Hvordan Wear Ankel Boots

Støvler er noe som gir en komplett finish til en kvinne stilfulle antrekk. En av de beste type kvinners sko er det ekstremt fancy ankelstøvletter. Dette er ett ultimate motetilbehør at man kan være sammen med ulike typer av kvinners klær og disse støvlene vil umiddelbart forbedre deres utseende. Vel hvis du fortsatt er forvirret om, hvordan å bruke ankelstøvletter, så denne artikkelen vil gi deg svaret.
Ankel Boots: Valg Ledige; ankelstøvletter er en av de vanskelige footwears å ikke. Disse vanligvis pleier å få kalvene ser tykkere og gjøre beina synes kortere, dermed må kortere kvinner don disse nøye. Men la meg fortelle deg at disse ikke bare for de høye lass, slitt godt, de kan gjøre hvem som helst ser fantastisk. Lace-up stil, zip-up stil og slip-stil er de grunnleggende typer ankelstøvletter. Videre, har du muligheter av flate ankelstøvletter, boks krenget ankel boots og blyanten hæl ankelstøvletter. Middels hæler til høy hæler, kvadrat tå, avrundet tå og spisse tå er andre alternativer du kan vurdere når du velger en. Så, la oss gå videre til hvordan å bruke ankelstøvletter, og kjenner heteste stiler.
Hvordan å Wear Ankel Boots: Bare Legs; Dette er igjen noe vanskelig. I utgangspunktet, kan du koble ankelen støvler med en kjole eller skjørt som er kort i lengde. Mind godt at skjørt eller kjole må være over eller opp til knærne, ikke under dem. Uavhengig av din høyde, skjørt tre-fjerde eller kjoler som faller under knærne er en streng nei-nei. Husk, hvis du ønsker å bruke lange skjørt enn disse må dekke hele ben og faller på dette elegante sko å lage en perfekt kombinasjon. I tilfelle en liten del av beina er igjen åpen bare sette på den mørke tights og bære ankelstøvletter å ha et flott utseende.
Hvordan å Wear Ankel Støvletter: Tights, Tights er en av de beste stykke antrekk du kan koble sammen med ankelstøvletter. Skli inn i en sexy body-fit kort kjole, en mini skjørt eller en stilig tunika og bare bære tights, er du sikker på å se kjempebra når du er ferdig antrekk med ankelstøvletter. Prøv det, vil du definitivt elske stilen. Dark tights kan ta seg best da sammen med korte eller lange kjole eller t-skjorter også, når du vil ha på ankelen støvler. Hvis du har en god høyde enn du tør å velge de tights som vil legge igjen en 3-4 inches stripe av huden synlig mellom ankelen støvler og tights. Disse kan videre sammen med formelle skjorter eller fancy tunikaer.
Hvordan Wear Ankel Boots: Jeans; Ankel støvler er et populært valg blant skotøy sammenkobles med jeans. Du kan bli forvirret om hvordan du ha ankelstøvletter til jeans? Det er to måter. Først er bruk den med noen andre sko, slik at jeans faller på disse støvlene. Husk at det vil dekke ankelen delen. Meste av tiden, dette tar bort sjarmen til ankelstøvletter, slik at det ser ut som vanlig lengde støvler. Ved Capri, disse er et godt valg, men ikke for korte jenter. Next og beste måten å ha ankelstøvletter med jeans er, tucking-i jeans. Du sannsynligvis trenger en skinny jeans for denne stilen. En mager jeans, tucked-in ankel sko gjør en vakker combo. Bare sørg at fargene match godt, og du er sikker se hot.
Les mer på:; Women's støvler, vinterstøvler for kvinner; Thigh High Boots for kvinner; Du ville godtar at ankelstøvletter er en av de må ha sko for alle kvinner. Alt du trenger å vite er hvordan å bruke ankelstøvletter med rette! Sammenkobling dem med rett antrekk er ekstremt viktig i tilfelle av denne fottøy. Så, sjekk-og re-sjekk når du bruker ankelstøvletter å påse at du gjør den beste kombinasjonen, og ser best ut!