikke ved å se etter følgende tegn på emosjonelle misbruk i et forhold. , Isolasjon av person, spesielt, fra familie og venner, trusler, ydmykende og disrespecting deg foran andre, kritisere du hele tiden, kjefter på deg og kaller deg navn, Trusler om fysisk vold, Misbruk forventninger, Denying dine følelsesmessige behov; Domination -og kontrollinstrumenter atferd, emosjonell utpressing, ugyldig, minimalisering og trivialisering av offerets følelsene; Verbal overgrep enten det berating, nedsettende, kritisere, navnet ringer, skrikende eller truende er noen av de vanligste tegn på emosjonelle misbruk i ett forhold. Dette fører til depresjon, følelse av verdiløshet og lav selvtillit verdt, og lav selvfølelse, nervøsitet, pessimistisk atferd og til og med rusmisbruk i visse tilfeller.
Les mer på:; Emotional Abuse i relasjoner; Emotional Abuse: Tegn og symptomer; Emosjonelt Misbruk Relasjonar, Tegn til Emotional Abuse hos barn
Dessverre er emosjonelle overgrep i barn den vanligste formen for barnemishandling. Mer enn det fysiske overgrep som fører til brukne ben og blåmerker, overgrep mot barn i det emosjonelle form kan etterlate varige arr for livet. Om misbruket blir foreviget av venner, slektninger, folk i barnehagene eller av foreldrene, er det viktig å gjenkjenne tegn på emosjonelle misbruk hos barn for å prøve og eliminere problemet før det kan ødelegge barnets liv.
Emosjonell mishandling hos barn består av verbale overgrep i form navnet ringer, kritikk og truer barnet med fysisk avstraffelse. Videre trenger et barn foreldrenes hengivenhet og kjærlighet. Ignorerer barnet og avvise dens forkant av kjærligheten kan være smertefull for barnet. Utsette barn for vold, misbruk av andre og upassende atferd som kriminalitet, sex, vold og overdreven alkohol-og narkotikabruk utgjør emosjonelle misbruk og kan negativt påvirke et barns psyke.
Denne emosjonelle misbruk kan føre til tegn som fysiske, mentale og emosjonelle utvikling etterslep, selv avskrivninger av barnet, taleforstyrrelser, overreaksjon av feil, nevrotiske suicidal adferd som selv-lemlesting, rocking ekstrem passivitet eller aggresjon. Barnet vil virke overdrevet trukket tilbake, redde eller engstelige for å gjøre noe galt. Den beste måte å behandle dette problemet, og beskytte barnet ved barnemishandling rapportering. Les mer på emosjonelle misbruk utvinning.
Erkjenner tegn på emosjonelle misbruk bli det ved en forelder eller en annen kjær kan hjelpe deg å ta et positivt skritt mot en forandring. Dette er viktig for ditt velvære som emosjonelle misbruk kan forverres over tid og eskalerer til fysisk mishandling og batteri.