Hvordan beskrive deg selv

Det kommer til meg som en stor overraskelse når folk når folk spør hvordan du beskrive deg selv? Hvorfor er det så vanskelig? Og folk som jobb intervjuerne kjenner finner folk at det er vanskelig, så oftere enn ikke, er det første spørsmålet de spør potensielle kandidater. Men la meg fortelle deg at det er faktisk en veldig ren og enkel ting å gjør. Hvis noen spør deg om deg selv, to ting du må huske på er å understreke på bedre kvaliteter og glans over den tilsynelatende negative. Og holde hodet rolig. Nå vil du finne at en annen situasjon krever en annen introduksjon. Så basert på hvilken situasjon du befinner deg i, her er noen litt ulike svar på hvordan å beskrive deg selv. Les videre for spørsmålene om deg selv for å hjelpe deg å bli kjent med deg selv bedre.
Hvordan beskrive deg selv i et intervju
Nå en jobb intervju er en nødvendigvis formelt møte, og det er egentlig ingen mulighet til å spøke her. Du må være fast og rett på sak. Marker de positive sidene ved din personlighet. Du trenger ikke å utdype eller engang nevne de negative poeng, fordi intervjueren allerede er flink til figuring dem ut selv. Len deg tilbake og tenke på hva er de mest kommersielt salgbart poeng om deg selv. Hvis du ikke kan fokusere på noen, spør venner eller andre som kjenner deg best. En ting til, viser en god mengde tillit i intervjuet, og har noen bevis, eller en historie sikkerhetskopiere de positive punktene du liste ut om deg selv, slik at det blir mer troverdig. Ikke forsøk å lyve i jobbintervjuet, som de, med sine år med erfaring i å se folk lyver, vil fange deg i et blunk!
Hvordan Beskriv deg selv i en CV
Ett sammendrag er din annonse til alle selskaper du sende det til. De fleste tror at en CV er ganske enkelt en liste over alle dine prestasjoner, men det er så mye mer enn som så! Du må gi din karriere mål og vet hvordan du skal beskrive deg selv. Siden det er ikke mye rom for cross-avhør når det kommer til en CV, kan du overdriver litt! Når igjen må du spørre deg selv hva er dine beste kvaliteter. De kvaliteter at selskaper og deres rekrutterere vanligvis ser etter er hardt arbeid, kreativitet, lederskap, gode kommunikasjonsevner og god kunnskap om den jobben du blir ansatt for. Så basert på de kvalitetene du ser på deg selv, kan du beskrive deg selv i en CV.
Hvordan beskrive deg selv på en datingside
Nå er jeg vel ikke så mange mennesker på en datingside kommer til å legge for høy verdi på profesjonelle kvaliteter som problemløsning evne og lederegenskaper. Å beskrive deg selv på en datingside på en helt annen sak. Tenk på alle sosialt akseptable kvaliteter nå. Er du morsom? Er du en god venn? Er du hyggelig for hele folket? Vet du hvordan du skal holde en person av det motsatte kjønn lykkelig? Vel, skrive dem alle ned. Du kan også være kort og sarkastisk på en datingside, noe som ville bli kalt 'hara-kiri' hvis du gjorde det i et intervju! Du kan gi en stor demonstrasjon av humor din på "hvordan vil du beskrive deg selv"-delen på datingside. Prøv å være vittig, og det vil være godt verdsatt.
Eksempler på Hvordan beskrive deg selv
Nå fra artikkelen du så at når du skriver din introduksjon på et dating nettsted og på en CV, må det være decidedly vanskelig. Så hvis artikkelen ovenfor fortsatt ikke har hjulpet deg lære å beskrive deg selv, kan du bruke en av disse måtene å beskrive deg selv.
For en Resume / Job Intervju:, jeg tror at jeg er en meget hardt arbeidende og dedikerte mennesker, som min faglige rapporter viser. Bortsett fra dette er jeg også allsidig og elsker å håndtere nye utfordringer som livet kaster mot meg. Jeg har vært lagleder før i mitt tidligere selskap, og vidd stor suksess, noe som viser min lederegenskaper. Etter å ha jobbet på dette feltet (nummer) år, tror jeg jeg er også veldig godt bevandret med nitty-gritty av arbeidet.
For en datingside, Fun kjærlig og intelligent ung mann / kvinne på jakt etter en date. Store overraskelse er det ikke!
Fortsatt forvirret? Les videre for mer om selv-introduksjon. ; Innledning Tale om deg selv; Introduksjon Taler om deg selv, skrive et essay om deg selv; Som du kan se, er spørsmålet hvordan du beskrive deg selv er ikke så vanskelig å svare på. Tross alt, vet du selv, og dine kvaliteter og ditt fall poengene best! Så bare skrive dem alle ned og ramme noen fancy uttalelser rundt dem!