Husholdningenes Bugs

Snakk om uønskede gjester og hushold bugs vil topper listen. Creepy bugs gjennomgangen på bordet, eller scurrying over gulvet kan la en virkelig flau mens underholdende. Invasjonen av husholdningenes bugs kan bevise ganske farlig hvis du har smårollinger rundt, som de kan bli bitt av dem. Dessuten, om barna dine er allergisk mot bugs bite, så du vet aldri når din pjokk vil tråkke på en mine. Du kan ikke bo i et hus som plager deg som et minefelt, så du trenger for å lete etter løsninger for å kvitte seg av husholdningenes bugs. Les mer på skadedyrbekjempelse.
Felles Husholdningenes Bugs og kontrolltiltak
Den type kontroll for husholdningenes bugs - skadedyr og insekter, vil avhenge av hva slags du arbeider med i ditt hus. Husholdningenes bug identifisering er viktig som hver bug behov konkrete kontrolltiltak. Vanligvis, vi alle kjenner bugs vi har med å gjøre, spesielt husholdningen bugs som biter. La oss ta en titt på noen av dem.
Maur
Maur: tråkke på maur stier og ha alle slags røde maur gjennomgang og Lekebiting er du ingen behagelig følelse. Den stikkende følelsen vil gjøre deg gå nøtter! Én enkelt middel for å bli kvitt maur raskt og naturlig er ved å blande some boraks og sukker og la den ut for maur å konsumere. The maur på inntak the boraks vil kveles og dø. Du kan også bruke borsyre å bli kvitt dem. Bare legg til litt sukker løsning borsyre og hell litt på maur fotspor. The sukker løsningen vil tiltrekke seg maur, og borsyre vil gjøre avviklingen prosessen. Les mer om hvordan du skal drepe maur.
Kakerlakker
Ikke bare er kakerlakker stinkende og stygg å se på, men de kan også ødelegge mat, tygge på klær og ødelegge senger. Ikke glem de bærer mikrobene! Borsyre fungerer for kakerlakker også! Faktisk er det best å holde et tilstrekkelig lager borsyre hjemme. Du kan bruke den på flere husholdningenes bugs, dessuten, hva er bedre enn tiltak for å kontrollere husholdning bugs naturlig. Bare bland 2 deler av borsyre pulver og mel sammen med ½ del av melis. Legg til litt vann, nok til å forberede en deig. Lag små baller av denne deigen, og plasser dem på ulike steder i huset. Siden, kakerlakker som sprekker og mørke hjørner, må du spot alle mort hangouts og plasserer disse snacks for dem. Når inntatt, vil borsyre beruse og drepe mort. Men sørg for at barna holde seg borte fra disse borsyre baller. Les mer om hvordan å bli kvitt kakerlakker.
Møll
Møll er insekter peiling skinn to sommerfugler, bortsett fra fargerike vinger. Stort sett, mennesker som bor i woody regioner sliter med å holde møll ut av huset. Møll vraket hager, klær og mat på kjøkkenet. For å få kvitt dem raskt, få tak i lavendelolje. Dunking en bomullsdott i lavendel olje og plassere den på ulike vinduskarmer av huset vil bidra slå tilbake møll. Dessuten lavendelolje, selv timian, mynte blader og nellik er kjent for å slå tilbake møll. Les mer om hvordan du kan bli kvitt møll.
Teppe Biller
Eller annen måte, jeg liker å se teppe biller. Deres flaskebørste som kropper og måten de beveger handler om noe som fascinerer meg. Men er skaden disse teppet biller føre til mat og klær ikke morsomt. La oss ikke glemme de ulike allergier de utløser og sykdommer som miltbrann som de er i stand til å spre! For å få kvitt dem, kan du igjen bruke borsyre. Støv teppet biller med borsyre og du vil ha død biller. Siden eggene er ganske spenstig, vaske alle teppene beetle infisert stoff i varmt såpevann.
Les mer på:; Hvordan bli kvitt Carpet Biller; måter å bli kvitt Stink Bugs; Husholdningenes bugs kontroll er ikke veldig vanskelig hvis du kjenner de rette kontrolltiltak. Infestation av ukjente skadedyr er det som forårsaker en til panikk, men holde seg rolig og prøve og finne ut hva slags feil har infisert huset ditt. Søker hjelp fra skadedyrbekjempelse avdelingen så snart som mulig, som raskere kontrollen tiltak, jo mindre angrep spre og lettere å bli kvitt dem.