Friendly Brevformat

The art of brevet skriver er best undervises med sample vennlige brevformater. Denne typen brevet skriving er lett å lære, siden det er ingen fast måten å skrive den. Friendly bokstaver er uformelle brev, uten fast format med å skrive eller en fast stil. Dermed skiller et slikt brev fra person til person. I motsetning til andre formelle brev, et vennlig brev, består av personlige saker og grunner, noe som er hvorfor det kan være lengre på størrelse enn andre formelle brev. I tillegg, kan språket som brukes være fortellende eller beskrivende på en vennlig bokstav. Selv om, er ikke det faste vennlig brev format, et vennlig brev, har en dato, adresse, hilsen, hovedstyrken, gratis tett, underskrift og PS (Post Script, hvis nødvendig), akkurat som alle andre brev.
Hvordan skrive ett Friendly Letter: Format
Adresse: Skrive avsenderadressen er ikke obligatorisk i et vennlig brev format. Men, hvis du ønsker å skrive adressen din til retur, kan den være skrevet på toppen høyre hjørne. Mottakerens adresse er skrevet på venstre hjørnet, ett linje under returadresse.
Hilsenen; Adressen er direkte etterfulgt av et hilsenen. Det er ingen gjenstand linjer eller referanse linjer i et vennlig brev format. «Kjære Mr / Ms (navn) 'eller brevet støttes' etterfulgt av et navn, blir de mest brukte hilsninger på riktig vennlig brev format. Hilsenen på en vennlig brev format er alltid etterfulgt av komma.
Main Body; Første ledd vennlige brevet, hilser mottakeren. Hvis brevet er et svar på et tidligere skrevet brevet, da det må nevne det, med et ord av takk for å skrive, for mottakeren. Det første avsnittet introduserer også avsender til mottaker. Neste avsnitt, snakker om personlige problemer eller grunner som du skriver brevet. Som nevnt tidligere, kan lengden på en vennlig brev utvide, som per innhold. Språket som brukes kan være eksplisitt, sammenlignet med formelle brev. Etter hvert som du kommer til den konklusjon av brevet, slutten igjen med takk, og nevner dine følelser på en linje eller to.
Gratis nær; motsetning til formelle brev, uformelle eller vennlig brev har en rekke avslutninger. "Hilsen Kjærlig ',' hilsen ',' Takker du", "Miss You", "Yours Truly ',' Cheers ',' See You Soon", "Warm Regards", "med masse kjærlighet ',' Best Wishes ',' Yours Forever "eller" Love "er noen av alternativene for å skrive en gratis tett i et vennlig brev format.
Post Script; En post script er skrevet etter at brevet er over. Faktisk, et innlegg skript eller populært kalt 'PS' er skrevet etter den gratis tett. Vanligvis, hvis du går glipp av en viktig opplysning, i brevet, og du må nevne det, er et innlegg script på slutten av et vennlig brev en akseptabel norm. PS er aldri skrevet i en formell.
Les mer på:, Hvordan skrive et brev, Riktig Friendly Brevformat, Den teknologiske fremskritt omdannete behovet for å skrive bokstavene. Men det finnes fortsatt et behov for å skrive, for sin sjarm, og over det til formål som teknologi, kan likevel ikke oppfylle. Å lære barnet hvordan å skrive brev i svært ung alder, kan gå langt i å etablere sine språkkunnskaper, evnen til å uttrykke og kommunikasjonsevner. Jeg håper dette brevet vennlige format, tjener formålet for det samme. En vennlig brev, blir mer enn et minne etter mange år sin skriftlige og kan komme opp igjen de samme følelsene som det ble skrevet. Brev er alltid poster av tid, innsats, følelser og kjærlighet som avsenderen skrev en gang det. Så, ikke bare skrive dem, men bevare dem godt også.