Hvordan å vokse Facial Hair

For menn, ansiktshår, på en måte, betyr deres manndom. Dette er en av de viktigste grunnene for menn å søke råd om voksende ansiktshår. Den første glimt av ansikts hår hos menn vises under puberteten og fortsetter å vokse med alderen. Du har kanskje lagt merke til forskjellen i mønstre og vekst av ansikts hår hos menn. Dette skyldes det faktum at hårvekst er et resultat av ulike genetiske og miljømessige faktorer som varierer fra person til person. Noen spørsmål om hvordan å vokse hår i ansiktet naturlig er også omtalt nedenfor.
Hvordan å vokse Facial Hair Raskere
Det er noen måter du kan vokse ansiktshår raskere ved å gjøre visse endringer i kostholdet ditt. Det er antatt at økt protein inntak kan øke vekstraten av ansikts hår, så håret er laget av keratin, et type protein. Siden et høyt protein inntak har vist resultater i å forbedre hårveksten på hodet, er det en mulighet for det bedre ansikts hår vekst også.
Den første skjegget veksten er sett hos menn i puberteten, på grunn av høye nivåer av testosteron produseres i kroppen. Det er derfor antatt at hvis du øker testosteronnivået i kroppen din, vil du oppleve raskere ansikts hår vekst. For dette, kan du kanskje gjøre noen tunge treningen liker vektløfting, holde seg unna sigaretter og få nok søvn om natten for ca 7 til 9 timer. Det er visse testosteron booster injeksjoner som er tilgjengelig, men bør unngås da de kan forstyrre kroppens naturlige hormonbalanse.
Siden ansiktshår vekst avhenger av en rekke faktorer som genetikk, generell helse og miljø, det er ingen sikkerhet at du vil oppnå raskere hårvekst bruker noen av de ovennevnte metodene. Det finnes ingen skade i å prøve selv, som du vet aldri hva som vil fungere for deg. Les mer om ansikts hår vekst produkter og hvordan stimulere ansikts hår vekst.
Hvordan å vokse Facial Hair Tykkere
I likhet med voksende håret raskere, er det bare teorier, gjør runder å vokse ansiktshår tykkere, men ingen metoder med garantert suksess. Et populært metode, som mange mennesker kan foreslå, for å hjelpe ansiktshår vokser tykkere er å barbere oftere. Barbering ofte har en tendens til å gjøre ansiktshår mye grovere enn hva det er, og dermed gjør det ser tykkere. Men noen mennesker mener dette metode er mer som en myte, og kan føre til hud lidelser eller inngrodde skjegget, i stedet for jevning ansiktshår. Minoxodil, et stoff som opprinnelig brukt til å redusere blodtrykket, ble senere vist seg effektive i økende håret raskere og tykkere. Dette stoffet kan fungere for deg, men igjen, ingen garanti. Hvis du er ung (20 noe), så er sjansene for ansiktshår får en mye mer tykkere i grunn løpet av tid. Så i stedet for farende ut og prøver disse metodene, spiller venter spillet og du kan være heldig. Les mer om hvordan å vokse et skjegg og skjegg vokse tips.
Hvordan Grow Facial Hair ved 16
Dette er et veldig vanlig spørsmål på alle tenåringer tankene. Du har nettopp truffet puberteten, og du merker flekker av begynnende håret spirende på ansiktet her og der. Plutselig går det over deg som du er mann og ikke en gutt lenger. Du tar den på deg selv konvertere disse irrelevante hår patcher til noe mer meningsfylt, og framtredende, liker skjegg.
Det eneste du kan gjøre her er å holde barbere disse hår og værhår unna. Dette kan gjøre at håret vokser mer tykkere neste gang og utover. Ved hjelp av elektroniske barbering maskiner for å fjerne hår i ansiktet er bra, men det vil ikke hjelpe på å forbedre håret vekst, og du må vente, til hår overflater naturlig i ansiktet ditt. Som jeg har nevnt ovenfor kan du også hjelpe ansikts hår vekst ved å øke proteininntaket i kosten eller økt testosteron produksjonen ved å spise sunt, trene og sove godt. Igjen, din genetikk avgjør hvor fort eller hvor mye ansiktshår du vil vokse. Derfor ikke bli for desperat hvis ingen av disse metodene fungerer. Vær tålmodig, istedet, og la skjegget vokse naturlig. Les mer om ansikts hudpleie.
Få tips om hvordan å vokse Facial Hair;
Du vil kanskje sjekke din genetiske bakgrunnen hvis ingenting hjelper ditt ansikts håret vokse. If testosteron nivået er høyt, er du eldre i alder og har prøvd alle mulige måter å øke vår ansiktshår, kan det være et genetisk problem. ; Noen foreslår bruk av friaus olje eller Rogaine å forbedre ansikts hår vekst. Bruk av disse materialene er ikke et dårlig alternativ, men det er ikke påvist å være effektiv alltid. , Noen ganger fører vokst ansiktshår kløe på huden som kan få plagsomme. Unngå å lage riper og i stedet holde håret skikkelig ved å rense og vaske den regelmessig. ; Lær om noen ansikts hår stiler for unge menn.
Dette var noen svar på spørsmål om hvordan å vokse hår i ansiktet. Du kan lykkes ved å prøve disse metodene, eller du kan ikke. I tilfelle det siste, gjerne oppsøke lege for å få en bedre forståelse av problemet og mulige løsninger.