Fjern Dark Spots

Mørke flekker på huden oppstår på grunn av ulike årsaker. Langvarig soling, naturlige aldringsprosessen, funksjonsfeil i leveren, allergi og utilstrekkelig hudpleie er de primære gjerningsmannen bak denne huden. Mørke flekker kan gjøre enhver person veldig bevisst om sitt utseende og kan selv bulk hans eller hennes selvbilde i noen tilfeller. Hvis du vil vite hvordan du fjerner mørke flekker, så her er noen behandlinger for bli kvitt denne huden tilstanden.
Slik fjerner mørke flekker?
Lemon Juice, mørke flekker som er forårsaket på grunn av akne kan være veldig sta, og det er svært vanskelig å bli kvitt dem. Det er her sitronsaft kommer hendig. For å fjerne mørke flekker fra akne, ta en sitron, squeeze dets juice og anvende den på ansiktet. Sitronsaft er rik på vitamin C og er et naturlig blekemiddel. Hvis huden i sensitive, kan du blander sitron juice med rosevann eller honning og deretter anvende det på ansiktet ditt. Regelmessig bruk av sitron juice, annenhver dag, bidrar til å fjerne mørke flekker i ansiktet.
Vitamin E Kapsler, mørke flekker på beina, også kjent som hyperpigmentering, kan behandles hjemme ved hjelp av vitamin E. For å fjerne mørke flekker fra ben, bare ta noen vitamin E kapsler, knuse dem, og samle væske. Med denne væsken, massere berørte området på bena. Fortsett disse massasje hver dag, for ca en måned, for å fjerne mørke flekker.
Shea Butter, Shea smør, hvis den anvendes i sin naturlige form, på den berørte huden området, kan være svært effektivt for å fjerne mørke flekker på huden. Foruten hjelpe i mørke spot fjerning, hjelper shea smør i fuktighetsgivende og fuktighetsgivende huden, dermed foryngende og forfriskende det. Hvis shea butter ikke er tilgjengelig, kan lotions og kremer som inneholder shea butter også brukes til fjerne alder flekker på ansiktet.
Salon behandlinger; å fjerne mørke flekker fra ansiktet, prøv Glycolic ansiktsbehandlinger, som tilbys av mange spa og salonger. Disse ansiktsbehandlinger bidra til å fjerne mørke flekker som glykolsyre er den viktigste komponenten brukes i disse ansiktsbehandlinger. Glykolsyre hjelper med å fjerne døde celler og øvre lag av huden, og dermed hjelpe til med mørk flekk fjerning.
Skin Kremer; Det finnes ulike hud kremer som er tilgjengelig i markedet som skjønt, kanskje ikke helt fjerne dem, men kan sikkert lysere mørke flekker. Aktuelt kremer som inneholder Vitamin C kan vise seg å være ganske effektiv i mørk flekk fjerning. Kremer og lotions med hydroquinone, som kan kjøpes over disk er gunstig også for falming mørke flekker.
Laser Terapi, Hvis ingen av hjemme-og salong behandlinger være effektive på fjerne den mørke flekker, kan deretter laser terapi brukes. I denne behandlingen, er den berørte huden utsettes for en lysstråle, som går inn i huden og ødelegger cellene som forårsaker slike småblødninger. Selv om laser terapi kan være ganske dyrt, men det kan helt fjerne mørke flekker fra huden.
Les mer på:; Dark Spots Under Eyes; Dark Spots på Lips; Black Spots på Skin; Disse var noen få metoder som du kan vedta å fjerne mørke flekker. Når mørke flekker på huden, det krever mye tid, tålmodighet og innsats for å bli kvitt dem. Så det er alltid lurt å hindre dem fra oppstår i første plass. For å forebygge mørke flekker, når du venture ute i solen, alltid gjelde en solkrem lotion med minst 30 SPF. Drikk masse vann slik at giftstoffene fjernes fra kroppen regelmessig og akne, gjør kviser etc. ikke vises på huden. Også, spise en velbalansert kosthold og mosjon daglig, som disse hjelper i riktig blod sirkulasjon, dermed opprettholde en sunn, strålende hud.