Fake Hair Extensions

Hair extensions er ikke lenger en sjelden brukes mote tilbehør. Dette er vanlige så mye som mange metoder for hår styling. Mens det er to grunnleggende typer hair extensions tilgjengelige, har hver person en annen grunn til å velge en av disse. I denne artikkelen vil jeg fortelle deg om den falske håret extensions. Fake hair extensions er blant de mest populære hår tilbehør. Langt hår extensions, kort hår extensions, krøllet hår forlengelse, uansett hva du krever, er du sikker på å få et perfekt stykke som passer ditt naturlige hår.
Hvordan Sett i Fake Hair Extensions?; Det finnes ulike måter å anvende hair extensions. Lar oss få vite mer om de vanligste hår forlengelse teknikker i detalj.
Termisk Søknad; Termisk programmet er en av de populære måten å feste falske hair extensions. Her er en polymer saken er brukt for å termisk feste 20-30 tilnærmingene av falske håret til håret ditt. Disse falske trådene er plassert i mellom håret og deres anvendelse vil ikke skade deg naturlig hårstrå. Hvis du vurderer fordeler og ulemper med hair extensions, så har denne metoden noen ulemper å bli nevnt. Polymeren saken er lett synlig hvis det ikke er skikkelig dekket av deler av naturlige hår. Dessuten er denne metoden for programmet vet også å være svært dyrt.
Clip-in Extension; Den perfekte gjør-det-selv-metoden er hår extensions er clip-in. Disse falske klippet i håret extensions er mye billig enn noen andre typer. Hva mer interessant om dem er at man kan ha mange av disse og velge en ny stil hver uke på grunn av "rimelige"-faktoren. Disse er vaskbare og du kan gjøre dette hjemme selv. Pass på at du fester dem riktig slik at de ikke skade deg naturlig låser. Løst festet clip-ins eller de som festet på en svært tynn tråd kan medføre en belastning å din naturlige tråder på grunn av ekstra vekt.
Spor Extension; Spor extensions er ikke blant de vanligste typene av hair extensions. Men disse falske utvidelser og metoden kan anses som et godt alternativ, da disse ikke vil føre til noen skade på naturlige tråder. Du håret er først stylet til et fast flette over håret ditt, og så disse spore utvidelser er sydd inn i braid. En av de store ulempene med denne typen er at det ikke er egnet for alle hårtyper og trenger profesjonell hjelp også. Les også på kald fusjon hair extensions.
Kan du Dye Fake Hair Extensions?; Svaret på dette spørsmålet er, Nei! I utgangspunktet, styling fake hair extensions er ikke mulig. Disse består av ulike kjemikalier og elementer, og gå gjennom en industriell prosesser for å dø som trenger ekstrem temperatur. Dessuten er bruk av varme styling metoder over disse anbefales ikke. Disse vil gjenopprette sin opprinnelige form og farger selv etter å ha blitt vasket en flere ganger, så dette må faktisk vurdert som en "pro" over den naturlige hair extensions. Les mer om hvordan du skal ta vare på hair extensions.
Hvor mye Fake Hair Extensions Kostnad?; Husk at kvalitet hair extensions må være ditt første preferanse. Når alt dette er avgjørende for å gjenopprette helsen til ditt naturlige hår. Fake hair extensions koster mye mindre enn den naturlige hair extensions. Disse kan koste deg noe over $ 80. I utgangspunktet kostnadene avhenger av hvor mye lengde disse har og hvor mye tykkelsen du trenger. Kostnadene vil også variere med type falske hair extensions du kjøper. Hvis du vil ha noen billige fake hår extensions, som vil se bra også, så klipp-ins er svaret. Enkel bruk og vedlikehold, disse er mye å gå for. Les mer om kunstig hår integrasjoner.
Hvis du er bekymret for om de falske håret extensions ville se naturlig eller ikke, så bare ikke bekymre deg. Nyeste teknologien sørge for at disse går bra med din naturlige hår og gir en fantastisk utseende. Så, er når du får falske håret extensions for håret ditt?