Vindu Vipper Lover

Bilen vinduet missfarging lover som gjelder for deg vil variere fra stat til stat i USA og årsakene for disse lovene være bestått er ganske tydelig å se. Det er mange grunner til at et individ ville velge å farge hans / hennes bilvinduene. Temperaturen innenfor bilen forblir lavere, ser bilen mer attraktiv, og noen folk selv gjør det for noen medisinske grunner. Selv om unntakene finnes som kan gjøres i tilfelle av medisinske årsaker, må alle overholde disse bilvinduet missfarging lover under noen omstendigheter.
Hver stat har sin egen auto vindu tint lover som skal følges, og det er statens Police Department som avgjør disse lovene. Innholdet i vinduet missfarging lovene omfatter mengden av lys som må passere gjennom et farget vindu. Ulempen av vindu missfarging reduseres synlighet, på utsiden og på innsiden. Dersom vinduene er sterkt farget sjåføren kan noen ganger være i stand til å se ting som er ved siden bil, helt klart. Dette er en ekstremt farlig scenario og en som kan unngås. Derimot, bør det være noen grad av synlighet for folk på utsiden å se innsiden bilen. Dette er et sikkerhetstiltak, og dette er det som gjør følge vinduet missfarging loven et obligatorisk praksis.
Vindu Vipper lover, Det er viktig å innse hva vindu missfarging betyr nøyaktig og hvilke materialer er generelt, brukes til dette formålet. Hovedformålet som disse lovene er passert, ifølge staten trafikken kodene, er 'lystransmisjon' og 'lysende refleksjonsmålinger'. Begge disse faktorene i stor grad påvirker synlighet gjennom vinduet, og hvis nivået av fargetone overstiger den tillatte nivået, kan det være farlig for mange mennesker. Det selvfølge at frontruten kan har absolutt ingen fargetone overhodet.
Most auto produsenter gi tonet glass fra deres produksjonslinje selve, og slike biler er alltid kompatible med vinduet missfarging lover staten. Problemet oppstår, når folk bestemmer å få sine vinduene tonet ved selv. De er vanligvis uvitende av staten lover angående tonede vinduer og ende opp bryter loven som resultat. Hvis du beslutter å tint vinduene, besøk en større tuck butikk hvem kan gi deg nøyaktige og pålitelig informasjon om vinduet missfarging lovene. Det er vanskelig for en privatperson å estimere mengden av lys som går gjennom et farget vindu, så hjelp av en regjering inspektør eller en privat lisensiert profesjonell også hjelpe. Disse personene sjekke 'lystransmisjon' og 'lysende refleksjon' med en avansert fotometer.
Window missfarging har blitt svært populært blant folk som ønsker å tilpasse og tilpasse sine biler. Attraktivitet bilen går opp sterkt med vindu tints, ifølge noen mennesker. Dette er godt og bra så lenge det gjøres innenfor tillatte grensene, men de fleste ender opp krenke vinduet missfarging lover statlige deres. De fleste mennesker begår denne forbrytelsen bare på grunn av uvitenhet, men noen folk vet bedre. Andre besøke noen shop hvem avgifter lavere vindu missfarging priser og unknowingly bryte loven. Det er viktig å følge vinduet missfarging lovene ikke bare for din egen sikkerhet på veien, men for sikkerheten til de rundt deg også. Svært reflekterende vinduet nyanser kan føre til mange alvorlige ulykker og kollisjoner.
Det finnes visse unntak og fritak i noen stater, om vinduet missfarging lover for medisinske grunner. Folk som har en ekte medisinsk problem kan benytte disse unntak og tint vinduene annerledes. Riktig lisensiering, og sertifisering er absolutt nødvendig for dette selv, og noen stater ikke engang vurdere tilfeller av eventuelle unntak, uansett hvor alvorlige de måtte være.
Også se følgende:; Slik Tint Car Windows; Window Tint Removal; Window Tint Removal Cost; Hvis én blir funnet krenke vinduet missfarging lovene han / hun kan bøtelagt eller gitt en billett. Hvis tonet vindu ikke endres umiddelbart, og dersom personen er gjentatte ganger tatt fornærmende loven kan sin lisens også tilbakekalles. Dette er en sak som trafikken myndighetene tar svært alvorlig, og det må ikke bli ignorert for enhver pris.