Hvordan gjøre cornrows

Cornrows er ansett som en av de mest voguish sorte frisyre. Disse er små settene med flettene som er laget og plassert tett inntil hodebunnen, med utsette de fleste av hodebunnen. Cornrows har blitt slitt av mange mannlige og kvinnelige kjendiser som David Beckham, Sean Paul, Allen Iverson, Ludacris, Justin Timberlake, Janet Jackson, Alicia Keys, og mange andre kjente personligheter.
Typer av cornrows, Da det er en rekke cornrow braid stiler, kan du bli forvirret i å bestemme hvilken type cornrow frisyre ville du foretrekker å gjøre. Det er flere forskjellige mønster der flettene kan plasseres. Hvis du går på en frisør, vil han vise dere bilder av et bredt spekter av cornrow design. Tanke på at du er en nybegynner i å lage cornrows, er det foreslått at første velger en veldig enkel frisyre gjøres hjemme. Når du får den grunnleggende ideen om hvordan cornrows skal gjøres, kan du prøve ut forskjellige frisyrer og mønstre. Å kjenne noen gode cornrow frisyrer, besøke en nærliggende frisørsalong eller bare surfe på nettet.
Retningslinjer om hvordan du gjør Cornrows Step by Step, Hvis du tenker på hvordan du gjør cornrows på korte frisyrer eller lange hårklipp, må du forstå at å lage cornrows er ikke mye forskjellig fra å lage fletter med tre deler av håret.
Det første trinnet i å lage cornrows er å rengjøre håret og fjerne eventuelle floker. Etter vask av hår, sørg for at håret er fuktig, men ikke for våt. Fuktig hår gjør at flettene til å sette skikkelig i hodebunnen. Videre, du heller ikke trenger å gi ekstra taubåter til flettene mens pyntebånd.
Nå, velger en bestemt seksjon av håret som du må slå inn mini flettene. Det er bedre hvis du setter klipp til andre deler av håret som har en tendens til å komme i mellom mens de gjør flettematerialer. Skill håret i tre deler. Hold den høyre delen med to fingre på høyre hånd, og ta den midtre delen med de andre fingrene på samme hånd.
Hold den venstre delen helt med venstre hånd. Nå starter flettematerialer prosessen ved å ta den midtre delen under den høyre delen, og holde den i høyre hånd. Nå høyre håret delen er midtseksjonen. Du da trenger å holde den nåværende midtseksjonen med venstre hånd og ta den under den venstre delen. Gjenta denne prosessen er hvordan flettet håret er laget.
Men for å lage cornrows og sett dem på hodebunnen, etter at du har gjort to knuter på braid, ta en liten del av håret i nærheten av flette og flette den med hvilken gjeldende midtre delen er. Braid ytterligere deler av håret til braids med hver knute du gjør, før flettingen er fullført. Dette vil føre til at flettingen to kinda holde seg til hodebunnen, noe som vil gi en kjølig flettet utseende etter eget valg.
Når du er ferdig med en flette, velger du en annen del av håret og starter den samme prosedyren om igjen. Fortsett denne prosessen til hele håret er ikke flettet, og det du er med en god cornrow flette frisyre.
Les mer på:; Hvordan Braid cornrows, Cornrow Styles for menn, Cornrow Braids i alle stilarter; Denne ovennevnte prosedyren er bare en metode for å lage en enkel rett cornrow. Når du er kjent med denne prosedyren, kan du endre mønsteret av braids på deg hodebunnen og gjør ulike former. Nå du burde ha forstått mye om hvordan du gjør cornrows.