Maleri Baderom Fliser

Når flisene på badet ser matt og kjedelig, så du føler for å erstatte dem med nye fliser. Imidlertid er installasjon av nye fliser i hele badet en tidkrevende oppgave og du må skall ut en god mengde penger i tillegg. Derfor er den enkleste og rimeligste måten å gi et nytt utseende til badet med hjelp av badet fliser maleri. Dette er en utmerket måte badet remodeling.
Hvordan Paint Baderom Fliser?
Hvis det er problemer som smuldrer fugemasse eller sprukket fliser, så de må repareres først, og deretter starte malerarbeidet. I utgangspunktet, kan prosjektet på badet flis maleri deles inn i fire store skritt. De er som følger:
Rengjøring av Fliser: Dette er første trinn i forberedelsene av overflaten skal males. Hvis du finner mold og mugg på badet fliser, bør du rengjøre dem første med hjelp av en god bleking agent. Ellers, bør du starte med rengjøring av skitt, skitt og såpe scum igjen på flisen overflate. Ta et kommersielt rengjøring produkt eller en flis og injiseringsmasse rensing løsning, og en ikke-slipende skurerondell og gni det grundig over hele brikkene å kvitte av vrakrestene. Hvis flisene har flekker av kalsium sugekoppen ved hardt vannet, må du ta hjelp av en kalsium depositum remover. Rengjøre fugemasse i mellom fliser er en kinkig oppgave og du vil kreve en gammel tannbørste for å nå disse vanskeligste områdene. La flisene tørke opp helt før du fortsette til neste trinn. Les mer på bad rengjøring.
Sliping av Fliser: Sliping er et must før maling keramiske baderomsfliser eller noen andre brikker for å bli kvitt den blanke overflaten. Dette vil sikre at anvendte malingen vil overholde godt inn overflaten. En 220 sandpapir er akkurat rett for typen finish du leter etter. Sliping alle brikkene med hånden vil være litt tøff oppgave. Derfor, holdt en hånd orbital slipemaskin er den best alternative. Det vil gjøre overflaten grove men vil ikke gi noen uønskede riper som kan bli synlig etter maling. Når sliping jobben er over, tørk off all støvet og rusk grundig fra pusset overflaten med en myk, fuktig klut. Under sliping, må du beskytte deg selv med en maske og briller for å unngå innånding av skadelige fliser støv.
Anvendelse av Primer: Dette gjøres for å forberede en god base for maling. Bruk en høy kvalitet primer på flisene. Oljebasert primer er det beste valget for flisene som malingen skal brukes er også en olje basert en. Bruk en pensel med syntetisk bust å påføre primer. Start anvende den på hjørnene først og deretter fortsett til gjelder på flatt overflaten. Ikke legg børsten med for mye av primer maling som den vil etterlate male linjer på flisene når den tørker. Bruk vertikale streker å male hver av flis individuelt. Tørketiden er nevnt av produsenten på etiketten av boksen og er vanligvis 24 timer. Gi at mye av tiden for primeren å tørke opp og deretter bruke den andre strøk primer.
Anvendelse av Maling: Når andre strøk med primer er tørket opp, sand på primer belagte overflaten igjen for å fjerne eventuelle klumper etterlatt av primer slik at overflaten kan holde malingen godt. Velg en god kvalitet oljebasert maling for å male baderomsfliser. Sats på maling som er egnet for kjøkken og bad. Dette er fordi disse malinger er formulert på en slik måte at de kan motstå fukt og hindre vekst av mugg og mugg. Oljebasert maling krever lengre tid for program og tørketiden er lenger også. Men, er finishen på denne maling av meget høy kvalitet og vil vare i lang tid. Mens bruk av maling, i stedet for å bruke en tung pels, er det tilrådelig å bruke flere antall tynne strøk. Pass på at du bruker hvert strøk først etter at forrige lag har tørket opp.
Etter badet flis maleriet, vil du legge merke til at badet har fått en frisk liv. Kontroller fargen på maling som du velger skal være i samsvar med den generelle bad dekorasjon. Til slutt vil jeg gjerne foreslå maler ikke de områdene av badet som får våte gjentatte ganger liker dusjen området eller badekaret som maling er bundet til å skrelle av i løpet av uken.