Anti Øyenbryn Piercing

Selv om kroppen piercings har vært en del av ulike kulturer siden flere århundrer, øyenbryn piercing er noe som er helt nytt. Selv om denne typen piercing anses å være ganske moderne, er det sakte stadig mer populært blant ungdommene. Mellom de ulike typene av øyebryn piercinger, er anti øyenbryn piercing sies å være den nyeste. Anti øyenbryn piercing er den som blir gjort litt under nedre bane i øyet, akkurat på den øvre kinnbenet. Akkurat som alle andre former av øyebryn piercing, selv anti øyenbryn piercing er en overflate piercing dvs. piercing er gjort like under huden og ikke engang berøre noen av musklene i ansiktet eller bein. La oss ta en nærmere titt på de nyeste moten blant ungdommene, anti øyenbryn piercing. Vite mer om ulike typer piercinger.
Anti Øyenbryn Piercing Informasjon
Det anti øyenbryn piercing er også kjent som teardrop piercing og til og med tårer. Grunnen til dette piercing å ha blitt populært er fordi det i stor grad forbedrer ansiktet til personen, spesielt øynene. Men før man gjør vedtak om å få dette piercing gjort, er det viktig å samle all informasjon på denne type piercing. Les mer på øyenbryn piercing kostnad.
Anti Øyenbryn Piercing: Prosedyre
Den viktigste faktoren når det kommer til alle typer piercing er en god og erfaren piercer. Dette er veldig viktig i tilfelle av anti øyenbryn piercing fordi en uerfaren piercer ikke kan gjøre det ordentlig, som kan føre til visse problemer. Så, før du velger en piercer, forskning godt og velge en som er ekspert i å gjøre overflaten piercinger. Før piercing er gjort, ta en titt på de virkemidlene som skal brukes i piercing prosessen. Kontroller at instrumentene er sterilisert for å unngå enhver form for øyenbryn piercing-infeksjon i løpet av helbredelsesprosessen.
Når du er helt sikker på piercing studio og piercer, vil du bli bedt om å signere visse dokumenter. Da, vil området rundt kinnbena samt huden under øynene rengjøres med alkohol bomullspinne eller desinfeksjonsmiddel. Etter dette vil piercer markere området som må være gjennomboret. Huden rundt dette området vil være festet med fingeren og en nål blir satt inn sakte inn i huden. Når hullet er helt gjennomført, vil piercer rense bort blodet som kommer ut i løpet av piercing. Den anti øyenbryn piercing smerte er vanligvis minimal, men det avhenger av måten det er gjennomboret. Når blodet er renset, er anti øyenbrynet piercing smykker settes inn i hullet som er skapt av piercing. Smykkene som normalt brukes for denne typen piercing er en overflate vektstang eller en buet barbell. Blødningen vil fortsette i noen minutter, og dermed er det viktig å holde et gasbind over piercingen før det slutter å blø helt. Les mer på øyenbryn piercing omsorg.
Anti Øyenbryn Piercing: Healing og ettervern
Akkurat som alle andre øyenbryn piercing, selv anti øyenbryn piercinger vil ta 6 - 8 uker for å leges helt. I løpet av denne tiden, er det ekstremt viktig å følge retningslinjene gitt av piercer nøye. Piercing bør rengjøres daglig med en løsning laget av en blanding av varmt vann og havsalt. Dette bør gjøres minst to ganger på en dag. Utsette anti øyenbryn piercing til varm komprimerer også er nødvendig for å hindre at det skjer noen form for infeksjon på hull området. Man bør unngå å berøre eller flytte piercing med hendene, da dette kan føre til anti øyenbryn piercing arr. Hvis man opplever noen form for smerte eller infeksjon på hull området, er det nødvendig for å konsultere lege eller piercer umiddelbart. Vite mer om øyebryn piercing risiko.
Du kan gjerne lese mer på:; Facial Piercinger, Facial Piercings List; Facial Piercings Guide, jeg håper alle tvil om anti øyenbryn piercing fjernes ved å lese denne artikkelen. Selv om anti øyenbryn piercing er sies å være en langvarig én, er det sjansene for avvisning, om riktig behandling er ikke tatt. Så, hvis du planlegger å få en anti øyenbryn piercing, husk at det er et stort ansvar og du må ta vare på det på rette måten, før du flaunt det foran vennene dine.