Hvordan Erstatt kuleledd

En bil er fjæringen er bundet sammen av kuleledd. Disse kuleledd sikre at forbindelsen mellom styringen og forhjulene opprettholdes. En bil er forstillingen har normalt fire kuleledd, to på hvert hjul - en øvre og en nedre felles. Disse kuleledd trenger utskifting etter at bilen har gjennomført rundt 80.000 til 150.000 miles. Skitt, mangel på smøremidler og konstant slitasje, påvirker disse leddene og følgelig ubrukelige. Hvis du finner ut at turen bilen styring er ustabil, eller bilen rister under kjøring, eller du hører noe støy som kommer ut av forhjulene, kan det være et tegn på at ballen leddene i bilen trenger utskifting. Hvis du vet hvordan du bytter ball leddene, kan du gjøre dette ved selv heller enn å ta bilen til en motor mekaniker. Her er hvordan du kan gjøre det.
Materialer som er nødvendige for å erstatte kuleledd; Du ville kreve følgende materialer for ballen ledderstatning bestrebe:; en fett pumpe; En jack, sylteagurker gaffel eller rettetang stav, Wire, en drill maskin; en momentnøkkel, Hammer, Hvordan Skift kuleledd; Etter å ha samlet alle de materialene du trenger for å erstatte ball leddene, kan du nå starte selve kuleleddet erstatning ved å følge disse enkle trinnene:: Du må forberede arbeidet ditt område og finne ut en flat, hard og fortrinnsvis betongoverflaten å parkere bilen. Når dette er gjort, heve bilen forfra, med en jack. , Det vil være mye enklere å skifte kuleledd hvis du kan ta forhjulene av. Du vil også måtte fjerne bremsen og suspensjon av bilen. Når du fjerner bremser, sørge for at du henge dem riktig på en wire og ikke la dem dingle i luften. ; Hvis bilen din har en McPherson suspensjon, vil det bare ha en eneste ball joint, den nedre. Når du skille strut, vil du lett kunne få tilgang kuleleddet. : Ta ut splinten, og løsne kronemutteren, en stor mutter i bunnen med hodet ser ut som en krone. Igjen, hvis bilen din har en McPherson hjuloppheng, bare trekke ut klype bolt. ; Deretter fjerner ballen felles ved å løsne sitt mutter. Vær forsiktig, da dette mutter er ekstremt stramt og du vil kreve en utretting stang eller en pickle gaffel for å få det ut. Siden du ikke har fjernet kronemutteren, vil ballen felles ikke falle ned direkte på føttene. , Nå med drill maskin, fjern alle nagler rundt kuleledd, og sakte dra det ut. ; Når du har fjernet det gamle felles, må du erstatte den med en ny. Ta den nye kuleleddet og skyv den tilbake til dens plass gjennom styringen knoke hullet. , Skru kuleleddet på sin plass med alle de kjente verktøy eller ens levert av produsenten sammen med den nye felles. ; Trekk til skruene, med et dreiemoment er veldig vanskelig som det viktig at den nye kuleleddet ikke beveger seg bort fra stedet. Fest nye smørenipler og legg til litt ekstra fett til forsamlingen, for å sikre tilstrekkelig smøremiddel. ; Fest brems og fjæring komponenter som du har fjernet tidligere. Sett hjulene igjen, senke bilen og deg selv et klapp på ryggen. Du har erstattet den gamle kuleledd med en splitter ny en! ; Ball Joint Replacement Cost; Etter å lære hvordan du bytter ball leddene, hvis du føler for å gjøre det selv, så din grunnleggende materielle kostnadene vil komme til rundt US $ 500 til US $ 600 for alle de fire kuleledd. I tilfelle du ønsker å spare innsatsen, og gå til en mekaniker, vil gjenanskaffelseskost for alle de fire leddene skyte opp til rundt US $ 800 til US $ 1100, avhengig av bilen.
Ball Joint Replacement tips; Følgende er noen kuleledd erstatning tips som du kan bruke til din fordel:; alltid referere til en service manual når du skifter kuleledd. Følger alle spesifikasjoner og prosedyrer som kan være unike for din bil. ; Når du løfter opp bilen, er det bedre å låse styringen håndtaket. Dette plasserer styringen i den beste posisjonen for deg å fullføre jobben uten noen hindring: I tilfelle av kuleleddet blir festet til styre armen, så må du bytte hele kontrollen arm når du skifter kuleleddet. ; Så snart du har erstattet kuleledd, er det alltid bedre å få bilen justert av en profesjonell. ; Bruk alltid standard, og selskapet produserte produkter når du bytter ball leddene. Ikke prøv å kjøpe ikke-standardiserte materiale som det kan være noen avvik i størrelsen på delene. ; Les mer på:; Car Problemer, bilreparasjoner, Car Safety, jeg håper denne artikkelen har hjulpet deg å forstå hvordan du bytter ball leddene. Skifte kuleledd er enkelt, men tidkrevende. Så sørg for at du holder tilstrekkelig tid til side for å skifte kuleledd.