Betydningen av familie

Vi er aldri gitt en sjanse til å velge en familie. Kan være derfor å vite, forstå og lære betydningen av familien blir avgjørende for oss. Vi er alle, inkludert foreldreløse, født med en familie. Familie, er i bunn, laget av dem som ser etter, som spiller en avgjørende rolle i oppdragelse vår og som vi underviser disse sannhetene i livet, som aldri kan læres gjennom noen skole eller lærebok. Vi assimilere grunnleggende om disiplin og ansvar fra våre familieforhold. De ulike figurene i familien, absorbere i oss den sanne betydningen av familie. Lar prøve og se hvem som er disse figurene og hvordan de åpenbare for oss den virkelige betydningen av familie.
Hva er meningen med familien?
Mor; En mor, ved kraft av være kvinne, bringer et mor du inn dette livet. Dermed skaper hun deg. Hun gir deg sjansen å leve et liv. Hun passer på deg, hvert pust øyeblikk av livet sitt, og dermed imbibing betydningen av kjærlighet og omsorg. Hennes ubetinget kjærlighet, transient til tøff kjærlighet, hjelper deg å forstå din feil og styrke, og dermed, lærer deg å forstå dine grenser og dine evner. En mor, er noen, som du gjør ditt første obligasjonslån.
Far, han er noen, som alltid er rundt og vet hvordan de skal løse alle problemer. Han kan ikke være i de fleste av fotografiene er tatt på familien piknik, fordi, er han den som tar bildet. Han gir økonomisk støtte og emosjonelle støtte også. Rollespillet av en far, lærer diligence, ansvar, engasjement og pålitelighet. Gjennom sine handlinger, lærer han barna betydningen av hardt arbeid og utholdenhet.
Søsken, Søsken er den uunnværlig del av livet ditt. får Uansett hvor mye du slåss med dem, sinte med dem, hater deres måter levende eller er sjalu av dem, kommer de å åpne 'aldri røde før' kapitler av livet. Jeg har en tvillingsøster. Selv om vi er broderlig, har vi alltid vært sammenlignet i forhold til vår hudfarge, høyde, intellekt og så videre og så videre. Men, er det denne sammenligningen som har hjulpet meg se, oss, som forskjellige individer, født sammen med et formål, langt over grunne målinger av å være 'som den andre ". Viktigst, har den lært meg å dele, å elske og være der for noen unassailably. Jeg skylder mine dyder av tålmodighet, toleranse og hvis det ikke selv ros, min evne til å stå for noen du elsker, til henne. Det er levende med søsken som gjør livet en morsom berg og dalbane full av oppturer, nedturer, svinger, vendinger, latter og kjærlighet. Les videre familiemoro.
Slektninger; Pårørende er støtte system av familien. I tider med krise og i tider med glede, uansett hvilken situasjon du er i, du alltid finne slektninger ved din side for å hjelpe deg komme ut av det. Slektninger dele byrden av dine sorger og sorger og doble essensen av lykke. Les mer på familieforhold.
Betydningen av Family Values
Betydning av familien verdier er byggesteinene av en familie. Familie verdier er styrt av sosiale tro. Family verdier, angi normer atferd innenfor en familie. Det et sett med regler som enhver familie retter seg etter. Family verdier er retningslinjer, det bestemme hva er rett og hva er galt. Det noen ganger kan friksjon mellom unge og den eldste familiemedlemmene. Men det er denne friksjonen, som gir rom for resonnementet, forståelse, tålmodighet og toleranse. En familie med tror, ​​å forklare logikken i å gjøre og ikke gjøre ting til sitt barn, kommer det opp en person med rett tenkning evne. I de fleste familier, der de eldste er vanligvis dominerer, ikke barnet til å forstå, den virkelige betydningen av verdier. Les mer på betydningen av en familie.
Betydningen av familien kan ikke settes i en grense på ord. Det en opplevelse at en gjennomgår, all gjennom levetiden. En familie, kan ikke berøres, men kan følt i ærlig kontemplasjonene av sinnet. For meg betydningen av en familie er ikke bare begrenset til den nærmeste familie du er født med. Hvis det var så nærsynt, så hva skulle de foreldreløse kalle en familie? Jeg husker en scene fra 'The Kid', en legendarisk film av Charlie Chaplin. Han plukker opp en liten kid off gaten til pelsen stein mot vinduene i nærheten, så han kan fikse dem opp og tjene penger. Når politimennene figur denne ut, bestemmer de ta barnet bort. Det er på dette skjæringspunktet, at bindingen mellom ungen og tramp (Charlie Chaplin), kommer over som beskytteren (far) og hjelpeløse barnet, skjønt de er biologisk relatert. Det jeg mener er, en familie, er den, som tilhører deg i nød og glede og hjelper deg vokse opp til å gjøre en familie av dine egne, en dag.